Δορυφορικός Καφενές ( ChatRoom)

Χρονια πολλά k καλή χρονια k από μένα, σε όλους τους συμφορουμιτες, με υγεία σε εσάς k στης οικογένειες σας.

ΥΓ. Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει πολλά bitrate :smile1:

Re: Απάντηση: Δορυφορικός Καφενές ( ChatRoom)

Καλή χρονιά σε όλους.

Μια εβδομάδα έχει περάσει από τότε που έκανα ακύρωση μεταφοράς της γραμμής μου στον ΟΤΕ και κανένας δεν με ενημερωμένη το τι γίνετε. Τούς έχω καλέσει τρεις φορές και όλο μου λένε ότι θε με καλέσουν να μου πουν τι γίνετε. Το Σάββατο θα τούς κάνω μια καταγγελία μπας και καταλάβουν.

Από της 30/12 που είχα στείλει το φαξ για ακύρωση στον ΟΤΕ σήμερα έγινε και επίσημα.Άρα δύο μήνες δωρεάν από nova.Τέλος Καλό Όλα Καλά λοιπόν άξιζε το Ρίσκο.

Τελικά κατάφερα να ρυθμίσω το δορυφορικό πιάτο. Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα db πρέπει να έχω στο hispasat (σε συγκεκριμένο κανάλι) για να θεωρηθεί η τοποθέτηση καλή???

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το εχεις σταθερο (οχι σε μοτερ), τόσα db όσα να μη σου σπαει η εικονα! ;) Βασικά παιζουν ρόλο παρα πολλά-τι μεγεθος κατοπτρο εχεις, τι lnb εχεις, σε ποια περιοχη μένεις, αν υπαρχουν απωλειες απο διακοπτες και καλώδια, ακόμη και απο ποιον δεκτη εχεις. Πολλοί δεκτες (ακομη και ακριβοί) δε δειχνουν παντα σωστές τιμές εντασης σηματος. Οποτε δεν υπαρχει απολυτη απαντηση, αρκει να εχεις απροβληματιστη θεαση.

Δεν είναι σταθερό, με μοτέρ είναι.. Έχω σπασίματα σε κάποια καναλια.

Last edited by a moderator:
Στην 12246 H 27500 fec 3/4 μου κάνει κολλήματα.....

Πιάτο με μοτέρ μόνο τεχνικός μπορεί να στο ξανά ρυθμίσει σωστά, αν το κάνεις μόνος σου χωρίς σχετικές γνώσεις και χωρίς πεδιόμετρο είναι τσάμπα κόπος.

Απάντηση: Re: Δορυφορικός Καφενές ( ChatRoom)

Πιάτο με μοτέρ μόνο τεχνικός μπορεί να στο ξανά ρυθμίσει σωστά, αν το κάνεις μόνος σου χωρίς σχετικές γνώσεις και χωρίς πεδιόμετρο είναι τσάμπα κόπος.

μπορεις να τσεκαρεις το σημα εχεις στην συχνοτητα που αναφερω πιο πανω ???

Στο δικό μου με δίκη μου τοποθέτηση του μοτέρ ερασιτεχνική δηλαδή και το λέω αυτό για να τονίσω οτι αν είχε κανει ένας ειδικός την εγκατάσταση στις μικρορυθμίσεις ίσως να έπιανα και λίγο καλύτερα, παρόλα αυτά έχω ένταση σήματος 91% και ποιότητα σήματος 60% χωρίς κανένα σπάσιμο στην εικόνα.

Στο δικό μου με δίκη μου τοποθέτηση του μοτέρ ερασιτεχνική δηλαδή και το λέω αυτό για να τονίσω οτι αν είχε κανει ένας ειδικός την εγκατάσταση στις μικρορυθμίσεις ίσως να έπιανα και λίγο καλύτερα, παρόλα αυτά έχω ένταση σήματος 91% και ποιότητα σήματος 60% χωρίς κανένα σπάσιμο στην εικόνα.
Κατάλαβα.Ευχαριστώ πολύ... Αρα θα πρέπει να κάτσω να το διορθώσω.... Θέλω να το καταφέρω μόνος μου. Είναι άλλη η αίσθηση και η ικανοποίηση όταν τα καταφέρνεις μόνος σου, για αυτό και επιμένω. Για να καταλάβεις, δεν είναι ότι με ενδιαφέρουν πολύ τα κανάλια αυτά γιατί λίγο πολύ τα βρίσκεις και στο astra 19,2... Αλλά είναι το γαμωτω

ποσο πληρώνετε το 3play family+ με τις νεες αυξήσεις του κράτους;

Έχω 3play family+ και πλήρωνα 31,60 περίπου με τις αυξήσεις (φόρος) στην τηλεόραση. Τώρα με την καινούργια χρονιά μου ήρθε ο λογαριασμός στα 35 περίπου (μάλλον με τους φόρους στο ιντερνετ και την τηλεφωνία). Εσείς είχατε τέτοιες αυξήσεις και πόσο πληρώνετε πλέον το 3play family+ pack;

Re: ποσο πληρώνετε το 3play family+ με τις νεες αυξήσεις του κράτους;

Τόσο είναι πλέον φίλε μου

Καλησπερα σας.Μια απλη ερωτηση.
Ποιο πιστευετε πως ειναι καλυτερο βασικο πακετο,το Nova Family η το CosmoteTV Family?
Δηλαδη εκτος απο τα καναλια που δινουν..που με ικανοποιουν και οι δυο πλατφορμες...τι γινεται με τα FTA καναλια που ειναι σε θεση να κατεβουν απο τον δορυφορο?
Με λιγα λογια..Hotbird η Eurobird?
Ευχαριστω!

Αν θες απο τον εργοστασιακό δέκτη των πακέτων να κατεβάσεις ελεύθερα κανάλια η cosmote ειναι μονόδρομος. Ο δέκτης της Nova δεν σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις τα ελεύθερα κανάλια απο τον δορυφόρο που είσαι συντονισμένος.