Για τις λίστες καναλιών στον DM800 χρησιμοποιώ το DCC (Dreambox Control Center). Πρέπει να τσεκάρω την επιλογή "filesystem σαν του 7025"?
Το ίδιο για τον 600?
Τέλος, υπάρχει άλλο καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας των Favorites του dream από PC?
Ευχαριστώ.
πω πω ρε παιδί μου...πολλές επιλογές με τα image...τελικά τί ειναι το καλυτερο που κυκλοφορεί για να το περάσουμε τώρα στον 800άρι?
Η ερώτηση έχει σίγουρα απαντηθεί πάνω από μία φορά.... (αλλά έχω ψαξει το thread όσο μπορούσα και δεν βρήκα την απάντηση!)
Που είναι οι $#*!!@##@ κωδικοί για τον προγραμματισμό του τηλεκοντρόλ του Dreambox!!!!!
μερσι...!
Η ερώτηση έχει σίγουρα απαντηθεί πάνω από μία φορά.... (αλλά έχω ψαξει το thread όσο μπορούσα και δεν βρήκα την απάντηση!)
Που είναι οι $#*!!@##@ κωδικοί για τον προγραμματισμό του τηλεκοντρόλ του Dreambox!!!!!
μερσι...!
sorry αλλα καθε φορα που κοιταω τον τιτλο αυτου του νηματος πεθαινω στα γελια...Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...wtf???
ισως αν η σκια του ειχε τη μορφη χελωνας![]()
καλησπερα και απο μενα ως νεο μελος του foroum απεκτησα τον dm800 γνησιοκαι ηθελα να με βοηθησετε οποιος μπορει.πως γινεται pvr να κανω παυση της εικονας και να πηγαινω πισω να ξανα βλεπω την φαση π.χ ενως αγωνα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.