Δώστε Iphone 4 στον λαό και πάρτε του τον exchange

Δεν πα να λέτε... Εμένα μια χαρά μου φαίνεται...

attachment.php

Attachments

• iphone4.JPG
    iphone4.JPG
    66.3 KB · Views: 64
Α, ωραια δεν εχει ούτε ''αυτοματο landscape'';

Αισχος!

:p

Re: Απάντηση: Δώστε Iphone 4 στον λαό και πάρτε του τον exchange

 Νίκος;1273192 said:
εκτός αν προτιμάτε την εκδοχή οτι κρατώντας το iPhone 4 αιωρούμαι.:flipout:
Αυτο το αναμένουμε με το iOS 4.1 και μόνο με 9,99 $ :P

 Νίκος;1273192 said:
Ναι μαζί με το στραβό landscape έχει και στραβό πάτωμα.

εκτός αν προτιμάτε την εκδοχή οτι κρατώντας το iPhone 4 αιωρούμαι.:flipout:

:angel: :4616:

Στην εταιρία telecom που εργάζομαι μας έστειλαν email να μην χρησιμοποιούμε τα wifi δίκτυα της εταιρίας αν έχουμε os4 επειδή δημιουργεί πολλά προβλήματα.

To Mail:

Σας ενημερώνουμε, ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν Apple iPhone για την πρόσβαση στο δίκτυο της εταιρείας με χρήση VPN και έχουν κάνει την αναβάθμιση σε iPhone OS4 (iOS4), θα πρέπει να σταματήσουν προσωρινά να χρησιμοποιούν την απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του iPhone, λόγω του ότι η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία του συστήματος απομακρυσμένης πρόσβασης. Διευκρινίζεται ότι δεν θα πρέπει ούτε να επιχειρείται προσπάθεια σύνδεσης μέσω iPhone (με iOS4) και VPN, δηλαδή το VPN setting στο iPhone να είναι στη θέση “Off”, μέχρι να υπάρξει νεώτερη ειδοποίηση.

Νεώτερη ειδοποίηση δεν έχει υπάρξει εδώ και δύο εβδομάδες.

Last edited:
 Νίκος;1273154 said:
Δεν πα να λέτε... Εμένα μια χαρά μου φαίνεται...

attachment.php

Νικο, δεν γραφεις καμια εντυπωση για το νεο σου τηλεφωνακι με την κιτρινη οθονη και το προβληματικο σημα που κρεμαει τους exchange servers;

 Νίκος;1273273 said:
Δηλ.? Με το που μπει iPhone τί γίνεται?
Τιποτα δεν γινεται ρε συ, απλως ζηλευει ο IT τους που δεν εχει iphone και τους στελνει ηλιθια email :p

Τιποτα δεν γινεται ρε συ, απλως ζηλευει ο IT τους που δεν εχει iphone και τους στελνει ηλιθια email :p

Τι, εκανε μεταγραφη και σε αλλες εταιριες ο περιφημος ΙΤ σου;

Νικο, δεν γραφεις καμια εντυπωση για το νεο σου τηλεφωνακι με την κιτρινη οθονη και το προβληματικο σημα που κρεμαει τους exchange servers;

Τακη, λεγοντας κιτρινη οθονη (και βγαινοντας εκτος θεματος) θα ηθελα να πω οτι η οθονη του 3GS, διπλα σε αυτη του της πρωτης γενιάς, ειναι κιτρινη....

Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ?

Ναι, εχει διαφορετικη ρυθμιση στην θερμοκρασια του λευκου. Η παλια διπλα στην νεα φαινεται να μπλεδιζει..

Μια διευκρίνηση, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:

Δεν έχει βγει fix για το bug. Workaround έχει βγει.

Το συγκεκριμένο workaround απλά αυξάνει τον χρόνο που περιμένει το iOS για απάντηση από τον Exchange. Δεν διορθώνει το πρόβλημα, το οποίο είναι ότι το iOS δεν κάνει drop τα αποτυχημένα connections.

P.S. Droid rulez! :p