Dreambox 500 HD

Re: Dreambox 500hd-off...?

εκει που επαιζε κανονικα ο δεκτης,οτι και καναλι να πατουσα,εβγαζε μυνημα σφαλματος του tuner.
τσεκαρω την συνδεση της κεραιας και ξανασκαναρω.αντι για 3500 σχεδον καναλια που βρισκει παντα,βρηκε μονο 1825...!
αυτα με newnigma 2 ενημερωμενο.
βαζω pli και πηγαινω στις ρυθμισεις του tuner.
σαν νταισεκ στην πρωτη θεση,βρισκει τον astra στις 19.2.σωστο.
σαν νταισεκ στην δευτερη θεση ομως,μου βγαζει 13Ε eutelsat-hotbird...!!
τι εχουμε?tuner ή χτυπησε κανα lnb?

...ωραια..
και τωρα σκαν στο Pli και βρικει παλι οσα καναλια βρισκει συνηθως(γυρω στα 3500)
θα με τρελανει..

Απάντηση: Re: Dreambox 500hd-off...?

Κατάντησες το 500ρακι σαν την ομάδα σου………… :BDGBGDB55:

Τι το σκαλίζεις συνέχεια ??? Αν σου ξανακάνει νούμερα στείλτο στο Ντέμη!!! :flipout:

Όταν του μιλάγανε δεν άκουγε !!!!!....:slapface:

ρε σεις-δεν πειραξα τιποτε...ξαφνικα το εκανε ο δεκτης.
τωρα περσα το pli και εδω και κανα 2ωρο,παει σωστα.
δεν ξερω τι εγινε...

Βούτα τον μέσα σε σκάφη με λάδι και άστον 2 ώρες.....:flipout:

Και της Καλαμάτας και το Κορινθιακό είναι για πέταμα μπροστά στης πατρίδας μου......:BDGBGDB55:

Μήτσε πάρε με αύριο μετά τις 10 στο γραφείο...σήμερα δεν πρόκανα...

Δημήτρη……… ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ βάλε, ανώτερο από τις Καλαμάτας!!!

Λες να έχει δίκιο ο Αντώνης.. :chinscratch:

Και της Καλαμάτας και το Κορινθιακό είναι για πέταμα μπροστά στης πατρίδας μου......:BDGBGDB55:

εαν και δεν ειναι απο καλαματα,θεωρω το λαδι τους κορυφαιο.

Μήτσε πάρε με αύριο μετά τις 10 στο γραφείο...σήμερα δεν πρόκανα...

οκ

με newnigma,crossepg και devilcosta nova greece,τις τελευταιες ημερες(για να μην πω μηνες),εχω μονο τωρα/μετα και οχι εβδομαδιαιο.
εχει αλλαξει κατι?

περι dreambox 500hd...

γεια σας παιδια...σημερα παρατηρησα οτι ο δεκτης κανει κανονικα την ανιχνευση καναλιων αλλα μολις γινει ολοκληρωση 100% κανει μονος του restart sto ccam και δεν αποθηκευει τα νεα καναλια.
Στην χειροκινητη ανιχνευση βαζω τη συχνοτητα για αναζηττηση κολλαει 1 λεπτο και μετα restart to ccam...Κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα με το δεκτη και ουτε κολαει..απλα ηθελα σημερα να βρω τις νεες συχνοτητες και διαπιστωσα το προβλημα..εχω to enigma 2 και ειναι γνησιος δεκτης 500hd..Aν καποιος ξερει κατι ας με ενημερωσει..να ειστε καλα!!!

Re: περι dreambox 500hd...

γεια σας παιδια...σημερα παρατηρησα οτι ο δεκτης κανει κανονικα την ανιχνευση καναλιων αλλα μολις γινει ολοκληρωση 100% κανει μονος του restart sto ccam και δεν αποθηκευει τα νεα καναλια.
Στην χειροκινητη ανιχνευση βαζω τη συχνοτητα για αναζηττηση κολλαει 1 λεπτο και μετα restart to ccam...Κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα με το δεκτη και ουτε κολαει..απλα ηθελα σημερα να βρω τις νεες συχνοτητες και διαπιστωσα το προβλημα..εχω to enigma 2 και ειναι γνησιος δεκτης 500hd..Aν καποιος ξερει κατι ας με ενημερωσει..να ειστε καλα!!!

τι ιματζ φορας?

με newnigma,crossepg και devilcosta nova greece,τις τελευταιες ημερες(για να μην πω μηνες),εχω μονο τωρα/μετα και οχι εβδομαδιαιο.
εχει αλλαξει κατι?

εδω εχουμε καμια απαντηση,γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα τι εχει γινει..?

απο τις πληροφοριες του dreambox λεει οτι ειναι 29/4/2010..τιποτε παραπανω..που θα το δω?

φορας το μαμα ιμαντζ?
οταν ανοιγει ο δεκτης,στο πρωτο λογοτυπο τι λεει?
newnigma2,nemesis,openpli...?

γραφει loading enigma2....kαι εχει την εικονα.. the gemini project II...

φορας πολυ παλιο image.
εχεις πολλες επιλογες image που μπορεις να περασεις στον δεκτη.
καταρχην-και εφοσον μου ειπες οτι εχεις γνησιο-πας εδω http://www.dreamboxupdate.com/ και κατεβαζεις το update για τον 500hd.
επειτα πας εδω http://openpli.org/download/dm500hd και κατεβαζεις το σημερινο.
εδω http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm500-hd-flashing-firmware-browser
εχει οδηγιες για το πως περναμε Image στον δεκτη μας μεσω web interface.
καλυτερα κανε την ολη διαδικασια με internet exlporer και οχι με mozilla.

**πρωτα θα περασεις την ενημερωση του bootloader και μετα θα περασεις το image του openpli.
**εαν μπορεις παρε ενα backup των μπουκετων-τουλαχιστον-που εχεις,γιατι θα χαθουν τα παντα απο τον δεκτη σου.
**ΠΡΟΣΟΧΗ-βεβαιωσου οτι ο δεκτη σου ειναι γνησιος και οχι καποιος κλωνος,διοτι στην περιπτωση κλωνου,θα χρειαστει να βαλεις αλλο image.
οπου κολλησεις,εδω ειμαστε.

Last edited: