ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

Απλά αυτά είναι τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας κατρακύλας του Ελληνικού τραγουδιού. Αναρωτιέμαι δηλαδή σε τι είναι καλύτεροι οι κ. Δημητρίου-Πανταζής κα σια? Σε τι είναι καλύτεροι κάποιοι Βέρτης- Μακρόπουλος-Μαρτάκης-Φοίβος κλπ (τραγουδιστές παντελώς άγνωστοι σε μένα, μόνο κατ' όνομα). Γι' αυτό δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που κάνει πλάκα με τους τραγουδιστές της Πάνια.Παιδιά ο κόσμος πλάκα κάνει στις εταιρείες και τις φίρμες γιά τη κατάντια τους.
Και κάτι τελευταίο. Εδώ ρε παιδιά ο Φοίβος κι ο Καρβέλας στη ταυτότητά τους δηλώνουν συνάδελφοι ενός Χατζηδάκι, ενός Θεοδωράκη κλπ τι να λέμε τώρα?
Εγώ θα έλεγα να του φτύνεις όλους.....
και να σκεφθείς το ότι ´´Γι' αυτό δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που κάνει πλάκα με τους τραγουδιστές της Πάνια.Παιδιά ο κόσμος πλάκα κάνει στις εταιρείες και τις φίρμες γιά τη κατάντια τους.
Δεν μπορεί να κάνεις πλάκα όπως λές.... και να αγοράζεις το CD
[/COLOR
Μήπως το πρόβλημα καρβέλας-Φοίβος-Πάνια-Πανταζής-Δημητρίου-Μαρτάκης και όλα τα αστέριας του Ελληνικού Πενταγράμμου ΑΑΑΑ´
ξέχασα την Εφη Θώδη
βρίσκεται αλλού????
στην διαμόρφωση του κοινού στο να δέχεται και να ακούει τέτοια σκουπίδια.....
πιστεύοντας ότι κάνει πλάκα???

Απάντηση: Re: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

Εγώ θα έλεγα να του φτύνεις όλους.....
και να σκεφθείς το ότι ´´Γι' αυτό δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που κάνει πλάκα με τους τραγουδιστές της Πάνια.Παιδιά ο κόσμος πλάκα κάνει στις εταιρείες και τις φίρμες γιά τη κατάντια τους.
Δεν μπορεί να κάνεις πλάκα όπως λές.... και να αγοράζεις το CD
[/COLOR
Μήπως το πρόβλημα καρβέλας-Φοίβος-Πάνια-Πανταζής-Δημητρίου-Μαρτάκης και όλα τα αστέριας του Ελληνικού Πενταγράμμου ΑΑΑΑ´
ξέχασα την Εφη Θώδη
βρίσκεται αλλού????
στην διαμόρφωση του κοινού στο να δέχεται και να ακούει τέτοια σκουπίδια.....
πιστεύοντας ότι κάνει πλάκα???

τραγουδια ειναι ολα !!!!

ξερετε δεν μπορουμε να στριμωχτουμε ολοι στο μεγαρο ....

πολλοι απο μας πρεπει να παμε και στα πανηγυρια που και που ....:grinning-smiley-043

απορια ....
απο το .... το νινι σερνει καραβι μεχρι τα αποκριατικα παραδοσιακα της Δομνας Σαμιου το μ.... το λενε Γιωτα και τον π..... Παναγιωτα / ποια η διαφορα ;;;;:flipout:

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

τραγουδια ειναι ολα !!!!

ξερετε δεν μπορουμε να στριμωχτουμε ολοι στο μεγαρο ....

απορια ....
απο το .... το νινι σερνει καραβι μεχρι τα αποκριατικα παραδοσιακα της Δομνας Σαμιου το μ.... το λενε Γιωτα και τον π..... Παναγιωτα / ποια η διαφορα ;;;;:flipout:

οχι δεν είναι τραγούδια όλα κάνεις λάθος ...υπάρχουν και σκουπίδια...
δεν είναι όλα ωδή των τράγων...
ή διαφορά μεταξύ της Σαμίου και της έν λόγω αειδούς είναι το ότι η μεν προσπαθεί να προβάλλει το Ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι
απο το πάνω στόμα...
ή δε αειδός απο το κάτω ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

οχι δεν είναι τραγούδια όλα κάνεις λάθος ...υπάρχουν και σκουπίδια...
δεν είναι όλα ωδή των τράγων...
ή διαφορά μεταξύ της Σαμίου και της έν λόγω αειδούς είναι το ότι η μεν προσπαθεί να προβάλλει το Ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι
απο το πάνω στόμα...
ή δε αειδός απο το κάτω ....

καμια η διαφορα φιλε μου ....

καμια !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

καμια η διαφορα φιλε μου ....

καμια !
και όμως πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά στο ....ποιό στόμα τραγουδάει!!????
στο τι λέει ...και πώς το λέει???
το πότε το λέει????
και σε τι αποσκοπεί???
Μεγάλη συζήτηση.......φίλε .....

Πάντως εμένα μου θυμίζει κάτι από πριονοκορδέλα !!!
γιατί καδρόνι το παίρνει και πριονίδι το βγάζει !!

Υ.Γ
Αν δεις καράβι στο βουνό….νινι το έχει σύρει !