http://www.satgrekco.gr/ ναι για αυτο λεω
παλια παρτιδα εχει προβληματα, για ψψψκαμ εχει και αλλους δεκτες.
θελω hd δεκτη. τι προτεινεις;
δεν ηξερα πως το ψψψκαμ δουλευει και σε αλλα μηχανακια γι'αυτο και ελεγα για dream.
εχω και τον 7000 που τον εχω ξεζουμισει 6 χρονια τωρα και τους εμπιστευομαι...
ριξε μια ματια στον vu+ .....με ενα 100αρι παραπανω παιρνεις δεκτη πραγματκο!!!
δουλευει το cccam σ' αυτον;
παιρνει Images του dreambox ή εχει δικα του;
απο ποιοτητα εικονας πως τα παει;
αν τον εχεις, πες μας κατι παραπανω σε παρακαλω.....
παλια παρτιδα εχει προβληματα, για ψψψκαμ εχει και αλλους δεκτες.
Φιλε μου μπορεις να βαλεις φωτο με τη σελιδα ρυθμισης του newcamd και cccam?
Θα παρακαλέσω να είμαστε διακριτικοί με τα σχετικά ζητήματα που αφορούν CAMs και σεταρίσματά τους !
Όσο το διατηρείτε ασφαλώς σε επίπεδο configuration για χρήση με νόμιμη κάρτα, τότε κανένα πρόβλημα ! Αλλά για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, θα ήταν φρόνιμο να αναφέρετε και τί προσπαθείτε να κάνετε
Φιλικά,
Φίλιππος
Παρεσυρθην λογω...ενθουσιασμου!
Κι αλλος Φιλιππος εδω μεσα; Ολοι εδω μαζευτηκατε;(δεν εισαστε και πολλοι!)
πα πα πα τοτε ειναι που θα καω εδω και θα παω για μπανιο, ψαξε στο google θα βρεις απαντησης.Φιλε μου μπορεις να βαλεις φωτο με τη σελιδα ρυθμισης του newcamd και cccam?
Ναι, μπορείς.και μια ερωτηση μπορω να χρησιμποιησω ανταπτορα απο dvi σε hdmi για να βαλω ενα πολυ καλο καλωδιο που εχω ..χωρις να χρειαζεται να βαλω αλλο για ηχο
Ναι, μπορείς.
εδω και 2 βδομαδες αγορασα με πολυ χαρα τον νεο dreambox 500 hd ...ημουν τοσο χαρουμενος που πουλησα τον αγαπημενο μου 500s ...ΣΥΜΦΟΡΑ META ΑΠΟ 2 μερες καηκε η πλακετα ...απο το περασμα και μονο με το dream up νεου image ...το εστειλα πισω μου την αλλαξαν και μου ειπαν να περναω image μονο με browser ,το κανα και αυτο ..ωσπου σημερα αλλαξα και νεο super ποιοτικο καλωδιο hdmi το αποτελεσμα να καει παλι η πλακετα βαζοντας το καλωδιο .πηρα ξανα τηλ την αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι δεν προλαβαινουν να αλλαζουν πλακετες .βουνο οι νεκροι dreambox..500hd ωσπου μου ηπαν οτι δεν εχουν αλλον να μου στειλουν ..τι νακανω και εγω εσκασα αλλο ενα κατοσταρικι τισ δυσκολες μερες που ειναι ..και θα μου στειλουν τον 800hd ...ημαρτον ντροπη για τους γερμανους αυτο που γινεται..εχουν τρελαθει ολα τα φορουμ απο μηνυματα ....αναλογα. τωρα αν θα μετανοιωσω που πηρα τον 800 να μου το πειτε ολοι εσεις φιλοι που τον εχεται τοσο καιρο...περιμενω ενημερωση .και μια ερωτηση μπορω να χρησιμποιησω ανταπτορα απο dvi σε hdmi για να βαλω ενα πολυ καλο καλωδιο που εχω ..χωρις να χρειαζεται να βαλω αλλο για ηχο
Παίδες, εδώ και τρία χρόνια το συζητάμε. Από την έξοδο DVI των Dreambox 800 & 8000 περνάει εικόνα και ήχος..Τι μπορει; δεν θελει ξεχωριστο καλωδιο για ηχο αφου το dvi δεν δινει ηχο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.