Dreambox 800 HD και Εγγύηση

Ε, καλά και συ με την ζήτηση της έκπτωσης στο χέρι πήγες ?????:flipout::flipout:

Η συμπάθεια είναι και θέμα χημείας....

Πάντως ακόμα περιμένω την απάντηση, το μόνο mail που πήρα πίσω ήταν η επιβεβαίωση του mail που τους έστειλα από αυτοματοποιημένο σύστημα τους....

Πρέπει να περιμένεις απάντηση αν και δεν πιστεύω πώς υπάρχει κάτι επίσημο στην Ελλάδα. Εμένα όπως σου είπα αναγκάστηκαν να μου επιστρέψουν χρήματα αφού αδυνατούσαν να μου παράσχουν τεχνική υποστήριξη !!!

Θα πρέπει να σταλεί η συσκευή στη Γερμανία ή να αντικατασταθεί με καινούρια. Εγώ τώρα είμαι τυχερός γιατί ό ειδήμονας σε Dreambox, και προμηθευτής μου είναι 5 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο απο την εργασία μου.

Καταλαμβαίνω πως νιώθεις γιατί μέχρι να ξεκαθαρίσει και η δική μου η κατάσταση πέρασε 1 μήνας. Και ευτυχώς που μου επέστρεψαν χρήματα και πήγα και πήρα άλλο DB 800 κατευθείαν απο τον αντιπρόσωπο. Αλλιώς θα περίμενα ακόμη 5-6 μήνες !!!

Πάντως εδώ, ένας 500ρης μαϊμουδάκι μπορεί να σε κρατήσει στο Xόμπι, χωρίς φυσικα τα HD !!!

Δες τελικά την απάντηση της Dream Multimedia, και ρώτα για το πώς μπορείς να κινηθείς απο τώρα και στο εξής.

Θανάσης.

Δεν νιώθω τίποτα βρε χαλαρός είμαι γιατί δεν έχω dreambox !!!!

Προς το παρόν έχω κρατηθεί σε απόσταση από linux δέκτες αν και δοκίμασα για 2 εβδομάδες τον az, αργότερα ίσως και να ασχοληθώ...

Από την άλλη διαβάζω τα πάντα για τους λινουξάτους γιατί θέλω να είμαι ενήμερος...

Εντάξει, άν έχεις ένα δέκτη τουλάχιστο για να βλέπεις τις κομωδίες, τα πορνό σου, τα Ντοκυμαντέ, τότε o λινουξάτος και τα μοτέ μένουν σε σημείο στάσης !

Όπως που να λέμε δηλαδή:

Σημείο ΣτΑΣΗΣ
ΑθανΑΣΗΣ
! ! ! ! ! ! !

:jester:
(επειδή ξέρω σου αρέσει το Xιούμορ Φίλε Afam)

Η επίσημη απάντηση ήταν :

Thank you for your interest in our products.
For purchase we refer to our distribution Satsonix.
http://www.satsonix.gr/
For further questions please do not hesitate to contact us.

Ότι περίμενα αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση το ότι δεν τους έχουν στο επίσημο site...

Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι πολλές εταιρίες δεν μας έχουν στο site τους. Ένα τρανό παράδειγμα είναι και η canon που έχει την "Μακεδονία" και όχι την Ελλάδα! Καταλαβαίνω ότι είμαστε πολύ μικρή αγορά λόγω πλυθησμού αλλά μικρότερη και από τα Σκόπια?