ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

Εδώ μια παλαιότερη επιτυχία:

Αναρωτιέμαι αν εχει γυρισει καμια τοσντα η κυρια.

Δεν μπορει όλο και κατι θα εχει κανει

Απάντηση: Re: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

Εδώ μια παλαιότερη επιτυχία:

Εχει και συνεχεια το ασμα eki. Σε πιανω αδιαβαστο

Και βεβαια να ενημερωσω οτι η καλιτεχνης εχει ερμηνευσει και γνωστα ασματα οπως........

Αυτο θα πει ερμηνια ..........:grinning-smiley-043

Αλλα που να γνωριζετε εσεις :slapface: απο τεχνη

Προτινω να μεταφερθει το θεμα στην υποκατηγορια ΤΕΧΝΕΣ

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

μου χαλασατε την ορεξη ρεμαλια!!!!!! ακου εκει....να μπει και κανενας Σουρλας εδω να μην βρειτε ουτε την πορτα!!!!!

καλε διακοπες να εχετε ολοι σας παρτε δυναμεις διοτι ο χειμωνας θα ειναι συναρπαστικος

μου χαλασατε την ορεξη ρεμαλια!!!!!! ακου εκει....να μπει και κανενας Σουρλας εδω να μην βρειτε ουτε την πορτα!!!!!

καλε διακοπες να εχετε ολοι σας παρτε δυναμεις διοτι ο χειμωνας θα ειναι συναρπαστικος

Ο Σουρλας ειναι διακοπες αν δεν κανω λαθος αρα no problema. Εσενα ομως γιατι χαλαστηκε η ορεξη σου αγορι μου? Δεν τα πας καλα με το εντεχνο :drummer: ?

ΥΓ.Δεν πιστευω να την κοπανας για διακοπες Λαρουκο :twoguns: ??????????????

φευγω την επομενη εβδομαδα για 2 μηνες θα σας δω στης 30 Σεπτ παλι

οχι τιποτα σπουδαιο Σκιαθο ,Μυκονο Ροδο Κρητη,ΝΥ Paris London ξερεται τι ειναι να εισαι Διαχειριστης στο avclub να ξερατε τι τραβαμε για εσας .....στα διαλα καλοπαιδα

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

δισ ιζ ιβεν μπετερ

Αϊ σι, Αϊ σι, γιου γκρικς χαβεν´τ γιορ γκόντ.
Πάντως της Θώδη τα αγγλικά/ιταλικά έχουν καταπληκτική αξάν:singer:

Αναρωτιεμαι. Ειναι χαζη ή μηπως το παιζει για να βγαλει κανα φραγκο?:chinscratch:

Η συχωρεμένη η μάννα μου έλεγε σε τέτοιες περιπτώσεις:
- Ο τρελός με την τρελάρα του, γεμίζει την κοιλάρα του.

Απλά αυτά είναι τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας κατρακύλας του Ελληνικού τραγουδιού. Αναρωτιέμαι δηλαδή σε τι είναι καλύτεροι οι κ. Δημητρίου-Πανταζής κα σια? Σε τι είναι καλύτεροι κάποιοι Βέρτης- Μακρόπουλος-Μαρτάκης-Φοίβος κλπ (τραγουδιστές παντελώς άγνωστοι σε μένα, μόνο κατ' όνομα). Γι' αυτό δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που κάνει πλάκα με τους τραγουδιστές της Πάνια.Παιδιά ο κόσμος πλάκα κάνει στις εταιρείες και τις φίρμες γιά τη κατάντια τους.
Και κάτι τελευταίο. Εδώ ρε παιδιά ο Φοίβος κι ο Καρβέλας στη ταυτότητά τους δηλώνουν συνάδελφοι ενός Χατζηδάκι, ενός Θεοδωράκη κλπ τι να λέμε τώρα?