Dreambox 500HD

Κάπου έχω χάσει το νόημα. Τελικά έχει κυκλοφορήσει ο 500άρης ή όχι και τι λέει από εικόνα. Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα αφήσουμε, δεν έχουν θέση εδώ μέσα.

Re: Απάντηση: Dreambox 500HD

Ο δέκτης θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010. Μόνο αυτό έχει ανακοινωθεί.

Αρχικά έλεγαν για αρχές του 2009... Τώρα λέν για αρχές 2010....Υπολογίστε.

Θ.

Last edited by a moderator:
Από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ποιος δέκτης είναι καλύτερος ? Ο 800HD ή ο 500HD που φαίνεται να έρχεται με καλύτερα χαρακτηριστικά (κυρίως λόγω επεξεργαστή και HDMI) ?

DM500HD-4-1_794x449.jpg

κανένα νέο από το μέτωπο?

Κάπου μεταξύ του έτους 2010 και 2015 !!! :singer:
Δηλαδή μπορεί και αύριο.
.....Μπορεί να περιμένουμε και άλλα 2-3 Χρόνια.
Μπορεί και να ξεχαστεί στην πορεία λόγω οικονομικής κρίσης !!!

Υπάρχει ασάφεια και ελεύθερη απόδοση των όσων λέει η εταιρεία !

:BDGBGDB55:

Θα ξεχάσατε τι τραβήξαμε μέχρι να δούμε τον 800ρι στην αγορά. Να μην πω για τον 8000 γιατί θα μου ανέβει η πίεση.

Από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ποιος δέκτης είναι καλύτερος ? Ο 800HD ή ο 500HD που φαίνεται να έρχεται με καλύτερα χαρακτηριστικά (κυρίως λόγω επεξεργαστή και HDMI) ?

Κάπως καλύτερος επεξεργαστής αλλά τίποτα δεν μου λέει για ποιότητα. Και ο DB800 έχει της ίδιας ποιότητας HDMI μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το επιπρόσθετο καλώδιο.

Προς το παρών υπάρχει μεγάλη κοινότητα για τον DB800. Και δεν ξέρω αν ο DB500 υποστηρίζει το Enigma 2 και ίδιο bootloader με τον DB800.

Είμαστε εθισμένοι Ντριμποξάκιδες !

Εγώ δουλεύω τον DB800 για μήνες. Αράζω στην πολυθρόνα μου και γυρίζω τα μοτέρ μου και τα κανάλια μου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πέρα απο αυτό για ότιδήποτε έχτρα στον dreambox 800 HD δεν υπάρχει τελειότητα. Πάντοτε θα υπάρχουν τα bugs και τα γνωστά του προβλήματα / Κολλήματα που είναι και θέμα software.

Ντριμπ - Αθανασης.
Ο Ντρόμπας !!! Χαχαχα !!! :firstprize:

Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

Προς το παρών υπάρχει μεγάλη κοινότητα για τον DB800. Και δεν ξέρω αν ο DB500 υποστηρίζει το Enigma 2 και ίδιο bootloader με τον DB800.
Dm8000-HD, DM800-HD, DM500-HD παίζουν στην κατηγορία του Enigma 2.
Αλλωστε το Ε1 έχει εγκαταλειφθεί από την DMM.

Dreambox 500HD
έκανε την εμφάνιση του σε γερμανικά e-shops. (χωρίς διαθεσιμότητα, κάποιο αναφέρει αναμενόμενη παραλαβή 22-03-10)
Τιμή φαρμάκι: Από 339 !

http://www.idealo.de/preisvergleich...491_-dreambox-dm-500-hd-dream-multimedia.html

'Οξω όξω όξω και διπλό λουκέτο !!! Πιό φτηνα τους έχει ο Μπακάκος και είναι και φαρμακείο !!!

Dreambox 500HD
έκανε την εμφάνιση του σε γερμανικά e-shops. (χωρίς διαθεσιμότητα, κάποιο αναφέρει αναμενόμενη παραλαβή 22-03-10)
Τιμή φαρμάκι: Από 339 !
http://www.idealo.de/preisvergleich...491_-dreambox-dm-500-hd-dream-multimedia.html

Γιατί τιμή φαρμάκι? Είναι πιο δυνατός απο τον DB800 HD και η τιμή 339 που βρήκες είναι κατά 100 Ευρώ πιό κάτω απ ότι πουλάει ο DB800 HD....

μια χαρά τιμή είναι τα 299. εγώ θα τον τιμήσω.

Αν είναι για αυτή τη τιμή, μπορεί και εγώ να τον τιμήσω αργά η γρήγορα.

Athanasis