dreambox 800 kai diseq c

Re: Απάντηση: dreambox 800 kai diseq c

Τώρα που βλέπω το δικό μου το χαλασμένο, όντως θέσεις 3 και 4 γράφει (!) , μήπως το δικό σου δεν είναι spaun :D

και το δικό μου το spaun θέσεις 4 & 5 γράφει πάντως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: dreambox 800 kai diseq c

:worshippy::worshippy::worshippy:
Πάνο, πάω για αλλαγή tuner;
Μια άλλη ερώτηση, αν παρω μια μαιμού/κλώνο και τους ανταλάξω τα tuner θα δουλέψει ο αυθεντικός;

Ορίστε και μια φώτο απο το διακοπτάκη που έχει θέση 4 και 5

Το 800 προφανώς και το είχα δει, η ερώτηση ήταν αν είναι κλώνος ή αυθεντικός. Προφανώς από αυτό που απαντάς είναι αυθεντικός.

Δε ξέρω αν το tuner κλώνου παίζει σε αυθεντικό. Προσπάθησε αρχικά να βρεις τι ακριβώς φταίει. Πχ μπορεί να είναι και το psu του dm800, να μη δίνει πλέον αρκετό ρεύμα. Δοκίμασε με τα λαμπάκια, δε κοστίζουν τίποτα 4 led.

Κάτι σχετικό με αυτό που προτείνει ο Πάνος είχα δει προ καιρού στο ebay.
Φαντάζομαι να μην είναι δύσκολο να βρω λεντάκια 18V...

Αν τα έχει παίξει η γεννήτρια τόνων, με αλλαγή tuner Στον 800ρι καθάρισα;

Σήμερα είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και πήγα και αγόρασα 4 leds και 4 αντιστάσεις 4.7ΚΩ, σύμφωνα με τις υποδείξεις εδώ, στο πόστ #3.

Το αποτέλεσμα είναι ότι τα λαμπάκια ανάβουν ή σβήνουν, ανάλογα με πια πόρτα (δορυφόρο) επιλέγω, ανεβάζουν ή κατεβάζουν ένταση στο φως τους ανάλογα αν είναι V ή H ο αναμεταδότης και γενικά παρατηρώ μια νορμάλ λειτουργία. Υποθέτω ότι η γενήτρια τόνων δουλεύει κανονικά.

Επίσης να πώ, ότι παρατηρώ πως μετά από κάθε αλλαγή πόρτας γυρνάει στην 1, είναι φυσιολογικό αυτό; ε;

Τι στο καλό μου έχει μείνει να τσεκάρω ακόμα; το τροφοδοτικό; καμιά άλλη ιδέα;

:furious3::furious3::furious3::furious3: