Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Βρίσκομαι στην Αθήνα (Δυτικά προάστια).
το lnb είναι ένα άσπρο "MAXIMUM" version2 Universal 0.2dB
έτσι λέει.

Ξέχασα να πω ότι το κάτοπτρο είναι 90cm

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ξέχασα να πω ότι το κάτοπτρο είναι 90cm
Να ο αδύναμος κρίκος!
Το 0.90 είναι μικρό για την λήψη των συχνοτήτων που αναφέρεις.

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Και εγώ από Νίκαια/Πειραια με 1.10 και lnb invacom δεν το πιανω με τιποτα...ούτε το arte HD

dalas πιό image ειναι αυτο που φοράς;;;

Last edited:
Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Και εγώ από Νίκαια/Πειραια με 1.10 και lnb invacom δεν το πιανω με τιποτα...ούτε το arte HD

dalas πιό image ειναι αυτο που φοράς;;;
gemini 3.6

@dalas
για δοκιμή σβήσε τα κλειδιά στο φάκελο keys, γιατί εδώ φαίνεται ότι κάνει αποκωδικοποίηση το CCCam και δες τι θα γίνει.
file alexi tabgala k pali tzifos!k paliotera mou toxe kanei se 500ari!ekana sinexeia scan,ebaza mpouketa diaforetika mexri dia mageias ebala palia mpouketa k epexe!alla tora k ego vazo palia mpouketa k den pezei!

http://rapidshare.com/files/127108958/theGeminiProject2Controlr-1.2-Firefox-200807041429.xpi.zip
http://rapidshare.com/files/127109019/BP.zip

Δουλεύει με Mozilla Firefox

Κατεβάζουμε τα δυο αρχεία πιο πάνω

Τo αρχείο BP τo περνάμε με ftp στον dreambox

Εδώ

Κώδικας:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/WebInterface/WebChilds/BP.pyc
Μετά κάνουμε install τo plugin
Ανοίγουμε τo Firefox

Πατάμε στην πρώτη επιλογή (Fichier),και άνοιγμα ενός αρχείου ,πάμε στο αρχείο που έχουμε στο pc (εφ όσον τo αποσυμπιέσουμε)
(theGeminiProject2Controlr-1.2-Firefox-200807041429) κάνουμε διπλό klick στο ποντίκι ,
και κάνουμε την εγκατάσταση,κλείνουμε τo firefox και μετά τo βρίσκουμε στην interface

Η ρύθμιση γίνετε στο interface settings
to post ftiaxtike apo ton filo devilcosta se allo forum!!!

Είσαι πρώτος :SFGSFGSF: Σε ευχαριστώ πολύ για τα αρχεία και τις οδηγίες. Θα το δοκιμάσω άμεσα...

@dalas
για δοκιμή σβήσε τα κλειδιά στο φάκελο keys, γιατί εδώ φαίνεται ότι κάνει αποκωδικοποίηση το CCCam και δες τι θα γίνει.
telika dikio eixes file..
thanks

Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο plugin για να βλεπουμε το προγραμμα της Nova + Sky uk στον dm800 ?
Παλαιοτερα υπηρχε νομιζω καποιο plugin apo DSF team για PLI...
Yπαρχει τωρα κατι αντιστοιχο και του pli on gemini ?

1)palikaria brika auto to plugin!!!
http://rapidshare.com/files/128627643/enigma2-plugin-extensions-mosaic_1.0-svn-18-r0_mipsel.ipk.html
to pernao ston fakelo /tmp
to kano manual install alla den to brisko pouthena!!!
mporei kapoios na me voithisei pos leitourgei auto???
2)exei kanei kapoios instal to vcl apta extensions??
exei na baleis server,mallon prepei na douleuei opos to 500!!
toxei psaxei??
3)episis pos kanoume kapoio plugin diagrafi apo manual install???
giati sta adons k diagrafi den iparxoun!
4)mporeses kaneis na divasei karta apo kapoio reader??
exo to serial reader k den mporesa!!

Υπάρχει τρόπος να βάλει κάποιος multiple images σε σκληρό ή στο USB όπως γινόταν στον 7000 kαι να διαλέγει κατά προτίμηση κατά το άνοιγμα?
Φαντάζομαι όχι, αλλά είπα να ρωτήσω...

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αυτό δεν κάνει το Barry Allen??? Η δεν κατάλαβα καλά? :damnyou:

Δουλεύει και με e-sata εξωτερικό? Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου το Barry, έχετε τίποτα Links με tutorial κτλ?

Ακριβώς, αυτό γίνεται με Barry Allen και επίσης βεβαίως και δουλέυει με e-sata εξωτερικό, έτσι το έχω εγω γιατι φοβήθηκα μήπως μου τον ...ψήσει τον δίσκο και δεν τον έβαλα μέσα! Χρειάστηκε όμως να αγοράσω κουτάκι, γιατι ειχα πάρει εσωτερικό.
Οδηγίες για Barry Allen πρεπει να υπάρχουν, κανε μιά αναζήτηση

ΟΚ, από 'βδομάδα όμως, να κάνουμε και τιποτ' άλλο το ΣουΚου...καλοκαίρι γαρ!!! Ευχαριστώ

1)palikaria brika auto to plugin!!!
http://rapidshare.com/files/128627643/enigma2-plugin-extensions-mosaic_1.0-svn-18-r0_mipsel.ipk.html
to pernao ston fakelo /tmp
to kano manual install alla den to brisko pouthena!!!
mporei kapoios na me voithisei pos leitourgei auto???
2)exei kanei kapoios instal to vcl apta extensions??
exei na baleis server,mallon prepei na douleuei opos to 500!!
toxei psaxei??
3)episis pos kanoume kapoio plugin diagrafi apo manual install???
giati sta adons k diagrafi den iparxoun!
4)mporeses kaneis na divasei karta apo kapoio reader??
exo to serial reader k den mporesa!!

Εδω και μερικες μερες ειμαι κι εγω κατοχος του δεκτη και μαλιστα τρομερα εντυπωσιασμενος απο τις δυνατοτητες του καθοτι προκειται και για τον πρωτο μου Dreambox γενικοτερα!
Βεβαιως αντιμετωπιζω καποια προβληματα και γι αυτο χρειαζομαι λιγη βοηθεια.Ο δεκτης συνδεθηκε πανω στο original πιατο της Νοβα των 60cm (μονο Hotbird μου ειναι αρκετος για τωρα) με την βοηθεια ενος twin universal lnb 0,3db το οποιο ομως αγοραστηκε πριν απο 2,5 χρονια και δεν ξερω ουτε την μαρκα του!Το SNR στα καναλια παιζει απο 17-21% και ολα τα SD καναλια παιζουν απροβληματιστα αλλα σε ολα τα HD καναλια μετα απο σχεδον μιση ωρα ο δεκτης "κολλαει" η εικονα παγωνει σαν να εχουμε πατησει "pause" και για να επανελθει χρειαζεται να τον βγαλω απο την πριζα.Σε ερωτηση που εκανα σε τεχνικο μου ειπε πρωτα να αλλαξω lnb με ενα επωνυμο και μετα πιατο γιατι ειναι πολυ μικρο και το σημα πολυ λιγο για HD.Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να βαλω ενα μεγαλυτερο κινητο πιατο αλλα οχι τωρα και γι αυτο πριν προχωρησω σε αγορα θα ηθελα συμβουλη.Tα HD καναλια παιζουν κανοντας παρασιτα (που και που εμφανιζεται στην οθονη ενα πολυχρωμο ψηφιακο παζλ στιγμιαια και οσο περναει η ωρα ολο και συχνοτερα μεχρι να "κολλησει").

Και εγώ πιστεύω οτι πρέπει να αλάξεις πιάτο,και να βάλεις μεγαλύτερο.Αγόρασες ενα ωραίο εργαλείο και δεν εχεις τα μέσα να το περπατήσεις.