DQG II mini photos

ο Γιωργος έλυσε το πρόβλημα με την αγγελία μου. Έγινε παρεξήγηση ή λάθος στην περιγραφή τις αγγελίας. Ο φακος DQG 3 AAA NW SS ειναι στην αγγελία του φόρουμ προς πώληση και πάλι.
Ευχαριστώ Γιωργο.

Mπραβο Τεο!
Ισως επρεπε να απευθυνω και γω στο Γιωργο, γιατι εκει που απευθυνθηκα για να ρωτησω, με εγραψαν κανονικα..

Όλα καλά παιδιά, απλά να ξέρετε ότι πάνω στη βιασύνη και στον έλεγχο μερικών εκατοντάδων πόστ ή πμ, αυτά συμβαίνουν στον οποιονδήποτε διαχειριστή. Δε γίνονται επίτηδες, απλά τυχαίνει μερικά να παρερμηνεύονται ή να ξεχνιούνται!

DQG Ti VII Titanium CREE XP-G2 R5 CW 1xAAA/10440 Smallest EDC Flashlight

DQG Ti works with 10440 protection cell well.

And the driver itself has anti-discharge protection, So using an unprotecte 10440 is not a problem.

Μου το γράφετε καλύτερα αυτό;

Το να τον δουλεύεις με 10440 χωρίς προστασία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα;

Ναι, ξεκαθαρα εννοουν οτι δουλευει και με 10440 unprotected.

Αυτο που μπερδευει ειναι η 2η σειρα που λεει οτι δουλευει με 10440 protection (protected) cell.
Aλλα συνεχιζει απο κατω και λεει οτι ο driver εχει ενσωματωμενο κυκλωμα προστασιας και μπορεις να χρησιμοποιησεις και unprotected.

Ειναι τα συνηθισμενα ...'Αγγλικα' και συνηθισμενη αστεια συνταξη των Κινεζων.

Παντως μπραβο τους. Κυκλωμα προστασιας πανω στον driver σε ενα φακο μινιατουρα!

βασικα δεν ειναι τιποτα αφου ετσι και αλλιως το τσιπακι ελεγχου μετρα το βολταζ του λεντ συνεχως.
Επειδη ο φακος στα χαμηλα βολταζ της μπαταριας θα δουλευει direct drive ετσι και αλλιως, δεν ειναι τιποτα να υπολογιστει το αναμενομενο βολταζ της μπαταριας και να κοψει ο φακος στην σωστη στιγμη.
(δικα μου υποθεση λειτουργιας)
Ή μπορει το τσιπ να κανει αυτη την δουλεια ταυτοχρονα μετρωντας την ταση που παιρνει με αλλο ποδαρακι.

Πρακτικα δεν κοστιζει τιποτα, και για εμενα το ερωτημα ειναι γιατι δεν το κανουν ΟΛΟΙ οι αλλοι

10440 σε αυτό το μικρούλι? ο λόγος? ο φακος μια χαρα δούλευε με ΑΑΑ και με 60 λουμενς, άλλωστε παραπάνω λουμενσ δεν ειναι για το μέγεθος του φακου.

και εγω αυτο νομιζω αλλα απο την αλλη ειναι να βγαζει κανεις και τα γουστα του