Dreambox 800 CPU Fan

nemesi54

AVClub Addicted Member
18 September 2007
1,694
Μοσχάτο
Ότι λέει ο τίτλος.

Ψάχνω να αγοράσω κανα 2 γιατί αυτό που είχε ο δέκτης μετά απο περίπου 5 μήνες τα παιξε...

Άντε ρε παιδιά πείτε κάνα κατάστημα γιατί το μέγεθος τους είναι τέτοιο που δεν υπάρχουν παντού.

Καταρχάς να πώ ότι είναι κλώνος..

Ακριβώς πάνω στο heatsink της CPU που βρίσκεται μερικώς κάτω απο το tuner.

Ορίστε και μια φωτό απο το δέκτη.

IMG_1945.jpg

Ακούω ακόμα προτάσεις διότι το fan που βρήκα δεν κάνει, είναι μεγάλο.

Και εγώ έψαξα αλλά δεν μπήκα στον κόπο να τον αλλάξω γι'αυτό τον κατήργησα και πήρα μια βάση ψύξης λάπτοπ με δύο ανεμιστήρες και τροφοδοσία usb. Αν θες μπορείς να μετατρέψεις την USB και να την συνδέσεις στην εσωτερική τροφοδοσία του ανεμιστήρα για να ανοίγει και να κλείνει κατά τη διαδικασία standby!

εχω το εφτιξα μονος μου το ανεμιστηρακι απλως στεγνωνει
το βγαζεις και θα δεις οτι εχει ενα αυτοκολλητο πανω του
το βγαζεις και εχει μια μικρη τρυπουλα βαζεις λιγο λαδακι εγω εβαλα αυτο που βαζει η μανα μου στην ραπτομηχανη της και ολα κομπλε

Ακούω ακόμα προτάσεις διότι το fan που βρήκα δεν κάνει, είναι μεγάλο.

Μια χαρά είναι αυτό που βρήκες. Το μικρό που είχε μόνο αέρα
δεν έκανε!
Απλά θα το βάλεις με μία βίδα μόνο και προς στην μεριά
του card reader.
Eτσι το χω και γω 1 χρόνο τώρα....δεν ζεστενεται ποτέ.

Ότι λέει ο τίτλος.

Ψάχνω να αγοράσω κανα 2 γιατί αυτό που είχε ο δέκτης μετά απο περίπου 5 μήνες τα παιξε...

Άντε ρε παιδιά πείτε κάνα κατάστημα γιατί το μέγεθος τους είναι τέτοιο που δεν υπάρχουν παντού.

Φιλε μου ρωτησα πριν το πασχα στο καταστημα PTM SAT στην Κανιγγος και μου ειπε οτο θα εφερνε σε καμμια 10ρια μερες. Παρτους ενα τηλεφωνο δε χανεις τιποτα.:a0210:

Μέτρησα το "μαμίσιο" fan και οι διαστάσεις (για να ταιριάξουν και οι βίδες στο heatsink) είναι 30 x 30 x 5~7 mm !!! (Για την ακρίβεια το ύψος είναι 6mm!)

Φιλε μου ρωτησα πριν το πασχα στο καταστημα PTM SAT στην Κανιγγος και μου ειπε οτο θα εφερνε σε καμμια 10ρια μερες. Παρτους ενα τηλεφωνο δε χανεις τιποτα.

Το site τους κοίταγα τώρα!!
Να σαι καλά θα τους ρίξω ενα τηλ.

Πρός το παρόν το έχω έτσι όπως πρότεινε και ο toutskas και χωρίς βίδες απλά ελαφρά στριμωγμένο κάτω απο το tuner...
Το συγκεκριμένο, απλά για να κάνετε τις συγκρίσεις, είναι 30 x 30 x 10 mm

Last edited:
Μόλις μίλησα με ptmsat και ενώ ο πρώτος κύριος μου είπε ότι έχουν, με συνέδεσε με κάποιον άλλο και ο δεύτερος μου είπε ότι δεν υπάρχουν !!

Μου πρότεινε την εξωτερική βάση με 13 ευρώ...:chinscratch:

Μια χαρά το έβαλες και εισαι ok .....μην τρελενεσαι να βρεις το ιδιο
που είχε....δεν αξιζει ο κόπος.

Αυτό που έχει ο δεκτης είναι 30*30*0,6 δεν υπάρχει τετοιο ίδιο, μονο σε αυτο το site που έδωσε ο bagg1 πρεπει να ειναι ιδιο..... και η πατεντα παντος που έκανες ειναι οκ.