Double Play (Χωρίς ΟΤΕ?) Βοήθεια!

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,788
Αθήνα
Παιδιά δεν ξέρω άν το θέμα έχει ξαναμπεί ή αν είναι έξω από τα ενδιαφέροντα. Πάντως Internet όλοι χρειαζόμαστε...

Λοιπόν έχω σύνδεση ISDN με τον ΟΤΕ επειδή η γυναίκα μου χρειάζεται fax οπωσδήποτε και επειδή οι 1+1>2 με το ISDN. Π.χ. σε καλούν στην κατειλημμένη γραμμή και χτυπάει η άλλη (έχω και 2ο αριθμό MSN αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται και χωρίς το MSN). Γενικά μεγάλη ευελιξία. Πάνω στο ISDN έχω βέβαια βάλει και κάποιο πακέτο ADSL, καθώς και κάποιο πάροχο τηλεφωνίας (με πάγιο ΟΤΕ).
Μηνιαίο κόστος περίπου ΟΤΕ 17Ε + ΤΕΛΛΑΣ 18Ε (δεν κάνουμε πολλά τηλ.) + ADSL 17E = ΣΥΝΟΛΟ ΕΥΡΑ 52 και καθαρίσαμε.

Τώρα μου την έχουν πέσει διάφοροι που προσφέρουν double & triple play καί φαίνεται ότι συμφέρουν. Όμως ακούγονται πολλά για χάλια παροχή υπηρεσιών από ωρισμένους, κλπ. Επιπλέον φαίνεται ότι ISDN παρέχει μόνο ο ΟΤΕ.
Έχω λοιπόν 2 να ρωτήσω:

1. Υπάρχει λύση να έχω την ευελιξία του ISDN με 2 PSTN γραμμές που δίνουν κάπιοι;

2. Ποιοί συμφέρουν αυτή την εποχή;

Αν το θέμα είναι εκτός θεματολογίας παρακαλώ να μεταφερθεί όπου δει ή να κλείσει

Αναμένω εναγωνίως...και όλος :chinscratch:

1. Ναι
2. Την περίοδο των Χριστουγέννων που είχα ασχοληθεί πολύ με το συγκεκριμένο θέμα η πλέον συμφέρουσα επιλογή ήταν η Net One

Last edited:
Έχω HOL double play από τον Αύγουστο του 2007 με άπειρα προβλήματα έως τον Οκτώβριο.
Είχα ζητήσει 12Mbps και για να λυθούν τα προβλήματα με υποβάθμισαν στα 6.
Προσφέρουν 2 γραμμές,όμως δεν είναι pstn με 34 /μήνα με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις.
Νομίζει ότι αυτή τη στιγμή η netone έχει μια προσφορά για δοκιμή 2 μηνών χωρίς χρέωση.

Kανείς δεν δίνει πραγματικό PSTN, πέρα του ΟΤΕ. Ολες είναι voip (αν ξεκινά από το ρούτερ), ή ψευδο-pstn (pots μεχρι το dslam, και μετά voip).

Δίγραμμες εξαρχής είναι όσες ξεκινούν από το ρούτερ συνήθως (ΗΟΛ σίγουρα, νομίζω νετονε,... ).

Προσωπική άποψη, και επειδή κάποιοι δίνουν και dp μεσω annex B... Θα προτιμούσα πρώτα μετατροπή σε annex A, και μετά dp...