Συγχαρητήρια!!!

Συγχαρητήρια!!! (Στο #27 καταϊδρωμένη η δικιά μου)Συμπαθητική 6η θέση στον διαγωνισμό στο DPREVIEW : Fortnight 74: My Best Non-bird Photo Shot after 2026-04-06
View attachment 271061
Δική σου ήταν αυτή ? Ήταν στις προτιμήσεις μου μαζί με αυτές που βγήκαν 1η και 2η !! Τα κριτήρια είναι εντελώς υποκειμενικά.....Για εμένα έπρεπε να είναι το λιγότερο στην 5άδα.Συγχαρητήρια!!! (Στο #27 καταϊδρωμένη η δικιά μου)
Η 1η δεν είναι και τόσο ξεχωριστή, IMHO.Δική σου ήταν αυτή ? Ήταν στις προτιμήσεις μου μαζί με αυτές που βγήκαν 1η και 2η !! Τα κριτήρια είναι εντελώς υποκειμενικά.....Για εμένα έπρεπε να είναι το λιγότερο στην 5άδα.
Όχι, δεν είναι ξεχωριστή, αλλά τη βρήκα ωραία. Για εμένα η κορυφαία είναι η 2η.Η 1η δεν είναι και τόσο ξεχωριστή, IMHO.
Αγαπημένη η #24. Επίσης πολύ καλές οι 8, 10, 2, 3.Όχι, δεν είναι ξεχωριστή, αλλά τη βρήκα ωραία. Για εμένα η κορυφαία είναι η 2η.
Είπαμε: γλυκό κουταλιού χωρίς ποτήρι νεράκι? Χμμμ...Συγχαρητήρια!!! (Στο #27 καταϊδρωμένη η δικιά μου)
Τέλεια !!!!!Τέλος εποχής για τα challenges του DPReview με το παρόν format τους.
7η θέση στον τελευταίο διαγωνισμό "Fortnight 75: My Best Non-bird Photo Shot after 2026-04-20", με τη δεσποινίδα που χάνει τα λεωφορεία.
Γι' αυτό δεν έχει τρέχοντες διαγωνισμούς ? Τους κατήργησαν ??Τέλος εποχής για τα challenges του DPReview με το παρόν format τους.
7η θέση στον τελευταίο διαγωνισμό "Fortnight 75: My Best Non-bird Photo Shot after 2026-04-20", με τη δεσποινίδα που χάνει τα λεωφορεία.
Επίκεινται αλλαγές, άγνωστο τι.Γι' αυτό δεν έχει τρέχοντες διαγωνισμούς ? Τους κατήργησαν ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.