Dreambox 8000 HD

Παιδιά μην ξεχνάτε και άλλο παράγοντα σημαντικό: ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Προσωπικά το θεωρώ πολύ σημαντικό. Θα γνωρίζετε ήδη ότι ούτε κατά διάνοια δεν πιάνει ο dreambox την ευαισθησία του 5400 Αν είναι να αλλάζουμε και πιάτα μεγαλύτερα λογω dreambox, ζήτω που καήκαμε....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD

Andronidis Akis said:
Βλεπεις κατι που δεν βλεπω ??? :confused:

Εκτος αν σου αρεσουν τα μαυρα σκοταδια :D
Οτι πιανει το ταπεινο μου 1.20 πιατο κεντραρισμενο asrta με hotbird παρακεντρο απλως ας πουμε δεν μου δειχνει μαυρα σκοταδια αλλα πολυ φως.

Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:

Προσωπικά το θεωρώ πολύ σημαντικό. Θα γνωρίζετε ήδη ότι ούτε κατά διάνοια δεν πιάνει ο dreambox την ευαισθησία του 5400 Αν είναι να αλλάζουμε και πιάτα μεγαλύτερα λογω dreambox, ζήτω που καήκαμε....
File Taso auto me tin euaisthisia einai ligo pagida.
Pes mou ena kanali diladi pou anoigeis me Humax kai pou den sou anoigei me DM500.

Egw pantws Athina, me Dreambox anoiga kanalia* pou den anoigan me tin SS2 mou.
Kai n SS2 thewreite karta pou exei fobero tuner me polu kaln euaisthisia.. :cool:

*sugkekrimena me SS2 ta Taquilla mou anoigan mono to bradu, enw me ton dreambox oln mera....

π.χ. τα δύσκολα SKY Italia (τις παλιές καλές εποχές που άνοιγαν). Ο Humax ότι πιάνει πάνω από 17% το βλέπεις όταν ο dreambox θέλει κάπου 30% και πάνω. Φυσικά μπορεί να είναι και άλλη η κλίμακα μέτρησης από το ένα μηχάνημα στο άλλο. Δεν ξέρω τι ευαισθησία έχει η skystar.

Απάντηση: Re: Dreambox 8000 HD

Λαμπαδαριου Παναγιωτης said:
Ουτως η αλλως ρε παιδια εδω μιλαμε νομιζω για τον 8000 που δεν ξερουμε ακομα τι tuner θα εχει οποτε ας περιμενουμε να δουμε

Ετσι. Καλύτερα να το τεστάρουμε διεξοδικά πριν γίνει καμιά μαζική αγορά. Α και υπόψιν και πόσο εύκολο είναι στον προγραμματισμό. Διότι αν χρειάζεται να γίνεις επιστήμονας για να ανοίγεις κανάλια, δεν έχω καμιά όρεξη ούτε και χρόνο.

Last edited:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
π.χ. τα δύσκολα SKY Italia (τις παλιές καλές εποχές που άνοιγαν). Ο Humax ότι πιάνει πάνω από 17% το βλέπεις όταν ο dreambox θέλει κάπου 30% και πάνω. Φυσικά μπορεί να είναι και άλλη η κλίμακα μέτρησης από το ένα μηχάνημα στο άλλο. Δεν ξέρω τι ευαισθησία έχει η skystar.
Ma akribws auto sou lew, snmasia den exoun ta noumera, alla ti anoigei kai ti oxi.
Egw sou edwsa ena paradeigma me ta Taquilla opou mou anoigan me Dreambox oln tin mera, tin stigmn pou me SS2 epezan mono to bradu.

An exeis antistoixo paradeigma gia Humax, nai tote exei kalutero dektn... :rolleyes:

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 8000 HD

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Ετσι. Καλύτερα να το τεστάρουμε διεξοδικά πριν γίνει καμιά μαζική αγορά. Α και υπόψιν και πόσο εύκολο είναι στον προγραμματισμό. Διότι αν χρειάζεται να γίνεις επιστήμονας για να ανοίγεις κανάλια, δεν έχω καμιά όρεξη ούτε και χρόνο.
Ws pros ta images den tha allaxei tipota, apla tha bgei ena image pou tha einai gia ton 8000.
Oso duskolo einai twra, allo toso tha einai kai tote. E3allou auto einai pou kanei ton Dreambox
dnmofiln, to oti sou dinei autes tis extra dunatotntes na pai3eis mazi tou. :cool:

aktizol said:
apla sou leei oti uparxoun polla paketa pou anoigoun..
px. Premiere, TPS, Kingston, ktl.. :rolleyes:

Premiere δεν κατεβαινουν ολα.
ΤPS O.k
Για στειλε κανενα π.μ για το kingston (δορυφορο, συχνοτητα)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:

ΣΥΜΦΩΝΩ.
Εχω προτινει κιολας οι ειδικοι να κανουν μια παρουσιαση.;)

Kingston/Arqiva - 5.0 East Sirius TP 12111 H 27500 5/6

Romantica
ESPN Classic Sport Europe
B4U Movies
ESPN Classic Sport Italia
Romantica 2
Private Gold The Netherlands
Private Blue United Kingdom Erotic
Showtime Turkey
AXN

HAVE FUN :eek:

p.s. an thes pes mou poia kanalia sou anoigoun apo premiere! basika einai to kalutero paketo pou paizei autn tin epoxn...

To mikrouli to 1.20 giati den to kaneis kinito me ena STAB-USALS moteraki na pianeis olous tous upoloipous?

Den tha sou paei panw apo 70euros! :eek:
Kai to stisimo tou einai 1 wra upothesi! :D

gia kinito 1.20 einai to idaniko, apo tin apopsi oti einai to megalutero piato me to
opoio mporeis na baleis STAB-USALS!

> Moteck SG2100A or HH-90. :rolleyes:

alliws meta mplekeis me actuator kai positioner, pou ginetai pio argo to system, kai
prepei na baleis kai texniko na sou to ftiaxei, opote thes polu xrono kai xrnma! :eek:

Last edited:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:

Το ζήτημα ευαισθησίας tuner του Dream είναι ένας μικρός μύθος.
Θέμα αναισθησίας tuner υπάρχει μόνο στον Dreambox 7000.
Ολοι οι άλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Το 500άρι (Dreambox) φοράει tuner της Alps και έχει πολύ καλή ευαισθησία.

Ο πρώτης γενιάς Dreambox 7020 (όπως ο δικός μου) φοράει tuner της Philips με πολύ καλή ευαισθησία. Κατεβάζει τα ίδια με τον Humax 5400.
Οι επόμενοι φορούν Alps που είναι ακόμα πιο ευαίσθητο.

Οπότε το ζήτημα ευαίσθητο tuner το ξεχνάμε.

aktizol said:
File Taso auto me tin euaisthisia einai ligo pagida.
Pes mou ena kanali diladi pou anoigeis me Humax kai pou den sou anoigei me DM500.
Μόνο ο 7000 είχε πρόβλημα ευαισθησίας.

aktizol said:
Kai n SS2 thewreite karta pou exei fobero tuner me polu kaln euaisthisia.. :cool:
Η Skystar είναι τόσο αναίσθητη που συναγωνίζεται τον Dreambox 7000.
Την έχω στο pc μου και έχει υποστεί test με τον Humax 5400 και τον Dream 7000 (όταν τον είχα)