Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

μια ερωτηση ρε παιδια.επιδη εχω τηλεοραση hd ready με dvi-d εισοδο και μe 2 ξεχωριστες εισοδους ηχου θα ηθελα να ρωτησω εαν το scart οταν συντονιζομασται σε ενα καναλι hd συνεχιζει να κουβαλαει το σημα του ηχου.δηλ σκεφτομαι να παρω ενα καλώδιο DVI-D σε DVI-D M/M και τον ηχο να το παιρνω απο το scart..γινεται αυτο?το εχει εφαρμοση κανεις?η θα πρεπει να αλαξω τηλεοραση για να συνδεσω τον dreambox 800.ευχαριστω

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ποιο tuner ειναι αυτο βρε παιδια ειναι alps οπως ισχυριζεται το καταστημα .Μεσα απο τις χαραμαδες γραφει conexant .Χθες παρελαβα εναν 800αρι μ______ και δεν ξερω απο που να αρχισω
http://i714.photobucket.com/albums/ww144/Ntzanis/IMG_3825.jpg

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

μια ερωτηση ρε παιδια.επιδη εχω τηλεοραση hd ready με dvi-d εισοδο και μe 2 ξεχωριστες εισοδους ηχου θα ηθελα να ρωτησω εαν το scart οταν συντονιζομασται σε ενα καναλι hd συνεχιζει να κουβαλαει το σημα του ηχου.δηλ σκεφτομαι να παρω ενα καλώδιο DVI-D σε DVI-D M/M και τον ηχο να το παιρνω απο το scart..γινεται αυτο?το εχει εφαρμοση κανεις?η θα πρεπει να αλαξω τηλεοραση για να συνδεσω τον dreambox 800.ευχαριστω
Δε γίνεται από το scart.

RCA δεν έχει ή καρφάκι?

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ποιο tuner ειναι αυτο βρε παιδια ειναι alps οπως ισχυριζεται το καταστημα .Μεσα απο τις χαραμαδες γραφει conexant .Χθες παρελαβα εναν 800αρι μ______ και δεν ξερω απο που να αρχισω

Τι SIM έχει ο κλώνος σου?

ειναι alps rev K το γραφει και απο την κατω μερια .

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

η τηλεοραση εχει ο dreambox δεν εχει τεταια εξοδο

Βρε παιδια εχω κατι χρονια να ασχοληθω με το αθλημα και ειμαι τωρα λες και ειμαι στο διαστημα.Sim συμφωνα με το καταστημα 2.01 ,BL76..... .Στα περι μου εβγαλε αυτο http://i714.photobucket.com/albums/ww144/Ntzanis/IMG_3827.jpg
Που μπορω να βρω αναλυτικες οδηγιες για να προχωρησω? Τωρα αν εχει αυτη την sim δεν ξερω και ποιο Bootloader εχει δεν ξερω πως να τα δω??Γιατι ακουω κατι σε BL 76a,b,c,d,

Εχεις Gemini 5.00 2.01 kai mallon ΒL 76a
Και το κερνελ σου οκ ειναι

Κανε ενα rebοot και στην οθόνη θα σου πει τι BL έχεις ακριβώς όταν bootarei

latest likra settings που μπορω να βρισκω καθε φορα?

Με την εντολη για drivers μου γραφει dreambox-dvb-modules -2.6.18-7.3-dm800-20100414-r0 και για bootloader 76r0

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά το

Τα πακέτα είναι στο feed του newnigma2, αλλά ο ποιο εύκολος τρόπος να τα εγκαταστήσεις είναι από telnet στο δέκτη, δίνοντας τις εντολές:
opkg update
opkg install v4l-dvb-modules
opkg install extuner

Το Crypto Redi PC 50 είναι AF9015 chipset και υποστηρίζεται αν σου έπαιζε και στο Dream Elite. Η έκδοση του Crypto Redi PC 50 που πουλιέται τώρα δεν υποστηρίζεται γιατί έχει ένα νέο revision του tuner που δε δουλεύει ακόμα.

Καλημέρα.malakudi κατέβασα και πέρασα το newnigma 3.1.4.Έδωσα με telnet opkg update οκ έκανε.

Στην εντολή opkg install v4l-dvb-modules έγραψε cannot Find package v4l-dvb-modules

Στην εντολή opkg install extuner έγραψε Package extuner (1.8-r1)installed in flash is up to date.

Κάνω επαν/ση τον δέκτη αλλά δεν βλέπει το στικάκι που έχω το crypto redi pc 50 το πρώτο με chipset AF9015.

Any way...είδα ότι έχει και on line drivers για στικάκια.Μήπως γνωρίζεις ποιό ταιριάζει να κατεβάσω?Μήπως θέλει κάτι άλλο να κάνω για να το δει?Ευχαριστώ πολύ.

gia se olous.eimai kenourios sto site,bori kapios na mou pi pos alazoume i diagrafoume to password sto dm800.efxaristo poli.

gia se olous.eimai kenourios sto site,bori kapios na mou pi pos alazoume i diagrafoume to password sto dm800.efxaristo poli.

telnet dreamboc_ip
<enter>
root
<enter>
passwd
<enter>
και πληκτρολογεις τον καινουργιο κωδικο.

Γεια σας

Αγόρασα έναν e-sata Lacie 1TB για να τον συνδέσω με τον Dreambox και ενώ τοναναγνωρίζει δεν μπορέι να δει την χωρητικότητά του. Μου γράφει πως βλέπει ελεύθερο χώρο 18.3 mb
Μέχρι και partition τον έκανα μπας και τον δει...

Εχει κανείς ιδέα αν σώζεται η κατάσταση;

Καλησπερα.
ετοιμαζομαι για αντικατασταση τυνερ στο 800 κλονο μου.
να παρω το Μ η να παω για το παλιο το J?
ρωταω γιατι ακουσα οτι δεν μπουταρει με το καινουργιο.
αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.
ευχαριστω.

παραμετροποίηση-σύστημα-σκληρός δίσκος-αρχικοποίηση δίσκου (φορμάτ)

Μεσω του Web Interface, είχα βάλει απ' το γραφείο τον DM800 να γράψει τις ειδήσεις του Αnt1.
Γυρίζοντας σπίτι κατά τις 20.30, βρήκα τη γυναίκα μου να βλέπει ALPHA (μέσω Nova) απ' τον DM800.
Πάνε οι ειδήσεις σκέφτηκα. Όμως, παρατήρησα ότι το λαμπάκι στον Dream αναβόσβηνε κόκκονο, δηλ. "έγραφε".
Μετά από μισή ώρα, αφού είχαν τελειώσει οι ειδήσεις, διαπίστωσα ότι πράγματι είχε γράψει τις ειδήσεις του Ant1, παρά το γεγονός ότι έδειχνε τον ALPHA.
Αφού ο DM800 έχει ένα Tuner, πώς το κάνει αυτό?