Δορυφορικα Κρατικα Καναλια

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Ελεγα να ανοιξουμε ενα thread και να το καρφιτσοσουμε για ολους τους καινουργειους και στο οποιο να γραψουμε μεσα ολα τα κρατικα δορυφορικα καναλια απο ολες τις χωρες οι οποιες τα εκπεμπουν δορυφορικα-bye-

Aυτό που λές είναι εύκολο να το βρεί κανείς από περιοδικά του χώρου.

Ναι αλλα σαν site που ασχολουμαστε με αυτα πιστευω οτι πρεπει να εχουμε κατι τετοιο και επεισης το thread δεν μου ηρθε τυχαια να το ανοιξω απλα σκευτομουνα προχθες οπως εψαχνα στους δορυφ. ποιο να ειναι το κρατικο της Ρωσιας ετσι τελιος τυχαια και σκευτομουνα να ανοιξω ενα thread γιαυτο τον λογο..και επεισης πιστευω οτι ενα forum λογικα γιαυτο το λογο ειναι να μοιραζομαστε...-bye-

Τελικα και μονο απο περιεργια θα μου πειτε ποιο ειναι το κρατικο της Ρωσιας τωρα που ψαχνω μερες...-bye-

Ok thanks θα το ψαξω αλλα πιστευω και γενικα οτι αξιζει να ανοιξουμε μια τετοια ενωτητα στην αρχη της σελιδας ετσι καπως εργονομικα ωστε να μπορουμε να βρισκουμε ολοι οτι θελουμε ας το δουνε λιγο οι moderators..-bye-

Οταν λες να τα βρω εγω....?
Θες να σου βγαλω μια foto απο καθε καναλι και να την ανεβασω?

Πληθυντικό χρησιμοποίησα, δεν είπα να τα βρεις οπωσδήποτε εσύ.
Συγκεντρώστε τα κρατικά κανάλια των χωρών που εκπέμπονται δορυφορικά, ελεύθερα ή κωδικοποιημένα, και τα ενσωματώνω στο πρώτο ποστ.

Όλα τα κρατικά κανάλια εκπέμπονται και δορυφορικά π.χ ΕΤ-1, ΝΕΤ, ΕΤ-3, μέσω Nova, RTP1,RTP 2 μέσω TV Cabo και ΜΕΟ, TVE1, TVE2 μέσω Digital+.

Η λίστα θα έχει ενδιαφέρον αν εντάσει κρατικά κανάλια που εκπέπονται ως αυτόνομες πλατφόρμες με το σύνολο των καναλιών και όχι μόνο με 1 κανάλι π.χ ERT World, είτε ελεύθερα π.χ. BBC, ZDF,ARD, είτε μέσω συνδρομητικής κάρτας που μοιράζεται δωρεάν ή με συμβολικό κόστος π.χ RAI, ORF, SSR, TVR, HRT

3sat-arte HD-KI.KA-ZDF-ZDF HD-ZDF infokanal-ZDF theaterkanal και το ZDF neo(το στερνοπουλι που αντικατεστησε το dokukanal)αμα σας αρεση η δουλεια με τις foto να μου πειτε να συνεχησω με Das Erste κ.τ.λ...-bye-

Attachments

• 3sat.jpg
    3sat.jpg
    46.1 KB · Views: 15
  • arte HD.jpg
    arte HD.jpg
    39.3 KB · Views: 10
  • KI.KA.jpg
    KI.KA.jpg
    32.7 KB · Views: 8
  • ZDF.jpg
    ZDF.jpg
    49.3 KB · Views: 8
  • ZDF HD.jpg
    ZDF HD.jpg
    51.8 KB · Views: 12
  • ZDF info.jpg
    ZDF info.jpg
    44.6 KB · Views: 7
  • ZDF theater.jpg
    ZDF theater.jpg
    44.5 KB · Views: 6
  • zdf_neo.jpg
    zdf_neo.jpg
    48.3 KB · Views: 8
Τελικα ρε παιδια δεν μου ειπατε Alex τι λες να συνεχισω να κανω κατι αλλο πες...

ok alex!
Θα ηθελα αν μπορεις αλεξ να αλλαξεις το ονομα απο το thread και στο τελος να γραψεις ερωτησεις και θα φτειαξω ενα αλλο στο οποιο μεσα δεν θα υπαρχουν ερωτησεις μονο εξιγεισης για τα καναλια και τις φοτο τιποτα αλλο!
Εδω να γινοντε ολες οι ερωτησεις!-bye-