Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Τι ειναι το ΟΕ 1.5 και ΟΕ 1.6?
Ποια ειναι η διαφορα στα imgs?
Ευχαριστω.

image is based on OE 1.6 with new kernel.., new plugins, new drivers

πω πω ρε παιδί μου...πολλές επιλογές με τα image...τελικά τί ειναι το καλυτερο που κυκλοφορεί για να το περάσουμε τώρα στον 800άρι?

Για τις λίστες καναλιών στον DM800 χρησιμοποιώ το DCC (Dreambox Control Center). Πρέπει να τσεκάρω την επιλογή "filesystem σαν του 7025"?
Το ίδιο για τον 600?
Τέλος, υπάρχει άλλο καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας των Favorites του dream από PC?
Ευχαριστώ.

Προτείνω το Dreambox Edit για εύκολη διαχείριση καναλιών καθώς και favorites :-)

πω πω ρε παιδί μου...πολλές επιλογές με τα image...τελικά τί ειναι το καλυτερο που κυκλοφορεί για να το περάσουμε τώρα στον 800άρι?

Ψηφίζω dreamelite... έχω ακούσει και καλά για το newenigma.
Try them!

Καλησπέρα μετά απο πολύυυυ καιρό! Φρεσκάρησα το μασίνι με 1.6 γιατι αναβοσβήνανε λαμπάκια και δεν μου δίνει επιλογή στην κόκκινη οθόνη κατα to boot του ΒΑ για να επιλέξω image. Ετσι καθε φορά που είναι να αλλάξω image πρέπει να επιλέξω με πιο θέλω επανεκκίνηση μεσα απο ΒΑ. Το εγκατέστησα 3 φορές και συνέχεια τα ίδια. Καμια ιδέα!!!!?????

Από την στιγμή που έβαλες 1,6 θα πρέπει και το BA να είναι για 1,6 αλλιώς δεν θα σου δουλέψει. Εννοείτε ότι και τα image που θα βάλεις στο BA πρέπει να είναι 1,6 γιατί θα σου κάνουνε πολλά κολλήματα.

BA 5.1.31 το τελευταίο! Newnigma 3.0.1.
Ολα καθήσαν τελεια! Κανενα πρόβλημε να αναγνωρίσει USB κλπ κλπ μόνη παραφονία η εναλλαγή των image κατα το boot

Last edited:

Η ερώτηση έχει σίγουρα απαντηθεί πάνω από μία φορά.... (αλλά έχω ψαξει το thread όσο μπορούσα και δεν βρήκα την απάντηση!)

Που είναι οι $#*!!@##@ κωδικοί για τον προγραμματισμό του τηλεκοντρόλ του Dreambox!!!!!

μερσι...!

Η ερώτηση έχει σίγουρα απαντηθεί πάνω από μία φορά.... (αλλά έχω ψαξει το thread όσο μπορούσα και δεν βρήκα την απάντηση!)

Που είναι οι $#*!!@##@ κωδικοί για τον προγραμματισμό του τηλεκοντρόλ του Dreambox!!!!!

μερσι...!

http://sat-plus.com/showthread.php?t=92565

μερσι...!

Από: http://www.dream-multimedia-tv.de/en/downloads

υπάρχει το:

http://www.dream-multimedia-tv.de/download/TV-Codelisten.pdf

sorry αλλα καθε φορα που κοιταω τον τιτλο αυτου του νηματος πεθαινω στα γελια...Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...wtf???

ισως αν η σκια του ειχε τη μορφη χελωνας :mad:

Θα συμφωνισω μαζι σου Paul64

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

sorry αλλα καθε φορα που κοιταω τον τιτλο αυτου του νηματος πεθαινω στα γελια...Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...wtf???

ισως αν η σκια του ειχε τη μορφη χελωνας :mad:

attachment.php

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

καλησπερα και απο μενα ως νεο μελος του foroum απεκτησα τον dm800 γνησιοκαι ηθελα να με βοηθησετε οποιος μπορει.πως γινεται pvr να κανω παυση της εικονας και να πηγαινω πισω να ξανα βλεπω την φαση π.χ ενως αγωνα?

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

καλησπερα και απο μενα ως νεο μελος του foroum απεκτησα τον dm800 γνησιοκαι ηθελα να με βοηθησετε οποιος μπορει.πως γινεται pvr να κανω παυση της εικονας και να πηγαινω πισω να ξανα βλεπω την φαση π.χ ενως αγωνα?

Καλως Όρισες καταρχήν...

Για να γίνει PVR απαιτείται σκληρός δίσκος, είτε εσωτερικός είτε εξωτερικός. Η συγκεκριμένη λειτουργία που σε ενδιαφέρει ονομάζεται timeshift.

Θα κάνεις το σκληρό initialize από το σχετικό μενού και κατόπιν μπορούν να συμβούν τα εξής: πατώντας το "κίτρινο" ο DM κάνει pause και ξεκινάει να γράφει το πρόγραμμα στο σκληρό. Από εκείνη τη στιγμή και μετά μπορείς με τη χρήση των αντίστοιχων πλήκτρων του remote να πας το πρόγραμμα μπρος/πίσω (μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησες το timeshift).

να ρωτησω κατι?? εχω συνδεδεμενο τον 800αρι με το καλωδιο που ειχε μεσα DVI-HDMI στην τηλεοραση και θελω να βγαλω ακομη μια εξοδο για να στελνω σημα σε δευτερη τηλεοραση. Παιρνω απο το βισμα διπλα απο το καλωδιο του δορυφορου το οποιο ειναι OUT (καλωδιο κεραιας) και το συνδεω με αλλη τηλεοραση. ψαχνω στα καναλια της τηλεορασης αλλα δεν βρισκω το σημα. Υπαρχει αλλος τροπος για να βλεπω σε 2 τηλεορασεις??