Δορυφορικός Καφενές ( ChatRoom)

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Μετα την εγκατάσταση έκανες restart τον δέκτη? Για κάνε και μετα κάνε μια πλήρη ανίχνευση του δορυφόρου.

fakiris

Senior Member
8 July 2008
341
Ποιες είναι η ευρωπαϊκές δέσμες. Έχω ένα κάτοπτρο 1.10 νομίζω και πλέων μένω Πολύγυρο Χαλκιδικής. Ξέρει κανεις τι μπορώ να πιάσω από 28.2;

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Ποιες είναι η ευρωπαϊκές δέσμες. Έχω ένα κάτοπτρο 1.10 νομίζω και πλέων μένω Πολύγυρο Χαλκιδικής. Ξέρει κανεις τι μπορώ να πιάσω από 28.2;

Ρίξε μια μάτια εδώ να δεις τι περιέχει η 2E Europe και η 2G Europe που κατεβαίνουν ως από το πλείστον με πιάτα της διαμέτρου που έχεις και εσυ.

http://www.flysat.com/astra28.php

eri77

Senior Member
7 March 2014
302
Τελικά το έφερα μέχρι ένα σημείο... Η αλήθεια είναι ότι κατεβαίνουν πολλές συχνότητες, αν και οριακά.. Να τονίσω όμως ότι έχω το 1.5 όχι το 1.2

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Να δώσεις βάση εκτός από το πάνω κάτω και το δεξιά αριστερά του πιάτου στο LNB και την σωστή περιστροφή του.

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960
Ερχεται πάσχα.. για πειτε, ψηνεται κανεις για κληρωσουλα..;; ;) ;) ;)

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,627
Να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη εδώ, είτε Στα Δορυφορικά, είτε στα υπόλοιπα τμήματα. Εύχομαι πάντα ευτυχισμένοι και με τα όνειρα μας να πραγματοποιούνται (όσο γίνεται! )

-bye-:a0210:

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960
0030196001397660853.jpg

ELENI

Established Member
14 November 2016
104
Kαλησπερα στην παρεα!
Αν και ανδροκρατουμενο θεμα η δορυφορικη τηλεοραση εν οψει της διακοπης της cosmotetv που θα κανω τον αλλο μηνα σκεφτομαι τις επιλογες που εχω.
Λαμβανοντας ως δεδομενο οτι αυριο θα κερδισω το VideoStrong MΕCOOL-KIII pro της κληρωσης ( :Ρ ) τι μπορω να κανω με το 60αρι πιατακι που θα μου μεινει ?
Μπορω να απολαυσω τιποτε της προκοπης ελευθερο? και αν ναι σε ποιον δορυφορο?
Ευχαριστω και παλι!!!

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Να ξεκινήσω πρώτα από όλα στο καλώς όρισμα στην ανδροκρατούμενη μεριά του forum. Αφού λοιπόν πάρουμε τα πράγματα με την σειρά και φτάσει το MΕCOOL-KIII pro στα χέρια σου θα έχεις ένα πολύ μεγάλο δίλλημα, τα 60cm του πιάτου που μένει είναι πάρα πολύ λίγα και η επιλογές είναι ελάχιστες. Το πιάτο που έχεις λοιπόν μπορεί λόγο του μεγέθους να συντονιστεί μόνο σε δυνατούς δορυφόρους π.χ. Hotbird 13E, τι θα δεις όμως εκεί ελεύθερα? Αραβόφωνα κανάλια ως επί το πλείστον , τηλεπωλησεις. Η επιλογές σε ενδιαφέρον υλικό ελεύθερο στο δορυφορικό τόξο είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες ιδικά με ένα μικρό πιάτο τέτοιου μεγέθους, Θα σου πρότεινα τον MΕCOOL-KIII pro να τον χρησιμοποιήσεις στην δική σου περίπτωση σαν media player θα είναι φοβερός!

ELENI

Established Member
14 November 2016
104
Eυχαριστω πολυ!
θα χρειαστω οπωσδηποτε αποκωδικοποιητη mpeg4 για την τηλεοραση μου οταν κοψω την cosmotetv οποτε λεω να αγορασω κατι σαν αυτο ολα σε ενα και να δω τι μπορει να κερδισω σε δορυφορικα.
Τι πιατο χρειαζομαι? Το ματι που εχω το κραταω?
Και μετα αν παρω ολα αυτα τι μπορω να κερδισω εκτος απο αραβικα και τηλεμαρκετιν???