Με 2 τέτοια μπορείς
![]()
Μια τερματική TV-Sat πρίζα και είσαι έτοιμος. Η σύνδεση θα γίνει με το καλώδιο που κατεβαίνει.
ΟΜΩΣ αφού το σπίτι φτιάχνεται τώρα, γιατί δεν περνάς ξεχωριστό καλώδιο για τη δορυφορική? Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί και το δεύτερο καλώδιο..
Να υποθέσω ότι στην διαδρομή του καλωδίου δεν παρεμβάλεται άλλη σύνδεση για TV έτσι;
Εμένα το σπίτι έχει κάτι τέτοιο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=20167&cat=804&page=1
Δεν ξέρω όμως τι θέλεις ακριβώς διελεύσεως ή τερματική.
Αυτό θα στο πει ο ηλεκτρολόγος.:a0210:
Ψάξε.
Έχει κ' τερματικές!!!
Νέα διάσταση του προβλήματος..
Έχω δωμάτιο στο σπίτι, που εκεί κατεβαίνει καλώδιο μόνο αναλογικής TV.
Μπορώ να κάνω κάτι σ' αυτή τη περίπτωση για να έχω εκεί δορυφορική?
Μήκος από ταράτσα ως το δωμάτιο, περίπου 15μ.
Με 2 τέτοια μπορείς
![]()
Επανέρχομαι στο θέμα μιας και είμαι έτοιμοσ να αγοράσω τα υλικά (μεικτες, ενισχυτες κλπ) οι μπρίζες αγοράστηκαν (SAT/TV) τώρα θα ηθέλα την βοήθεια σας για την τοπολογία των καλωδίων στο κεντρικό σημείο...τι θελω ναπω?...
η σκέψη είναι να υπάρχει ένα δορυφορικό πιάτο με 1-2 lnb + μια κεραια (televes DAT45, περιοχή διώνη, πιστεύω να κάνει για τοσο μακρία,βλέπω υμητο)
προφανώς θα πρέπει να παει η τοπολογία ως εξης ( φάνταζομαι)...2 lnb -> diseq , μετά diseq + επιγειο καλώδιο -> combiner και μέτά στον ενισχυτή όπου το κάθε καλώδιο απο τις μπρίζες θα πέφτουν εκει?
Έτσι φαντάζομαι η κάθε τηλεόαραση θα βλέπει το δικο του κανάλι ε?
άμα δεν κολλάει στο θέμα πειιτε το μου να ανοίξω νέο ποστ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.