Dreambox 800 hd pvr me bootloader 76

panosjules

New member
25 April 2011
9
Καλησπέρα,

αγόρασα πρόσφατα τον dm800hd pvr clone με bootloader 76. Μέχρι τώρα είναι τον dm500s με pli image που ήταν πολύ εύκολο και εύχρηστο. Τώρα όμως έχω χαθεί λίγο με ποιο Image να βάλω, τι ρυθμίσεις να κοιτάξω, τι είναι ο bootlader(!!), για να μην το κάνω brick. Μπορεί κανένας να βοηθήσει γιατί to έχω ήδη μια βδομάδα και κάθεται!!!
Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

αγόρασα πρόσφατα τον dm800hd pvr clone με bootloader 76. Μέχρι τώρα είναι τον dm500s με pli image που ήταν πολύ εύκολο και εύχρηστο. Τώρα όμως έχω χαθεί λίγο με ποιο Image να βάλω, τι ρυθμίσεις να κοιτάξω, τι είναι ο bootlader(!!), για να μην το κάνω brick. Μπορεί κανένας να βοηθήσει γιατί to έχω ήδη μια βδομάδα και κάθεται!!!
Ευχαριστώ

Για αρχή δες την sim που περιέχει, μιας και είναι η πρώτη σημαντική παράμετρος για να σε κατευθύνουμε!
Υπάρχουν sim2.01, ferrari και κάτι παλιότερες! Ανάλογα με την έκδοση μπορείς να βρεις πολλές λύσεις, σε ειδικά προσαρμοσμένα (πατσαρισμένα) για την sim που έχει ο δέκτης σου, images.
Αν έχεις sim2.01 μπορείς να περάσεις και επίσημα images, με το τρικ του απευθείας περάσματος αμέσως μετά το Image, του κατάλληλου ssl (για το bootload) αρχείου!

Αυτά για αρχή και για να πάρεις μια εικόνα!

Τα καλύτερα images κατά την γνώμη μου(έχω και εγώ κλώνο)είναι τα εξής.
1.αν χρειάζεσαι Dvb-t usb stick για Digea ή ΕΡΤ το καλύτερο είναι το Dream Elite Black Hole Phoenix Edition.Έχει και ενσωματωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα πολλών πακέτων μαζί και της nova.
2.Αν θες ταχύτητα και ορισμένα dvb-t usb,OpenPli 2.0 beta.Προσοχή! Μόνο Μονταρισμένο για κλώνους και όχι από το site της Pli,διότι δεν θα σου αναγνωρίζει τo tuner.Για εβδομαδιαίο EPG πρέπει να εγκαταστήσεις το CrossEpg.
3.Αν σε νιάζουν τα καλά γραφικά,υπάρχει το image New Dream Elite
4.Υπάρχει και η λύση του www.dreamoem.com αν έχεις Sim2.01.Έχει και images μονταρισμένα αλλά και φτιαχμένα από μέλη του site.Έχει και τελευταίους Drivers προς αναβάθμιση αλλά και τελευταία SSL(Second Stage Loader).

Η καλύτερη λύση για να βρεις το μοντέλο της Sim είναι να ρωτήσεις τον πωλητή ή να δεις την περιγραφή του προϊόντος από την σελίδα που το αγόρασες.

Τελικά έχει estar sim και από ότι κατάλαβα δεν είναι και τόσο καλό. Όλες οι οδηγίες είναι για να βάλω gemini image. Μπορώ να βάλω κάποιο άλλο?? Έλεγα να βάλω το Dream Elite Black Hole Phoenix Edition αν το βρω. Γίνεται ή θα το χαλάσω τελείως??

Γεια σου φίλε. Εγώ δεν ήξερα κι πολλά για τους δμ800.. "καταλάθος" πήρα τον dm800HD PRO me mtuner..ούτε ήξερα τι ήταν αυτά αρχικά..τελικά όμως μου είπαν ότι πήρα το καλύτερο μοντέλο.. μου είπαν ότι όλα τα άλλα ήταν τζαμπα λεφτά! εχουν ότι να 'ναι tuners, δεν παίρνουν όλα τα images κλπ κλπ.. εγώ τον πήρα 200 ευρ(199.99 χεχε). τον έψαξα παντού... αλλά οι τιμές ήταν απο 225 μέχρι 280.. τον πήρα απο αγγλία..πολυ λίγα έξοδα αποστολής(νομίζω 7-8 ευρ) και εννοείται με εγγύηση. τέλος καλό, όλα καλά για μένα.αν θέλεις καμιά βοήθεια στείλε μου pm γιατί κι εγώ κουράστηκα στην αρχή αλλά μετά όλα καλά.