δωστε μου τα φωτα σας για αλλη μια φορα

Re: Απάντηση: δωστε μου τα φωτα σας για αλλη μια φορα

[*]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]PENTAX ME SUPER 35mm φωτογραφική μηχανή του 1980 μηχανική (manual), και αυτόματη με δυνατότητα αλλαγής φακών και θαμπόγυαλου και λειτουργεί με 2 LR44 μπαταρίες. Έχει 50mm Pentax φακό. 195.00 [/FONT]​
[/LIST]

Φίλε μου, εκείνη του λινκ που σε παρέπεμψα, ίδια ακριβώς με αυτήν που λες και επίσης με 50ρη φακό (2.0), έκλεισε στις 32.66 λίρες + 6,κάτι μεταφορικά. 50 ευρώ κομπλέ. Πες μου τώρα εάν αξίζει αυτό που λες. Οκ, είναι και το θέμα της κατάστασης κλπ. Μιλάμε όμως για 4 φορές πάνω στην τιμή.

ασχετο με το θεμα αλλα για να μην ανοιγω αλλο ας το πω εδω,καποιο thread για την αναλογικη φωτογραφια υπαρχει?ενα στα sticky δεν θα ηταν χρησιμο?-bye-

Προετοιμάζεται ριζική αλλαγή του φόρουμ (κάπου υπάρχει σχετικό νήμα με τίτλο μέρα ανεξαρτησίας) και είχε σηζητηθεί μία αναλογική κατηγορία

Για να δημιουργηθεί χωριστή κατηγορία, θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 10-15 μηνύματα την εβδομάδα. θα υπάρχουν; Διότι βλέπω ότι στο κείμενο για το μεσαίο φορμά, ενδιαφέρον δεν υπήρξε.

AlexTheodin ευχαριστω για την απαντηση θα του ριξω μια ματια.

ελπιζω να δημιουργηθει τελικα η κατηγορια.
ενα μειον του forum αυτη τη στιγμη ειναι οτι αν ενα σημαντικο θεμα δεν μπει sticky χανεται αναμεσα στα αλλα.
απο το λιγο καιρο που ειμαι εδω βλεπω ομως οτι υπαρχει ενδιαφερον απο τα μελη να βοηθησουν σε οποιοδηποτε ερωτημα τεθει και αυτο ειναι ενα απο τα συν του forum

Δεν ξερω αν χρειάζετει ολοκληρη κατηγορία αλλα είναι κάπια θέματα που αξίζουν, όπως ενα για τα διάφορα φίλμ κλπ. Αυτά χάνονται στον χαμό