Μπορούν όσοι φίλοι απ' το forum έχουν την 5090Η και είχαν πριν και άλλον δορυφορικό δέκτη, να μου πουν τι αποτέλεσμα είχε η σάρωση των δορυφορικών καναλιών στον 5090Η? Εγώ με τον δορυφορικό δέκτη MVision που έχω (2 LNB, ASTRA & Hotbird) κατεβάζω περίπου 2250 τηλεοπτικά κανάλια. Η σάρωση στον δορυφορικό δέκτη της 5090Η είχε σαν αποτέλεσμα λιγότερα από 1000 τηλεοπτικά κανάλια και στους 2 δορυφόρους. Εκανα σάρωση ανά δορυφόρο, σάρωση όλων των συχνοτήτων, ότι τέλος πάντων λέει στο manual της τηλεόρασης, και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι δεν κατεβαίνουν ούτε τα κανάλια της NOVA που είναι σε "εύκολες" συχνότητες του Hotbird. Δοκιμάζω ανά συχνότητα ξεχωριστά, και βλέπω ότι σε συχνότητες που έχουν σχεδόν τέλεια ποιότητα σήματος στον MVision, στην 5090Η δεν κατεβαίνει κανένα κανάλι. Εχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Τα 1000 κανάλια είναι όντως λίγα. Αυτό όμως δεν αποτελεί από μόνο του πρόβλημα του δέκτη. Θα μπορούσε να οφείλεται στην περιορισμένη βάση δεδομένων (database) όπου ενδεχομένως λείπουν αρκετές συχνότητες από τους δύο δορυφόρους. Μήπως όμως έχεις κάνει σάρωση με επιλογή μόνο τα FTA (ελεύθερα) κανάλια?Μπορούν όσοι φίλοι απ' το forum έχουν την 5090Η και είχαν πριν και άλλον δορυφορικό δέκτη, να μου πουν τι αποτέλεσμα είχε η σάρωση των δορυφορικών καναλιών στον 5090Η? Εγώ με τον δορυφορικό δέκτη MVision που έχω (2 LNB, ASTRA & Hotbird) κατεβάζω περίπου 2250 τηλεοπτικά κανάλια. Η σάρωση στον δορυφορικό δέκτη της 5090Η είχε σαν αποτέλεσμα λιγότερα από 1000 τηλεοπτικά κανάλια και στους 2 δορυφόρους. Εκανα σάρωση ανά δορυφόρο, σάρωση όλων των συχνοτήτων, ότι τέλος πάντων λέει στο manual της τηλεόρασης, και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι δεν κατεβαίνουν ούτε τα κανάλια της NOVA που είναι σε "εύκολες" συχνότητες του Hotbird. Δοκιμάζω ανά συχνότητα ξεχωριστά, και βλέπω ότι σε συχνότητες που έχουν σχεδόν τέλεια ποιότητα σήματος στον MVision, στην 5090Η δεν κατεβαίνει κανένα κανάλι. Εχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Γράψε ακριβώς τη διαδικασία που έκανες.
Εγώ τη συντόνισα ως εξής:
diseq A, δήλωσα τους hotbird και έκανα σκαν
Αφού ολοκληρώθηκε το σκαν πήγα ξανά στο μενού και έδωσα diseq B και επέλεξα τον astra1. Σκαν, όχι στην επιλογή add new channels αλλά στην αμέσως αποκάτω (δε σβήνει τα κανάλια του δορυφόρου που έχει δηλωθεί σε διαφορετικό diseq).
Ακολούθησα την ίδια διαδικασία για astra 2 (diseq C) & hellasat2 (diseq D) και κατέβασε γύρω στα 4800 (κάτι λιγότερο) κανάλια.
Ναι αυτό εννοώ.
Γιατί δεν μπορείς να επιλέξεις;
Έχεις βάλει την επιλογή search by satellite?
Μετά κάνεις τη διαδικασία από την αρχή:
diseq 1-> hotbird ->clean scan
ξαναμπαίνεις στο μενού
diseq 2-> astra1 -> clean scan ξανά (δεν θα σου διαγράψει τα κανάλια του diseq 1
Αν έχεις και άλλο δορυφόρο ξανά στο μενού, δηλώνεις το επόμενο diseq και σκανάρεις πάλι κοκ μέχρι να ολοκληρώσεις τους δορυφόρους σου.
Well done λοιπόν!
Καλές δορυφορικές θεάσεις!
Περιμένουμε εντυπώσεις!
(αν και τα κανάλια του Astra είναι αρκετά δύσκολα στην λήψη)
την παρελαβα εχθες και το μονο που προλαβα να κανω,ηταν ενα στησιμο στα γρηγορα και καποιες τυπικες ρυθμισεις εικονας.
απο την λιστα καναλιων που μου δινει,οτι hd καναλι επελεξα-εκτος του canal+-δεν επαιξε κανενα!
θα την παλεψω καλυτερα μεσα στο σ/κ και θα ενημερωσω...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.