Δορυφορική λήψη σε Samsung χωρίς DVB-S

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

manos291

New member
22 December 2009
21
Παιδες μια ερωτηση. Εχω την Samsung 50es6100 η οποια εχει dvb-t και dvb-c. Θελω να ρωτησω αν ειναι δυνατο, αφου δεν εχει ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη και επειδη δεν θελω να αγορασω εξωτερικο δεκτη και μπλεξω με αλλο ενα τηλεχειρηστηριο, αν υπαρχει καμια πατεντα, με CI, scart, usb, μετατροπεα ειτε με οτιδηποτε αλλο, για να πιασω δορυφορικα καναλια και να μπορω να τα αλλαζω απο το τηλεχειρηστηριο της τηλεορασης. Thanks

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,860
Πάτρα
Re: Δορυφορικη σε Samsung χωρις dvb-s

Παιδες μια ερωτηση. Εχω την Samsung 50es6100 η οποια εχει dvb-t και dvb-c. Θελω να ρωτησω αν ειναι δυνατο, αφου δεν εχει ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη και επειδη δεν θελω να αγορασω εξωτερικο δεκτη και μπλεξω με αλλο ενα τηλεχειρηστηριο, αν υπαρχει καμια πατεντα, με CI, scart, usb, μετατροπεα ειτε με οτιδηποτε αλλο, για να πιασω δορυφορικα καναλια και να μπορω να τα αλλαζω απο το τηλεχειρηστηριο της τηλεορασης. Thanks

όχι

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,452
Θεσσαλονίκη
Re: Δορυφορική σε Samsung χωρίς DVB-S

Ο εξωτερικός DVB-S δέκτης είναι μονόδρομος για σένα.
Πάντως υπάρχουν μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung (σειράς 6) με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη. Για τυπικές λήψεις ελεύθερων καναλιών μια χαρά είναι..

manos291

New member
22 December 2009
21
Re: Απάντηση: Δορυφορική λήψη σε Samsung χωρίς DVB-S

Δυστυχως ηταν η μονη 50αρα Samsung γιαυτο διαλεξα την συγκεκριμενη. Αρα η επιλογη μου ειναι ενας εξωτερικος