Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.Στο 3) η διαδρομή που ακολουθώ για να διαγράψω τα emu/cam είναι η εξής:green panel(πράσινο κουμπί)->addon(κίτρινο κουμπί)->addons unistal panel.Ακολουθώ αυτήν την διαδρομή γιατί όταν εγκατέστησα το mgcamd 1.35 μου το εμφάνισε/ζει για να το απεγκαταστήσω.Τα υπόλοιπα 20 emu/cam που έχει προεγκατεστημένα όμως δεν υπάρχουν στο παραπάνω μενού για να τα διαγράψω.Ίσως με ftp να γίνεται αλλά πώς?Για το 4) όντος αυτός ήταν ο τρόπος για να αφαιρέσω το skin

...Τα υπόλοιπα 20 emu/cam που έχει προεγκατεστημένα όμως δεν υπάρχουν στο παραπάνω μενού για να τα διαγράψω...

20 emus προεγκατεστημένα; Αδύνατον...
Από που κατέβασες το image;

20 emus προεγκατεστημένα; Αδύνατον...
Από που κατέβασες το image;

Να σου πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι απο πού το κατέβασα αλλά θυμάμαι ότι είχε την κατάληξη _BU(νομίζω ήταν Nabilo blackhole_0.12_BU).Έβαλα αυτό γιατί σε παλαιότερο τέυχος στα "Δορυφορικά νέα" αυτό συμβούλευαν να χρησιμοποιήσουμε για Barry allen.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Να σου πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι απο πού το κατέβασα αλλά θυμάμαι ότι είχε την κατάληξη _BU(νομίζω ήταν Nabilo blackhole_0.12_BU).Έβαλα αυτό γιατί σε παλαιότερο τέυχος στα "Δορυφορικά νέα" αυτό συμβούλευαν να χρησιμοποιήσουμε για Barry allen.
να βαλεις το σκετο 0.12,αυτο που εβαλες ειναι backup καποιου αλλου για αυτο και εχει τοσα πολλα emu

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

να βαλεις το σκετο 0.12,αυτο που εβαλες ειναι backup καποιου αλλου για αυτο και εχει τοσα πολλα emu

Oκ.Ευχαριστώ.Θα το δοκιμάσω.Για τα picon καμία ιδέα υπάρχει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Oκ.Ευχαριστώ.Θα το δοκιμάσω.Για τα picon καμία ιδέα υπάρχει?

κατεβαζεις τα σωστα απο το server τα version hd usb?

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Προεγκατεστημένα 20 EMUs ? Σαν λινουξάτο Virus μου φαίνεται εμένα μετα συγχωρήσεως !!!:joyman:

:eek:

καλησπέρα. Θέλω τα φώτα σας !! Πρόκειται να αγοράσω τον DREAMBOX 800 αλλά έχω ένα θέμα. Πως μπορώ να επιτύχω σύνδεση του δέκτη με το router μου τη στιγμή που είναι σε διαφορετικό δωμάτιο και η ενσύρματη δικτύωση είναι σχεδόν αδύνατη. Μου πρότειναν ένα προϊόν (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...NK-TL-PA101-85MBPS-POWERLINE-DUAL-STARTER-KIT) αλλά κάποιοι με αποθάρρυναν ότι εκπέμπει αρκετή ακτινοβολία επειδή χρησιμοποιεί εξ ολοκλήρου το ηλεκτρικό δίκτυο δημιουργώντας κλωβό..... περιμένω.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά το

κατεβαζεις τα σωστα απο το server τα version hd usb?

Η κατηγοριοποίηση στον server γίνεται κατα provider.Έτσι για νόβα και hd skin δεν υπάρχει κάτι.Έχει μόνο για Didital plus,Sky it,Sky uk και Swedish.Κατέβασα και τα picon για sd skin αλλά ούτε αυτά εμφανίζονται σωστά στο default skin(που νομίζω είναι sd).Πάντως το πρόβλημα με τα cams ήταν το image.Το άλλαξα με το απλό 0.12 και λύθηκε.Ευχαριστώ.

καλησπέρα. Θέλω τα φώτα σας !! Πρόκειται να αγοράσω τον DREAMBOX 800 αλλά έχω ένα θέμα. Πως μπορώ να επιτύχω σύνδεση του δέκτη με το router μου τη στιγμή που είναι σε διαφορετικό δωμάτιο και η ενσύρματη δικτύωση είναι σχεδόν αδύνατη. Μου πρότειναν ένα προϊόν (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...NK-TL-PA101-85MBPS-POWERLINE-DUAL-STARTER-KIT) αλλά κάποιοι με αποθάρρυναν ότι εκπέμπει αρκετή ακτινοβολία επειδή χρησιμοποιεί εξ ολοκλήρου το ηλεκτρικό δίκτυο δημιουργώντας κλωβό..... περιμένω.....

με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803006&u=SWEEX-WIRELESS-LAN-USB-2.0-ADAPTER-54-MBPS-11G αν το ρουτερ σου εχει wifi

Να μην ακους τιν μ...ια του καθενος.
Βαλε wifi, βαλε powerline και τελειωνε...

Να μην ακους τιν μ...ια του καθενος.
Βαλε wifi, βαλε powerline και τελειωνε...
Μάλλον αυτό θα κάνω. Αν μετρήσεις την ακτινοβολία σε ένα σπίτι θα βρείς να μπαζει απο παντου.... τηλεοραση, ασυρματο τηλ, ψυγείο, κινητο... οποτε. Πάντως και τη λύση του φίλου leo06 ειναι ενδιαφέρουσα.
Ευχαριστώ παιδιά

ήθελα να ρωτήσω με τον 800ρι μπορούμε να βλέπουμε εικόνα από ένα κανάλι κ να ακούμε ήχο από κάποιο άλλο ή θέλει 2 tuner αυτό?ευχαριστώ

Ποιά είναι η καλύτερη λύση για ψύξη του 800? Εχω δει βάσεις για laptop αλλά θα ήθελα κάτι ποιό ειδικά και κυρίως να μπορεί να ελέγχουμε τις στροφές του fan μέσω του plugin.

Μαμώ την Δ.Ε.Η μου μέσα:rifle:
Μετά την 40 λεπτη διακοπή έβαλα τον δέκτη πάλι στην πρίζα (τον είχα βγάλει κατά την διάρκεια της διακοπής) και μου γράφει " dream multimedia error" αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι...και μέχρι εκεί.
Το έβγαλα το ξανά έβαλα,πάλι τα ίδια.
Ούτε την ip δεν μου βγάζει:slapface:
Καμιά ιδέα please?

Αφησε τον αρκετή ώρα εκτός ρεύματος.
Την στιγμή της διακοπής σε τι κατάσταση ήταν ο δέκτης?

Ο δέκτης δεν έχει δείξει πρόβλημα από την απότομη διακοπή ρεύματος. Συχνά πυκνά τραβάω απροειδοποίητα το καλώδιο. Με την επαναφορά της τάσης από το δίκτυο έχουν πρόβλημα όλες οι συσκευές.
Μάλλον θα χρειαστεί να φλασάρεις με καλώδιο..

Ευχαριστώ παιδιά για την κινητοποίηση,το λύσαμε!:BDGBGDB55:
Μίλησα με έναν φίλο τεχνικό και μου είπε πως συνήθως αυτό το μήνυμα του έβγαζε,όταν η κάρτα sim που έχει μέσα δεν πατάει καλά.
Γι'αυτό ούτε με power on δεν έδειχνε ip.
Έλυσα-έβγαλα-φύσηξα-και πρόλαβα σε replay την ισοφάριση της Σεβίλλη.:guitarist:
Ίσως όταν έβγαλα το καλώδιο του ρεύματος στην διακοπή,μπορεί να ταρακουνήθηκε λίγο,τώρα όλα καλά και πάλι ευχαριστώ.