Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

χοντραινει το παιχνιδι...

αυτός δεν είναι απλά μαιμού! είναι ουραγκοτάγκος!!!! με τέτοια τιμή δεν ξέρω αν είναι καλός, μη μας βγει εντελώς μάπα φοβάμε! φυσικά με μεταφορικά και ίσως και τελωνείο δεν θα μείνει στα 266. Επίσης δεν μπορεί να έχουν 253 ευρώ τον 800αρη και τον 8000 τόσο μικρή διαφορά! (266 ευρώ) http://www.dreamboxshop.org/dreambox-800-dm800-hd-dm800-hd-pvr-satellite-receiver-p-42.html κάποιον λάκο έχει η φάβα δε νομίζετε?

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

ναι,αλλα με cpu της IBM και μαλλον ppc και οχι mips που εχει ο original που σημαινει δεν παιρνει τα images που παιρνει ο original
leo, οι Κινέζοι γράφουν ότι θέλουν. Το 733 MHz CPU το είχε προαναγγείλει η Dream όταν ακόμα ο 8000 ήταν στα χαρτιά και στην πορεία το εγκατέλειψε.
Δεν υπάρχει DM 8000 με τέτοιον επεξεργαστή.

Σίγουρα? και τι λες να έχει? πάντως η τιμή 266 ευρώ είναι υπερβολικά χαμηλή ακόμα και για 8000 μαιμού! δεν ξέρω τελικά τι να πάρω!

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Εφόσον είναι κλώνος, μάλλον θα έχει αυτόν που φοράει και ο γνήσιος, δηλαδή 400 MHz mips επεξεργαστή.

Νομίζω δεν χάνουμε και τπτ να στείλουμε ενα email και να ρωτήσουμε!

Eυχαριστώ θα ήθελα και εγω να σουλουπώσω τον original!

....βιάστηκα να μιλήσω, δεν είδα να λέει πουθενά για 800 στη σελίδα.
Κατόπιν συννενόησης σου είπαν για πορτάκι κλπ; τιμές;;
Θα ήθελα να αλλάξω πορτάκι ή πρόσοψη γιατί μου τι σπάει που πέφτει.
Έχουν και φτηνοδουλειά tuner? να βάλω ενα δεύτερο έτσι αν είναι κοψοχρονιά?

Μιλάς απ' ευθείας στο msn. To site είναι ενδεικτικό.

Ουτε για αστειο... Εδω ο κανονικος 8000 ειναι ακομα πολυ φρεσκος.
Images patched δεν υπαρχουν πουθενα, και σιγουρα θα ειναι ακομα καλυτερα κλειδωμενος σε σχεση με τον 800ρη, καθοτι hardwareικα βγηκε αργοτερα.
Εαν πραγματικα χρειαζεται κανεις ενα τετοιο μηχανημα, χωστε και σωστε.
Οσο η dream επιμενει να πουλαει σε αστρονομικες τιμες το κουτακι της, ο κινεζικος 800ρης ειναι η μονη πρακτικη επιλογή.
Οταν στο εργοστασιο κοστιζει κατω απο 100$ το να φτανει στα μαγαζια 450 ευρω ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο.

παιδια τελικα ο ηχος ερχεται πιο αργα απο την εικονα σε ολα τα καναλια και μονο μεσω του hdmi.μεσω οπτικης και αναλογικων εξοδων παιζει κανονικα.οι αλλαγες στο delay επηρεαουν και τις δυο εξοδους ταυτοχρονα , απλα παντα υπαρχει διαφορα ηχου μεταξυ hdmi και των αλλων εξοδων.

Μήπως δεν είναι θέμα δέκτη, αλλά τηλεόρασης; Έχεις δοκιμάσει άλλη συσκευή με hdmi στην TV; Αν ναι, εκείνη στέλνει κανονικά τον ήχο;

εχω δοκιμασει και ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα...
και εκει εχει προβλημα ομως

Τότε μάλλον η TV σου έχει θέμα με την hdmi θύρα και δε φταίει ο δέκτης. Αν είναι σε εγγύηση κάλεσε το service μήπως είναι θέμα νέου firmware.

και στην αλλη ομως το εχει...απλα το εχει πιο λιγο.
παντως dvd δυνδεδεμενο με hdmi παιζει μια χαρα

Καλημέρα!

Αν καποιος γνωρίζει. Θελω να περασω στον 800αρη τα παρακατω:

1)ccam info. Στον 500αρη υπηρχε απο το blue panel, τωρα στον 800αρη δεν υπαρχει. Υπαρχει καποιο λινκ;

2)satellites.xml, Δεν το εχω ξαναπερασει στο παρελθον. Καθε βοηθεια επιθυμητη!

Καλημέρα!

1)ccam info. Στον 500αρη υπηρχε απο το blue panel, τωρα στον 800αρη δεν υπαρχει. Υπαρχει καποιο λινκ;

το satellites.xml το περνας στο /etc/tuxbox
http://www.dreamboxfile.com/DM800-8000/Plugins/CCcam_Info__v0_6.html

Καλημέρα!

1.To cccam info το κατεβάζεις απο τον σερβερ του κάθε ίματζ και τον εγκαθιστάς και μπάίνει στα plugins
Για το 2 σου απάντησαν

ευχαριστω για τις απαντησεις. Το cccam δεν μου βγαινει στο blue panel του gemini 4.4...

ευχαριστω για τις απαντησεις. Το cccam δεν μου βγαινει στο blue panel του gemini 4.4...

Αν δεν βγαίνει απο το μπλε πάνελ/adons πήγαινε με πρασινο και πάλι πρασινο στο download plugins και κατεβασε το. Ειναι σίγουρα κάπου εκει μέσα αφού εγω το έχω στο gemini 4.4 του 8000 και δεν το έβαλα χειροκίνητα