ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ ΜΕ 5090H (Ο διάβολος μέσα της!!)

Centrum

New member
2 February 2007
50
Καλησπέρα,
Μετά από αρκετούς πειραματισμούς επιβεβαιώνω ότι η 5090Η συνεργάζεται άψογα με diablo cam.
Οι δοκιμές έγιναν τόσο σε hotbird όσο και σε astra.
Τι να πώ να βλέπεις μπουντεσλίνγκα σε HD ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Λεπτομέρειες για όσους ενδιαφέρονται με πμ:2thumb22sup:

Να σημειώσω ότι το πακετάκι diablo+CAS3+ μαζί με μεταφορικά από Γερμανία πήγε στα 150Ε όταν η καλύτερη τιμή από Ελλάδα ήταν στα ~170.
Και η παραλαβή μέσα σε 24 ώρες ΑΚΡΙΒΩΣ απο Γερμανία με DHL στην πόρτα μου!

Απάντηση: Re: ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ ΜΕ 5090H (Ο διάβολος μέσα της!!)

Να σημειώσω ότι το πακετάκι diablo+CAS3+ μαζί με μεταφορικά από Γερμανία πήγε στα 150Ε όταν η καλύτερη τιμή από Ελλάδα ήταν στα ~170.
Θα μπορούσες να γράψεις το κατάστημα;

Καλημέρα,
Το κατάστημα είναι το http://www.atendo.de
Απο τις καλύτερες τιμές και με πάρα πολλά θετικά feedback από τους πελάτες του.

Καλησπέρα,
Μετά από αρκετούς πειραματισμούς επιβεβαιώνω ότι η 5090Η συνεργάζεται άψογα με diablo cam.
:firstprize:Φίλε μου μπορείς να μου πεις τι κανάλια hd βλέπεις με diablo cam γιατί έχω hd δορυφορικό δέκτη και ενδιαφέρομαι για αυτό το cam μαζί με το reader :firstprize:

:firstprize:Φίλε μου μπορείς να μου πεις τι κανάλια hd βλέπεις με diablo cam γιατί έχω hd δορυφορικό δέκτη και ενδιαφέρομαι για αυτό το cam μαζί με το reader :firstprize:
Στείλε μου Pm.:firstprize:

Καλησπέρα,

Και σε μένα πμ please...
Thanks

may i have one p.m as well PLEASE????

Περί τα 3000..

ειναι ακριβη παιδια καθως επισιις δεν ξερουμε και ο εσωτερικος δεκτης τι λογης ειναι περα απο την modul που δεχετε δηλαδη καποια χαρακτιριστικα του εσωτερικου δεκτη

ειναι ακριβη παιδια καθως επισιις δεν ξερουμε και ο εσωτερικος δεκτης τι λογης ειναι περα απο την modul που δεχετε δηλαδη καποια χαρακτιριστικα του εσωτερικου δεκτη

Πάντως είναι γρήγορος στο συντονισμός (λιγότερο από τον μισό χρόνο σε σχέση με dm800/dm8000/humax2000 χρειάστηκε για να κατεβάσει 4 δορυφόρους).
Δεν αναγνωρίζει την T-rex, δεν βάζει τα κανάλια αλφαβητικά και λογικά δεν είναι λίνουξ.
Πάντως για θέαση ελεύθερων και νόμιμων καρτών μέσα στις μοντούλες του είναι άψογη!