AlexT ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για την απάντηση σου...Η σωστή επιλογή και στους δύο δέκτες είναι 16:9 γιατί αυτό είναι το format της τηλεόρασης σου.
Σε μια κανονική 16:9 εκπομπή δεν θα έχεις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Αυτό όμως θα συμβαίνει αναγκαστικά στις κινηματογραφικές ταινίες που έχουν κάδρο π.χ. 2.35:1. Σε αυτή την περίπτωση για μη βλέπεις μαύρες μπάρες χρειάζεσαι μια οθόνη με λόγο πλευρών 21:9!
Παιδιά έχω 2 άλυτα πρόβληματα στον dm800. Έχω κάνει mount έναν φάκελο movie (απο το pc μου), απο τον οποίο βλέπω στο media player τα αρχεία που περνάω. Παρά τις προσπάθειες μου (ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ) δεν μπορώ να εγγράψω με τίποτα στο φάκελο. Επίσης όταν βάλω ένα αρχείο στο φάκελο και πάω να το παίξω απο το media player, παίρνω το μήνυμα ότι δεν έχω εγκαταστήσει το gstreamer plugin και μετά ο dm κρασάρει! Για την ιστορία τρέχω το gemini2 4.40.
Οπότε η λύση που προτείνεται είναι η αλλαγή Image;
Παιδιά έχω 2 άλυτα πρόβληματα στον dm800. Έχω κάνει mount έναν φάκελο movie (απο το pc μου), απο τον οποίο βλέπω στο media player τα αρχεία που περνάω. Παρά τις προσπάθειες μου (ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ) δεν μπορώ να εγγράψω με τίποτα στο φάκελο. Επίσης όταν βάλω ένα αρχείο στο φάκελο και πάω να το παίξω απο το media player, παίρνω το μήνυμα ότι δεν έχω εγκαταστήσει το gstreamer plugin και μετά ο dm κρασάρει! Για την ιστορία τρέχω το gemini2 4.40.
Ποιες ακριβώς οδηγίες ακολούθησες? εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! τι ακριβώς έκανες (βήμα-βήμα) - μήπως μπορέσω και βοηθήσω.Παιδιά έχω 2 άλυτα πρόβληματα στον dm800. Έχω κάνει mount έναν φάκελο movie (απο το pc μου), απο τον οποίο βλέπω στο media player τα αρχεία που περνάω. Παρά τις προσπάθειες μου (ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ) δεν μπορώ να εγγράψω με τίποτα στο φάκελο. Επίσης όταν βάλω ένα αρχείο στο φάκελο και πάω να το παίξω απο το media player, παίρνω το μήνυμα ότι δεν έχω εγκαταστήσει το gstreamer plugin και μετά ο dm κρασάρει! Για την ιστορία τρέχω το gemini2 4.40.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.