Dreambox 600 παρακολούθηση δύο καναλιών του ίδιου tp ταυτόχρονα

triharas

New member
23 September 2009
45
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορώ με κάποιον τρόπο να παρακολουθώ δύο κανάλια ταυτόχρονα στο dreambox με κάποιο software. Όταν λέω ταυτόχρονα εννοώ βλέπω ένα κανάλι π.χ. το nova sports 1 στον dreambox και κάνω streaming στο pc και βλέπω την ίδια στιγμή το nova sports 2 που είναι στο ίδιο tp. Αυτό γίνετε με κανάλια μόνο του ίδιου tp από ότι ξέρω. Ξέρει κανείς πως γίνετε αυτό?

Thx.... Μπορώ να βάλω και 2 στο pc και διαφορετικό στο dreambox πάντα από το ίδιο tp? Δουλεύει και σε κωδικοποιημένα κανάλια π.χ. digitalb που έχω???

Στον 600 νομίζω δε γίνεται - τουλάχιστο όχι με τα enigma1 images. Χρειάζεται enigma2 γι' αυτή τη δυνατότητα. Νομίζω υπάρχουν κάποιες διανομές enigma2 για dm7020 και dm600, αλλά δεν έτυχε να τις δοκιμάσω ποτέ.

Το έχεις δοκιμάσει???? Έχει σπασίματα σε εικόνα μέσω lan??

Όπως είπα, σε dreambox με enigma2 (dm7025, dm800, dm8000) παίζει άψογα, έχω αποκωδικοποιήσει μέχρι και 6 streams από τον ίδιο tp.

Σε enigma1 απ' όσο ξέρω δε γίνεται, άρα δε γίνεται στον 600ρη που ρωτάς.

ok thx φίλε........ mia alli erotisi... Douleuei kai se sindromitika kanalia i mono sta fta?

Last edited:
Απάντηση: Re: Dreambox 600 παρακολούθηση δύο καναλιών του ίδιου tp ταυτόχρονα

Όπως είπα, σε dreambox με enigma2 (dm7025, dm800, dm8000) παίζει άψογα, έχω αποκωδικοποιήσει μέχρι και 6 streams από τον ίδιο tp.

Σε enigma1 απ' όσο ξέρω δε γίνεται, άρα δε γίνεται στον 600ρη που ρωτάς.

Γίνεται και σε enigma1, αλλά μόνο μέχρι 2 κανάλια ταυτόχρονα, ενώ το enigma2 μπορεί και περισσότερα.
Για να γίνει όμως, πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί και η σχετική επιλογή. Δεν θυμάμαι ακριβώς που βρίσκεται (δεν έχω κοντά μου δέκτη με enigma1 αυτή τη στιγμή) αλλά αφορά επιλογή που αναφέρεται ότι μπορεί το CI να αποκωδικοποιεί δύο υπηρεσίες ταυτόχρονα. Μην σας μπερδεύει το CI, ισχύει όταν χρησιμοποιείται και softcam.

Απάντηση: Re: Dreambox 600 παρακολούθηση δύο καναλιών του ίδιου tp ταυτόχρονα

Γίνεται και σε enigma1, αλλά μόνο μέχρι 2 κανάλια ταυτόχρονα, ενώ το enigma2 μπορεί και περισσότερα.
Για να γίνει όμως, πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί και η σχετική επιλογή. Δεν θυμάμαι ακριβώς που βρίσκεται (δεν έχω κοντά μου δέκτη με enigma1 αυτή τη στιγμή) αλλά αφορά επιλογή που αναφέρεται ότι μπορεί το CI να αποκωδικοποιεί δύο υπηρεσίες ταυτόχρονα. Μην σας μπερδεύει το CI, ισχύει όταν χρησιμοποιείται και softcam.

Ζητώ συγνώμη αλλά έδωσα λάθος πληροφορία.
Η λειτουργία που αναφέρω αφορά μόνο την ταυτόχρονη αποκωδικοποίηση δύο υπηρεσιών ώστε να γίνεται εγγραφή της μίας ενώ γίνεται θέαση της άλλης, πάντα από τον ίδιο transponder. Δεν αφορά το ανεξάρτητο video streaming.

Είχε καιρό να πέσει στα χέρια μου δέκτης με enigma1 και δεν θυμόμουν καλά. Εχθές το δοκίμασα σε έναν 600άρη για "διπλοτσεκάρισμα"...

Ισχύουν λοιπόν τα όσα γράφει ο malakudi. Όχι σε ταυτόχρονο video streaming δύο καναλιών, ναι σε εγγραφή όμως.

Ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση ενδεχομένως δημιούργησα...

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 600 παρακολούθηση δύο καναλιών του ίδιου tp ταυτόχρονα

Ζητώ συγνώμη αλλά έδωσα λάθος πληροφορία.
Η λειτουργία που αναφέρω αφορά μόνο την ταυτόχρονη αποκωδικοποίηση δύο υπηρεσιών ώστε να γίνεται εγγραφή της μίας ενώ γίνεται θέαση της άλλης, πάντα από τον ίδιο transponder. Δεν αφορά το ανεξάρτητο video streaming.

Είχε καιρό να πέσει στα χέρια μου δέκτης με enigma1 και δεν θυμόμουν καλά. Εχθές το δοκίμασα σε έναν 600άρη για "διπλοτσεκάρισμα"...

Ισχύουν λοιπόν τα όσα γράφει ο malakudi. Όχι σε ταυτόχρονο video streaming δύο καναλιών, ναι σε εγγραφή όμως.

Ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση ενδεχομένως δημιούργησα...

στο enigma 2 ενεργοποιεις κάποια εντολή στον 800άρι?
η θέλει το νέο vlc?