Το θέμα προορίζεται για συζητήσεις που αφορούν τον DM800 Original. Για τους κώνους υπάρχουν άλλα νήματα.Να ρωτησω και κατι για τα images?
Με τον DM500+ Original χρησιμοποιουσα το 4.7 Gemini Project το οποιο και εχω συνηθησει.
Με τον κλωνο DM800 (SIM 2.01, BL75) θα υπαρχει προβλημα αν χρησιμοποιησω το Gemini 5.0 patched για SIM 2.01? Πρεπει κατι να προσεχω? Μπορει να με μπλοκαρει η Dream?
Βλεπω οτι οι περισσοτεροι προτιματε DreamElite. Τι καλυτερο εχει?
Ο Add-on server του Dream Elite μου επιτρεπει να κατεβασω το Camd3.908 Softcam ή μονο ο Gemini server το εχει?
Συγγνωμη αν σας κουρασα.
Ευχαριστω φιλε μου δεν το ηξεραΔεν έχεις πρόβλημα με το DVI. Ο δέκτης έρχεται με αντάπτορα DVI -> HDMI και ο ήχος περνάει κανονικά.
Αυτό έχει γραφτεί πολλές φορές και είναι γνωστό σε όλους.
...εγω εχω μάθει με gemini project και απο τους άλλους dreambox και δεν το αλλάζω μέχρι και την λήξη του Μουντιάλ...άλλα αν αλλάξω image έτσι ώστε να δουλευω ξανα με το σι σι καμ χωρίς πρόβλημα...ποιό image θα προτεινατε για τον dm 800 hd ?Δεν εχω απαιτησεις για πολλαπλά images και δεν με ενδιαφερει να αλλαζω images.
ρε παιδια θα σκασω πως ρυθμιζουμε το diseq moter sτο nabilo 0.12 εχω φαει ολη τη μερα αλλα τιποτα υπαρχει κανενασ οδηγος για να με βοηθησει?
αλλάζεις το γεωγραφικό μήκος και πλάτος ανάλογα την περιοχή που μένεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.