Φενέρμπαχτσε - Άγιαξ σε 4Κ από την δημόσια τουρκική τηλεόραση!
Το τηλεοπτικό κανάλι υπερυψηλής ανάλυσης 'TRT 4K' της δημόσιας τουρκικής τηλεόρασης θα μεταδώσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα σε ανάλυση 4Κ για πρώτη φορά, ανοίγοντας νέους δρόμους στις τηλεοπτικές μεταδόσεις και στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.
Η ζωντανή μετάδοση σε 4Κ του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Άγιαξ στα πλαίσια του UEFA Europa League θα γίνει από το στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου της Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, και θα είναι μία συνεργασία της TRT, της δορυφορικής Turksat, της Samsung και της Mediapro. Η παραγωγή θα μεταδοθεί παγκοσμίως σε 4Κ με μέσα της EBU.
Όπως αναφέρει η TRT, η τηλεοπτική μετάδοση 4Κ του αγώνα θα είναι ελεύθερης λήψης σε τηλεοράσεις που είναι εξοπλισμένες με δορυφορικό δέκτη και αποκωδικοποιητή βίντεο HEVC (H.265), σε ταχύτητα 50 fps, από τον δορυφόρο Turksat 2A και τη συχνότητα 12123, Η, 15000 3/4, DVB-S2/8PSK.
https://www.digitaltvinfo.gr/news/n...iaks-se-4k-apo-tin-dimosia-tourkiki-tileorasi

Προσπάθησα και εγώ να συντονίσω τον δέκτη της TV , αλλά δεν μπόρεσα .
Η TV συνεργάζεται μόνο με dιseqc 4x1 και εγώ έχω σε αυτήν την τηλεόραση 10πλο διακόπτη .
Θα βάλω τους Τούρκους στη θέση 1 του dιseqc διακόπτη , για να πιάσω το κανάλι .
Fenerbahçe - Manchester United στο TRT4K σήμερα.
Αν και έχω οχτώ , εννιά μήνες την 4K τηλεόραση , πριν μερικές μέρες κοίταξα να δω τι μπορώ να δω σε 4K.
Κοίταξα πρώτα δορυφορικά , βρήκα τις συχνότητες , αλλά όταν πήγα να κατεβάσω τα κανάλια είδα ότι δεν κατεβαίνουν και ότι χρειάζεται και δορυφορικός δέκτης 4K.
Η ερώτηση μου είναι ,για όποιον γνωρίζει , μπορεί μελλοντικά με κάποια αναβάθμιση του δέκτη να πιάσουμε δορυφορικά κανάλια με ανάλυση 4K ;
Για όσους το είδατε χθες, πως σας φανηκε η εικόνα; κάποιες φορές παρατηρουσα χαμηλά fps. Από την άλλη, δε ξέρω αν ήταν θέμα του δέκτη..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.