Downloading music

lagnik

Established Member
9 December 2012
152
Καλη σας ημερα και ο,τι επιθυμειτε..Ανοιγω το θεμα αυτο ελπιζοντας να υπαρχει καποιος που να ξερει απο που μπορουμε να κατεβασουμε καλη ηλεκτρονικη μουσικη, αν ειναι δυνατον υψηλης αναλυσης ή site που αφορουν εταιριες με αντιστοιχες παραγωγες.Ευχαριστω..

Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις το itunes έχει ειδική κατηγορία για ηλεκτρονική μουσική.

Δυστυχως δεν εχω Αpple οπως επισης και πιστωτικη.Ευχαριστω για την απαντηση

Εκτός από τα πολύ γνωστά itunes[SUP]1[/SUP] και amazon για μεμονωμένα κομάτια (singles & EP`s)
ηλεκτρονικής μουσικής , υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα site όπως τα:

beatport
junorecords
boomkat
residentadvisor

Δεν νομίζω να ψάξεις κάτι και να μην το βρεις.
Tα WAV αναλόγως το site συνήθως κοστίζουν 1 παραπάνω
στα μεμονωμένα κομάτια, 2-3 παραπάνω το album.

Αν σε ενδιαφέρει δωρεάν μιξαρισμένη μουσική , dj sets κτλ
έχω άπειρα link για υλικό από podcasts , blog, Κανάλια σε soundcloud και mixcloud, σταθμούς.
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για συμπιεσμένο υλικό.

Yψηλής ανάλυσης 24-bit/96kHz δεν έχω βρει πουθενά.
Νομίζω δεν υπάρχουν καν samples και βιβλιοθήκες για να φτιάξει
ένας μουσικός παραγωγός ηλεκτρονική μουσική υψηλής ανάλυσης.

1: Φυσικά μπορούν και οι χρήστες των windows να αγοράσουν από το itunes store.
Απλά κατεβάζεις την έκδοση για win :p

Last edited:
Δυστυχως δεν εχω Αpple οπως επισης και πιστωτικη.Ευχαριστω για την απαντηση

Χωρίς πιστωτικη πολυ δύσκολα..
Τα link του φιλου portioli είναι κατατοπιστικοτατα.
Πρόσθεσε μονο και το bleep.com

Και μιας και αναφερόμαστε σε ηλεκτρονική μουσικη εδω έχει και λίστες απο τα καλύτερα της κάθε χρονιάς.. Και όχι μόνο για μουσικη..
Εξαιρετικό..
http://yearendlists.com/2012/12/resident-advisor-top-20-albums-of-2012/
Οι λίστες του the wire, Boomkat, fact magazine, quietus, έχουν πάντα ενδιαφέρον..
Για ποιο mainstream ενδιαφέρον έχει και το pitchfork..

Last edited:
Εγω έχω κολλήσει με Lee Gamble – Diversions 1994-1996..
Βέβαια έχει και πολλα αλλα.. Ψαξε και τις λίστες του the wire rewind 2012 (ή την οποιαδήποτε χρόνια επιθυμείς)

Παιδια ειστε υπεροχοι..Ευχαριστω.Για την ghost box εχετε ακουσει?

Γεια σου ρε Astoboy αμεσε..Ποιο δισκο θα προτεινες για αγορα απ αυτους; Ψηνομαι πολυ για τετοια electronica ποιοτητας..

Εχει κανεις καμμια ιδεα ,τι ιστορια ειναι αυτη με την Vodafone και το napster.
Τα κομματια μπορουν να αποθηκευτουν και να ειναι "δικα μας" ή απλως τα ακουμε???

Το napster (πλέον) είναι υπηρεσία Cloud. Κάνεις λογαριασμό και ακούς ότι υπάρχει.
Αυτό που κάνει ο πολύς ο κόσμος στο youtube νόμιμα, όμορφα και νοικοκυρεμένα.
Έχουν καλή δουλειά. (Σαν last.fm και soundcloud μαζί - λίστες, προτεινομένα κτλ)
Δεν έχω vodafone να ξέρω τι ισχύει στη συγκεκριμένη προσφορά.
Προσωπική μου άποψη είναι οτι συμφέρει (πολύ) όποιον ακούει πιο εμπορικά και *ελαφρά* είδη μουσικής.
Οι υπόλοιποι πιστεύω με κάποιον τρόπο θα την έχουν βρει την άκρη.

Last edited:
Εγώ πάντως που έχω Cosmote Whatsup κατέβασα την εφαρμογή Napster και μου ζητούσε κωδικό απο Vodafone για να γίνω Premium για 30 μέρες. Απο την αρχή σου ζητάει να βάλεις και έναν λογαριασμό Paypal και με την λήξη των 30 ημερών αποφασίζεις άν θα γίνεις συνδρομητής του Napster και να χρεώνεσαι 7 ευρώ τον μήνα.

Δυστυχώς, εγώ ώς κάτοχος συσκευής Cosmote μπορώ να ακούω μόνο 30 δευτερόλεπτα απο τα τραγούδια, δηλαδή μου ζητάει εξ αρχής να δώσω τα 7 ευρώ συνδρομής χωρίς δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.