Δραστικές αλλαγές στο ANIXE HD

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Απο την 1η Οκτωβρίου το ελεύθερο γερμανικό HD κανάλι ΑΝΙΧΕ HD (Astra 19.2 E) προχωρά σε ριζικές αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο του προγράμματος του όσο και σε δραστικό περιορισμό των ωρών εκπομπής του.
Αφενός θα μεταδίδει μόνο full hd 1080i υλικό προσανατολισμένο σε ταινίες, πρόσφατες δημοφιλείς σειρές, ντοκιμαντέρ και αθλητικές μεταδόσεις, αφετέρου θα εκπέμπει πλέον Δευτέρα με Παρασκευή μόνο τετράωρο πρόγραμμα από τις 8 έως τις 12 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας.

μακαρι να μεινει ως εχει
μετα την αλλαγη του δορυφορου μου κανει καποια τρεμουλισματα η εικονα κατι σαν γρηγορο εμπρος....κατι σαν να κολαει....δεν μπορω ακριβως να το αποδωσω!
εχει καποιος παρομοιο προβλημα με το συγκεκριμενο καναλι?

Εμένα μια χαρά παίζει, χωρίς κανένα κόλλημα ή τρεμούλιασμα όπως αναφέρεις.

Κάνει μερικές φορές αυτά τα προβλήματα οπως επίσης τα κανουν και τα αλλα FTA από τον ASTRA, και εμένα πολλές φορές κολάει ο δέκτης και πρεπει να γίνει επανεκίνηση.Τωρα τελευταία όμως κάπως εχουν διορθωθεί τα πράγματα.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα ή κόλλημα σε κανένα κανάλι του Astra.
Ποια είναι τα κανάλια που έχετε συναντήσει πρόβλημα?

Εχω τη HAUPPAUGE WINTV HVR-4000 και μολις ανοιγω το καναλι δειχνει εικονα και μενει εκει σαν να εχω κανει pause
Τα αλλα ελευθερα HD παιζουν κανονικα

Πραγματι ξαναρθε στον 19.2 μαζι με το Astra HD δεν το ειχα παρατηρησει!