ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ ΜΕ 5090H (Ο διάβολος μέσα της!!)

Καλησπέρα! Εδω και μερικές μέρες εγινα κάτοχος τις 5090Η. Είμαι καινούργιος με τα sat και έχω μερικές απορείες. Την σύνδεσα με το πιάτο (2 lnb 1 astra & 1 hotbird που είχε ήδη το σπίτι εδώ) και βρήκε κάπου στα 5000+ κανάλια. Βάζω στις επιλογές αναζήτησης της τηλεόρασης να μου εμφανίσει τηλεοπτικά κανάλια χωρίς κωδικοποίηση και απο τα αποτελέσματα πάρα πολλά δεν λειτουργούν. Επίσης οταν βάζω να μου βρεί ελεύθερα HD βρίσκει 2-3 μόνο και απο αυτά λειτουργεί μονο 1 που επαναλαμβάνει ενα demo video. Κανονικά πρέπει να κανω manual προσθήκη κανάλια; Δεν θα έπρεπε να τα βρεί μόνο του απο την αναζήτηση;

Ευχαριστώ

παιδια να σας ρωτησω και εγω 2 πραγματακια

εχω συνδεση την τβ με τον vantage απο το loop out
για να δω στην τβ απο το δικο της δεκτη πρεπει να κλεισω τον vantage
ειναι λογικο αυτο η οχι
και ενα δευτερο αν εισαστε ευχαριστημενει απο των δεκτη
για παραδηγμα τον χρονο που κανει να ανοιξη ενα καναλι (στριβο ανετα ενα τσιγαρο) :flipout:
ενταξη δεν ειχω απαιτηση να πηγαινει σφαιρα αλλα πιστευω οτι οση απο εμας εχουμε ενα καλο γρηγορο δεκτη δυσκολα να επιλεξουν για θεαση τον δεκτη τησ 5090 οχι οτι με χαλαει που υπαρχει
ο δεκτης που εχει η 5090 πιστευω θα ειναι χρησημος σε καποιων που δεν εχει καθολου

παιδια να σας ρωτησω και εγω 2 πραγματακια

εχω συνδεση την τβ με τον vantage απο το loop out
για να δω στην τβ απο το δικο της δεκτη πρεπει να κλεισω τον vantage
ειναι λογικο αυτο η οχι
και ενα δευτερο αν εισαστε ευχαριστημενει απο των δεκτη
για παραδηγμα τον χρονο που κανει να ανοιξη ενα καναλι (στριβο ανετα ενα τσιγαρο) :flipout:
ενταξη δεν ειχω απαιτηση να πηγαινει σφαιρα αλλα πιστευω οτι οση απο εμας εχουμε ενα καλο γρηγορο δεκτη δυσκολα να επιλεξουν για θεαση τον δεκτη τησ 5090 οχι οτι με χαλαει που υπαρχει
ο δεκτης που εχει η 5090 πιστευω θα ειναι χρησημος σε καποιων που δεν εχει καθολου
ναι,λογικο ειναι αλλα αφου εχεις τον vantage τι τον θες της 5090

να μην δοκιμασεις να δεις τη ψαρια πιανει φιλε μου -bye-

τυπικος δεκτης,με καλη εικονα και βασικες ευκολιες.
καλη περιπτωση για εξοικονομηση χωρου,χωρις ομως απαιτησεις για πολλα κολπα.
δεν αντικαθιστα σε καμια περιτωση τον vantage βεβαια...:antlers:

Καλησπέρα,
Εκτός του δέκτη της 5090Η χρησιμοποιώ και τον DM800. Για να δώ από τον δέκτη της TV πρέπει να ο DM να μπεί σε standby mode. Στην αντίθετη περίπτωση (για να δώ από τον DM) η TV πρέπει να μην είναι συντονισμένη σε δορυφορικό κανάλι πρίν πατήσεις το αντίστοιχο input HDMI.
Έχοντας την diablo στην TV βλέπω περισσότερα κανάλια απ' ότι με τον DM, παρόλο που τον έχω σετάρει ανάλογα και αυτό μου κάνει εντύπωση. Επίσης, μπορεί και να είναι ιδέα μου, η εικόνα από τον δέκτη της TV είναι καλύτερη από του DM.
Τέλος για όσους φίλους έχουν τον διάβολο ας ψάξουν και για περισσότερες δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει:cool4::cool4::cool4::cool4:

- Δεν αποκλείεται ο δέκτης της Pioneer να έχει καλύτερη εικόνα από τον Dreambox. Ειδικά αν δε χρησιμοποιείς το autoresolution plugin στον DM800.

- Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Με μονό lnb μπορείς να δεις εικόνα μόνο σε ένα δέκτη. (και στους δύο με περιοριστικές προϋποθέσεις)

- Η σωστή συνδεσμολογία στην περίπτωση σου είναι να οδηγείς το καλώδιο του lnb στον DM800 και από το lnb out στην Pioneer.

Re: Απάντηση: ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ ΜΕ 5090H (Ο διάβολος μέσα της!!)

- Δεν αποκλείεται ο δέκτης της Pioneer να έχει καλύτερη εικόνα από τον Dreambox. Ειδικά αν δε χρησιμοποιείς το autoresolution plugin στον DM800.

- Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Με μονό lnb μπορείς να δεις εικόνα μόνο σε ένα δέκτη. (και στους δύο με περιοριστικές προϋποθέσεις)

- Η σωστή συνδεσμολογία στην περίπτωση σου είναι να οδηγείς το καλώδιο του lnb στον DM800 και από το lnb out στην Pioneer.

Καλημέρα,
Δεν έχω βάλει το συγκεκριμένο plugin, θα το δοκιμάσω και θα σας πώ.
Η συνδεσμολογία μου είναι όπως την λες LNB-->DM800-->5090H.

Φιλικά

Κι εγω σημερα που δοκιμασα για πρωτη φορα τον δορυφορικο δεκτη της 5090Η εξεπλαγην με την διαφορα στην ποιοτητα εικονας στα SD καναλια. Πραγματικα παρα πολυ καλο upscaling ισως το καλυτερο που εχω δει σε οποιαδηποτε συσκευη..
Το μενου βεβαια δεν μου αρεσει ιδιαιτερα, δεν το βρισκω πολυ ευχρηστο και υπαρχει και περιορισμος απο οσο θυμαμαι στα favorites (40) συν οτι δεν σου επιτρεπει να φτιαξεις τα μπουκετα σου. Επισης ο δορυφορικος δεκτης δεν υποστηριζει πολυπλοκα σεταρισματα για diseqc που για μενα ειναι απαραιτητο λογω του οτι hotbird-astra19 τα εχω πισω απο 2 diseqc και τα δουλευω με sequence repeat στον dream. Τον 28 που τον εχω απευθειας τον ειδε κανονικα. Στα αλλα ενω τα βλεπει και τα σαρωνει μετα μου βγαζει no signal. Ισως κατι δεν κανω εγω σωστα..
Θα κανω μερικες ακομα δοκιμες βεβαια με την diablo wifi που μου ηρθε σημερα και θα δω πως θα παει. Πολυ θα ηθελα να αντικαταστησω τον 800αρη με τον εσωτερικο δεκτη και να γλυτωσω λιγο απο το καλοδιομανι που εχω αλλα δεν το βλεπω..:slapface:

Τελικα τα αποτελεσματα απο Diablo θα αργησουνε λιγο γιατι πηρα ναι μεν την diablo αλλα δεν πηρα cas3 interface για να την προγραμματισω. Εαν δεν βρεθει καποιος φιλος εδω στην Αθηνα να μου την προγραμματισει θα πρεπει να παρω εγω.

Το ευχαριστο ειναι οτι χωρις να βαλω ρυθμισεις περι sequence repeat στα lnb κτλ ειδε κανονικα και τους αλλους 2 δορυφορους και τους σαρωσε κιολας. Επισης προσεξα οτι κανει και γρηγορες αλλαγες απο δορυφορο σε δορυφορο οταν αλλαζεις καναλι.

Ανυπομονω να δοκιμασω την skyHD καρτα μου να δω εαν θα εχουνε τοσο αισθητη διαφορα και τα HD καναλια..Διαβαζει nds2 η εν λογω μοντουλα?

Απάντηση: Re: ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ ΜΕ 5090H (Ο διάβολος μέσα της!!)

Τελικα τα αποτελεσματα απο Diablo θα αργησουνε λιγο γιατι πηρα ναι μεν την diablo αλλα δεν πηρα cas3 interface για να την προγραμματισω. Εαν δεν βρεθει καποιος φιλος εδω στην Αθηνα να μου την προγραμματισει θα πρεπει να παρω εγω.

Το ευχαριστο ειναι οτι χωρις να βαλω ρυθμισεις περι sequence repeat στα lnb κτλ ειδε κανονικα και τους αλλους 2 δορυφορους και τους σαρωσε κιολας. Επισης προσεξα οτι κανει και γρηγορες αλλαγες απο δορυφορο σε δορυφορο οταν αλλαζεις καναλι.

Ανυπομονω να δοκιμασω την skyHD καρτα μου να δω εαν θα εχουνε τοσο αισθητη διαφορα και τα HD καναλια..Διαβαζει nds2 η εν λογω μοντουλα?

Εχουμε κανα νέο greg?

Re: Απάντηση: Re: ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ ΜΕ 5090H (Ο διάβολος μέσα της!!)

Εχουμε κανα νέο greg?

Κατι οι διακοπες, κατι η τεμπελια μου, δεν ασχοληθηκα να παρω το cas3 interface να την προγραμματισω. Μεχρι το τελος του μηνα η θα εχω ασχοληθει η θα πουλησω την diablo :flipout: