Dreambox 7020 HD

Καλημερα. Πως το κανω αυτο?

Υπάρχουν πολλά καλά έτοιμα settings. Εγώ προτιμώ του Vhannibal, www.vhannibal.net
Τα φορτώνεις στο δέκτη σου με κάποιο από τα προγράμματα επεξεργασίας settings, όπως το DreamboxEdit και το dreamset. Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο.

Last edited by a moderator:
Μπορούσες, αφού μπήκες στον κόπο να απαντήσεις στον φίλο, να του απαντήσεις ή να του πεις σε ποιο θέμα να κοιτάξει.

Δεν υπάρχει πάντα ο χρόνος για λεπτομερή ποστ! Ακομα και με αυταου γραφτηκαν, πάλι θα χρειαστεί να ψάξει και να ψαχτεί λίγο για το θέμα!

Σε κάθε περίπτωση θα χαρώ να βοηθήσω και πάλι αν ζητηθεί!

Θα ερθει ενας τεχνικος να μου αλλαξει το LNB σε ενα σταθερο πιατο που εχω.Δηλαδη θα μου βαλει ενα Quad LNB ωστε να μου καταληξει εκει τα 4 καλωδια που ανεβαινουν στην ταρατσα και τα οποια στην αλλη τους πλευρα ειναι τερματισμενα στις πριζες στο σπιτι μου.Το πιατο θα ειναι σταθερο προς τον HotBird και μονο.
Σημερα λοιπον μετα απο αυτο θα συντονισω για πρωτη φορα το δεκτη του Dreambox μου.
Λογικα να επιλεξω την απλη μεθοδο (Single) σωστα?
Πρεπει να προσεξω η' να κανω κατι ακομη?
Να σας πω οτι θα ψαξω για ελευθερα Sat Channels και μονο.Οχι NOVA!
Καλα τα λεω η' πρεπει να κανω κατι διαφορετικο?
Thanks προκαταβολικα!

εαν παντως εχεις μονο ενα πιατο για HB13 ειναι κριμα γιατι με ενα τετοιο εργαλειο μπορεις να βαλεις και ενα lnb για τον Astra 19.2,και απο εκει θα κατεβαζεις αρκετα ελευθερα HD καναλια.

Απάντηση: DREAMBOX DM 7020HD (Eντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Καλημερα.Χθες τυχαια εβλεπα την ιστοσελιδα της Dream Multimedia και ειδα πως βγηκε για τον δεκτη μου (DM 7020HD) αναβαθμιση Image η 3.2.4
Την περασα στο μηχανημα αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα.Που φαινονται οι αλλαγες που εχουν κανει?
Πριν ειχα την 3.2.2
Thanks!!!

Re: DREAMBOX DM 7020HD (Eντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Κάπου διάβασα πως στην τελευταία έκδοση υποστηρίζεται αναπαραγωγή από Bluray ISO. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει και να μας πει λεπτομέρειες; (πχ τι γίνεται με τον ήχο, αν περνάει passthrough HD audio κτλ).

Καλημερα σε ολους.
Μπορει ο παρεχομενος WiFi adapter του DreamBox DM 7020HD που εχω και δεν τον χρησιμοποιω να τον βαλω σε ενα PC του εξοχικου με Windows 7 γιατι τον χρειαζομαι εκει?
Το λεω μηπως αποφυγω την αγορα ενος τετοιου ανταπτορα!

Γράφει κάποιο μοντέλο πάνω το stick;

Από αναφορές στο διαδίκτυο, μάλλον έχει chip Realtek ομάδας RTL8188 ή RTL8191 οπότε θα γίνεται με τους κατάλληλους οδηγούς.

Last edited:
Ενημέρωσέ μας αν δεν σου είναι κόπος αν γράφει μοντέλο πάνω το stick και με ποιους οδηγούς δούλεψε τελικά ώστε να βοηθηθούν και άλλα άτομα.

Για όσους έχουν αυτο το μηχάνημα προσέξτε τις μπαταρίες που έρχονται μαζι με το μηχάνημα. Εμένα μόλις 6 μηνών μου χάλασαν ( έσκασαν) και παρά λίγο να μου χαλάσουν το ακριβό κοντρόλ του 7020HD μου. Εμένα είχε κατι κινεζικές μάρκας DISHY. Οπότε προσοχή!!!!!

Επεξεργασία:
Εδω φωτογραφια απο τις εν λογω μπαταριες:

IMG_0639.jpg

Κοιταξτε 6 μηνων μπαταριες πως ειχαν γινει στο κοντρολ του DreamBox....Στο Τσακ...τις προλαβα!

Καλημερα σε ολους.
Βγηκε νεο επισημο Firmware Update (4,0,0) της Dreambox.
Αρκετες αλλαγες και προσθηκες.
Χαρακτηριστικα θα πω ειναι πιο γρηγορος και μπηκε επισης υποστηριξη HDMI CEC λειτουργια.