Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

την ip την ορίζω εγώ .199 και το Pc Μου στο 200. όπως είπα "δανείζομαι" ιντερνετ και θέλω να είμαι σίγουρος ότι βάζω Ip που δεν χρησιμοποιεί ο γείτονας. το router του γείτονα φυσικά δεν το ελέγχω.
αρχικά θα κάνω ένα format στο usb και θα ξεκινήσω με newnigma αυτή τη φορά. αν και μόλις βγήκε και τo nemesis και θέλω να το δοκιμάσω

http://www.dreamboxonline.com/forums/showthread.php?t=11584

Εδω και αρκετη ωρα το DCC μου βγαζει αυτο:
Telnet Connected
FTP Connected
Enigma2 not detected (DM800, Functionality limited)
Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα, restart, boot με αλλο image (newnigma 2.4, gemini 4.20), δεν μπορω να συνδεθω με ftp με τιποτα. Εχω την τελευταια experimental στη flash και ΒΑ .98.
Κατα τα αλλα ο δεκτης δουλευει κανονικα, Ξερει κανεις τι γινεται????

Τελικα βρηκα τι εφταιγε (μαλλον), ηταν ενα firewall (COMODO) που ειχα εγκαταστησει και παρ'ολο που το εκανα shutdown μου κολαγε το DCC, γι' αυτο το εστειλα στον αγυριστο:violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Αντε να δοκιμασω το Nemesis

παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ.
καταρχάς είμαι εντελώς newbie στο θέμα dremabox, μόλις σήμερα ξεκίνησα να ασχολούμαι αφου αντικατέστησα την Κατερίνα μου με το DM800.

Τον αγόρασα μεταχειρισμένο απο φίλο συνφορουμίστα και έχει περασμένο το newnigma. Θελω να περάσω το experimental στην flash ωστε να περάσω μετά το barry allen και απο εκεί να περάσω στο USB stick διάφορα άλλα images ωστε να δω πιο μου κάνει καλύτερα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: πως περνάω στο flash το experimental (απο newnigma) χωρίς null modem cable?

έχω κι άλλες ερωτήσεις αλλά ας ξεκινήσουμε απο αυτή τη βασική για τωρα, ωστε να ξεκινήσω και στην πορεία βλεπουμε...
ευχαριστώ προκαταβολικά
Γιάννης

παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ.
καταρχάς είμαι εντελώς newbie στο θέμα dremabox, μόλις σήμερα ξεκίνησα να ασχολούμαι αφου αντικατέστησα την Κατερίνα μου με το DM800.

Τον αγόρασα μεταχειρισμένο απο φίλο συνφορουμίστα και έχει περασμένο το newnigma. Θελω να περάσω το experimental στην flash ωστε να περάσω μετά το barry allen και απο εκεί να περάσω στο USB stick διάφορα άλλα images ωστε να δω πιο μου κάνει καλύτερα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: πως περνάω στο flash το experimental (απο newnigma) χωρίς null modem cable?

έχω κι άλλες ερωτήσεις αλλά ας ξεκινήσουμε απο αυτή τη βασική για τωρα, ωστε να ξεκινήσω και στην πορεία βλεπουμε...
ευχαριστώ προκαταβολικά
Γιάννης
1)ο δεκτης εκτως ρευματος και εχουμε κρατημενο το shutdown απο την προσοψη του
2)βαζουμε τον δεκτη στο ρευμα και μας εμφανιζει ενα ***STOP**** στην οθονη του και τοτε αφινουμε το shutdown
3)απο πανω απο το Stop εχει την ip του(ενοειτε οτι τον εχουμε σε δικτιο με DHCP)
4)εκεινη την ip που γραφει ο δεκτης την βαζουμε στον webBrowser μας και μας ανοιγει το web interface του δεκτη με την επιλογη firmware upgrade κατω
5)επιλεγουμε αυτο και μας βγαζει select .nfi file εκει παταμε την αναζιτηση και επιλεγουμε το λογισμικο μας που εχουμε κατεβασει στο πισι μας και παταμε FLASH

Σ'ευχαριστώ πολύ leo06!!! Θα το δοκιμάσω τώρα κιόλας!

παιδιά 50 λεπτά τώρα δεν έχει τελειωσει το flasharισμα!!! Μου έδειξε στο PC 100% uploaded αλλά έκτοτε αναβοσβήνει το κόκκινο φωτακι στον drem και η οθόνη δείχνει DREAM MULTIMEDIA 192.168.1.10 ***STOP*** (ότι εγραφε απο την αρχή δλδ της διαδικασίας)...
τι να κάνω?

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

παιδιά 50 λεπτά τώρα δεν έχει τελειωσει το flasharισμα!!! Μου έδειξε στο PC 100% uploaded αλλά έκτοτε αναβοσβήνει το κόκκινο φωτακι στον drem και η οθόνη δείχνει DREAM MULTIMEDIA 192.168.1.10 ***STOP*** (ότι εγραφε απο την αρχή δλδ της διαδικασίας)...
τι να κάνω?

Πάτα το κουμπί shutdown από την πρόσοψη και ο 800 θα επανεκκινήσει...!!!
Η διαδικασία έχει τελειώσει εδώ και 45 λεπτά...

τι να κάνω?
xa xa xa xa xa xa :flipout::flipout::flipout::flipout:

και εγω το ειχα πάθει αλλα δεν άντεξα μετα απο κάνα τέταρτο

ΓΜΤ!!! οντως είχε τελιεώσει... μου δείχνει τωρα μια ωραιοτατη εικονίτσα με μια αναποδογυρισμένη βαρκούλα στη στεριά, σε ανάλυση HD!!!

Μα καλά πως έπρεπε να ξέρω εγώ οτι τεείωσε?Απο το 100% uploaded???

οκ, στο επόμενο θα το ξέρω! χεχε

τώρα, προσπαθώ αν βρω στο download new plugins, το BA αλλά δεν το έχει όπως το δείχνει στο tutorial video οτι το έχει το OOZOON. Τι κάνω για να βάλω Barry Allen? USB stick υπάρχει φυσικά...

ΓΜΤ!!! οντως είχε τελιεώσει... μου δείχνει τωρα μια ωραιοτατη εικονίτσα με μια αναποδογυρισμένη βαρκούλα στη στεριά, σε ανάλυση HD!!!

Μα καλά πως έπρεπε να ξέρω εγώ οτι τεείωσε?Απο το 100% uploaded???

Για θυμίσου λίγο καλύτερα...
Μόλις πήγε στο 100% έγραψε "Finished"...

οκ, στο επόμενο θα το ξέρω! χεχε

τώρα, προσπαθώ αν βρω στο download new plugins, το BA αλλά δεν το έχει όπως το δείχνει στο tutorial video οτι το έχει το OOZOON. Τι κάνω για να βάλω Barry Allen? USB stick υπάρχει φυσικά...

κατεβασε το barry allen περνα το στ φακελο tmp του dream κανε συνδεση τελνετ και δωσε
cd /
ipkg install /tmp/enigma2-plugin-extensions-barryallen*.ipk

ναι dimfil έκανα 2 back στον browser και έλεγε finished 100% :ADFAD2:

leo06 ενα λινκ θα με βοηθούσε για να κατεβάσω το BA.