Dreambox 500HD

Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

Παίδες, εδώ και τρία χρόνια το συζητάμε. Από την έξοδο DVI των Dreambox 800 & 8000 περνάει εικόνα και ήχος..

Συγγνωμη, αλλα δεν εχω Dream για να ξερω τις ιδιοτροπιες του - ξερω ομως πως απο DVI ΔΕΝ περναει ηχος!

Ναι, είναι πλέον γνωστό (σχεδόν) σε όλους. Εσχάτως η Dream Multimedia αντικατέστησε την DVI με HDMI σε όλα τα νέα της μοντέλα. π.χ. Dreambox 500 HD.

Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

Συγγνωμη, αλλα δεν εχω Dream για να ξερω τις ιδιοτροπιες του - ξερω ομως πως απο DVI ΔΕΝ περναει ηχος!

Δεν τα ξέρεις καλά...

Αντιγράφω:

"DVI to HDMI
DVI is mostly compatible with HDMI (see Compatibility with DVI). The main difference is that DVI typically carries no audio data in its TMDS channel, although increasingly, modern PC video hardware is providing audio (e.g. cards by NVIDIA[2] and ATI[3]), allowing the PC to send audiovisual data to a high definition television with an HDMI input. If a PC's DVI output does not provide audio, it can be patched in as part of the DVI to HDMI adapter."

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

Εκτός από τον dreambox το ίδιο κάνουν κάρτες γραφικών της ATI εδώ και χρόνια. Δε τα ξέρεις λοιπόν καλά.

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

Καλορίζικος ο δέκτης, και θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Περνά στον δέκτη σου το release-dm500hd-2.7.1 από εδω:
http://dreamboxupdate.com/opendreambox/1.5/dm500hd/images/release-dm500hd-2.7.1.nfi με το DreamUP_1_3_3_5. Εν συνέχεια πέρνα το plugin S.G.C Menu από εδώ:
http://rapidshare.com/files/35706478...3.0_mipsel.ipk
Αφού περάσεις το plugin S.G.C Menu σε μορφή ipk στο φάκελο tmp δώσε την εντολή από telnet : ipkg install /tmp/*.ipk για να γίνει η εγκατάσταση του plugin S.G.C Menu, κάνε restart τον δέκτη σου.
Εν συνέχεια κανουμε την εγκατάσταση του EmuManager γίνετε από το SgcPanel/EmuManager+Emu,και μετά την εγκατάσταση κάνουμε υποχρεωτικό reboot τον δεκτη την πρώτη φορα, μετά μπορούμε να εγκαταστήσουμε το emu που θέλουμε π.χ CCcam ,και να τα ενεργοποιήσουμε μέσα στην επιλογή (Emu Manager)
6a00e54fa0d8c68834012877046fe5970c-pi

6a00e54fa0d8c688340120a80148c2970b-pi

ή πήγαινε στο sgcmenu και Εκτέλεση script
Πατα ok στο cccam_2.1.sh,εκεί έχεις τις επιλογές εκκίνησης,πατάς την (εκκίνηση emu) και κανονικά θα δουλέψει,έχεις επίσης και την επιλογή (enable autostart emu) ,που μπορείς να ενεργοποίησης μετά την εκκίνηση

Μετα βαλε το σκιν του Ηλία [FONT=&quot]GLAMOUR X-INFINITY SKIN v2.0 που θα το βρεις μέσα στο [/FONT]S.G.C Menu.

Πλέον είσαι έτοιμος να απόλαυσης τον δέκτη σου.

Μείνε εδώ στην ενότητα αυτή διότι από εβδομάδα θα τεστάρω και τα νέα image και θα έχεις τα νέα μου.-bye- [FONT=&quot][/FONT]

Θα παραλάβω το δέκτη μου αυτή την βδομάδα.
Έχεις ολοκληρώσει τις δοκιμές σου με τα διάφορα image που κυκλοφορούν
και αν ναι ποιο προτείνεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

DreamEliteBH_DM500HD_13B.nfi με κλειστά μάτια ! Είναι πολύ πιο μπροστά από οτιδήποτε άλλο αυτήν την στιγμή. Ο δέκτης θα πετάει !!! :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

DreamEliteBH_DM500HD_13B.nfi

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

Πως προτείνεις να περαστεί το image, δικτυακά ή μέσω DreamUp;

Μέσω dreamup θα κάνει κάνα μισάωρο, απλά στο "δικτυακά" πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το dhcp

Αλλιώς δίνεις IP με dreamup και φλασαρεις με browser
Good Luck

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 500HD

Λοιπόν, παρέλαβα το δέκτη, πέρασε image δικτυακά και ο δέκτης κεντάει!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 500HD

Σειριακό απο την πλευρά του Pc...το DM500HD δεν διαθέτει Σειριακή....συνεπώς πως φλασάρεις με Dream Up?....
Εμ συγχωράμε και μένα, είπα και εγώ μια φορά την μακαριά μου. Το λοιπόν έχεις δίκιο ξέχασα, θέλει το καλώδιο mini usb.

miniusb.jpg

δες και εδώ κάποιες φώτο: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=58155&page=4

Last edited: