Δεν έχω πρόβλημα να πώ, απλά δεν θέλω να θεωρηθεί δυσφήμιση.
Ας μας πει ο PanosGR την γνώμη του.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο πρώτος Dreambox που κυκλοφορεί και έχει τόσες λίγες "παιδικές ασθένειες"....Άντε ίσως και ο 600άρης....
Που να δείτε στα λανσαρίσματα των 7000 και των 7025 τι γινόταν....Και ο 500 είχε τα προβλήματα του αλλά ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα γιατί τα "χοντρά προβλήματα" είχαν επιλυθεί στον 7000.
Παρατήρησα χθες παίζοντας με τα channel settings του και τον opendbedit 3.6 ότι τα περισσότερα HD (DVB-S2) κανάλια μετά από αναζήτηση μέσω του DM τα κατεβάζει ως Data και όχι ως TV. Επίσης η προσπάθεια μου να πρoσθέσω μέσω του opendbedit κανάλια σε μπουκέτα κλπ εστέφθη από αποτυχία. Δεν επέμεινα βέβαια ιδιαίτερα.
Υ.Γ Πάντως και εμένα η τόσο υψηλή θερμοκρασία με προβληματίζει. Ιδιαίτερα αν προστεθεί και σκληρός δίσκος τι θα γίνει?
Εμένα τα HARDWARE προβλήματα με ανυσηχούν, γιατι το θέμα με το software αργά ή γρήγορα θα λυθεί. Π.χ. εγώ δεν μπορούσα να αλλάξω θέση σε κανάλι κάποιου μπουκέτου στα favorities.
To bootάρισμα δεν είναι hardware πρόβλημα....
Επίσης οι drivers του tuner δεν είναι hardware πρόβλημα...
To bootάρισμα δεν είναι hardware πρόβλημα....
Επίσης οι drivers του tuner δεν είναι hardware πρόβλημα...
Τον πηρα απο την επισημη αντιπροσωπία satsonix 24/5dante, panosxgr kai bon_gr, μπορείτε να στείλετε ένα pm από που αγοράσατε τον δέκτη?
Το ίδιο και εγώ. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ στο boot, έβαλα από την πρώτη στιγμή μέσα δίσκο και ... σκεύτομαι επίσης να ψήνω επάνω το καφέ μου....Παιδια οσο τον εχω δεν βλεπω προβλημα με το boot ,παντως εβαλα δισκο μεσα και μπορω να πω οτι σκεφτομαι να βαλω μπρικι πανω να βρασω λουκανικα
Εγω τον πηρα απο γερμανια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.