Dracula [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 16.7%
  • Καλή

Votes: 1 16.7%
  • Μέτρια

Votes: 2 33.3%
  • Κακή

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
λες ?

Απο την αλλη βγηκε και το εορταστικο Christmas special (που στην ουσια ειναι το πρωτο οτυ νεου κυκλου) Doctor Who , δεν ξερω αν θελω να δω τωρα τιποτα ποταμους αιματους και σπλατεριες τρελλες. Δειτε το οι τολμηροι και βλεπουμε.

Σίγουρα αύριο θα το δούμε αγαπάμε θρίλερ. Christmas Carol έχω δει το πρώτο επεισόδιο ωραίο σκοτεινό αν και δεν μου αρέσει ο πρωταγωνιστής

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλύτερα να δούμε πρώτα πως φτιάξανε την σειρά..
για να μην φοβόμαστε μετά! :laugh:

Είδα το πρώτο επεισόδιο. Ωραια ξετυλίγεται η ιστορία από εφέ και ατμόσφαιρα αλλά και φωτογραφία είναι σε υψηλό επίπεδο

Πω πω πω πω μουφαααααααα

Για να είμαι ειλικρινής στα 2 επεισόδια καλά το πήγαιναν.

Στο τρίτο νόμιζα ότι έβλεπα άλλη σειρά! Πάτησα το ΟΚ να βεβαιωθω μήπως τυχόν είχα πατήσει κατά λάθος κανα Next ...

Ρε τσιπηδες αν δεν έχετε λεφτά κλείστε το στα 2 επεισόδια να είναι αξιοπρεπής.
Τι παπαριές κάνετε ρεεεεεεετον Δράκουλα να στέλνει sms και εμαιλ;;;

Σοβαρευτείτε.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που δίνουν την τελική εγκριση. Αν έβαζα εγώ τα λεφτά και μου έφερναν τέτοιο πράγμα θα τους είχα πυροβολισει.

Επίσης που τους βρίσκουν; Είναι τώρα αυτή φάτσα Δράκουλα; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Christofer Lee.

Απίστευτο μου φαίνεται πως έχει επικρατήσει το σαβουρονετφλιξ .

Αααα.. μη μου βρίζεις το Netflix..

Για όλα εδώ υπεύθυνο ήταν το BBC !! :p

Ακόμη, δεν το είδα..

Πω πω πω πω μουφαααααααα

Για να είμαι ειλικρινής στα 2 επεισόδια καλά το πήγαιναν.

Στο τρίτο νόμιζα ότι έβλεπα άλλη σειρά! Πάτησα το ΟΚ να βεβαιωθω μήπως τυχόν είχα πατήσει κατά λάθος κανα Next ...

Ρε τσιπηδες αν δεν έχετε λεφτά κλείστε το στα 2 επεισόδια να είναι αξιοπρεπής.
Τι παπαριές κάνετε ρεεεεεεετον Δράκουλα να στέλνει sms και εμαιλ;;;

Σοβαρευτείτε.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που δίνουν την τελική εγκριση. Αν έβαζα εγώ τα λεφτά και μου έφερναν τέτοιο πράγμα θα τους είχα πυροβολισει.

Επίσης που τους βρίσκουν; Είναι τώρα αυτή φάτσα Δράκουλα; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Christofer Lee.

Απίστευτο μου φαίνεται πως έχει επικρατήσει το σαβουρονετφλιξ .

αδελφέ ποιος θα θυμάται την ιστορία σε μερικά χρόνια όπως είχε πει και ο τρισμέγιστος Δρακουμέλ, δεν βλέπετε ότι πλέον η μυθολογία η ιστορία κλπ μαθαίνονται πλέον από κακογραμμένα κινούμενα σχέδια και ταινίες, και όταν τους πεις τι μλκιες κάνετε, σου απαντούν δεν διδάσκουμε ιστορία, ψυχαγωγία δίνουμε

Re: Απάντηση: Re: Dracula [Netflix]

Ακόμα χειρότερα!

Λέτε τελικά να ήταν για κωμωδία κι εμείς να το πήραμε στα σοβαρά; 🙂😁

Εγω το εγραψα οτι τελικα κωμωδια ειναι.

Το πρωτο επεισοδιο που ειδαμε πεθαναμε στα γελια .....