Dreambox 8000HD PVR και DVB-T tuner

Re: Re ?? Help...dreambox 8000hid pvr DVB-T

"γιασας" και πάλι?Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στon DM8000HD με "ΝΑΒΙLΟ" V.0.12; Στο φόρουμ έχω διάβαση για το GEMINI,το ίδιο είναι και για το "ΝΑΒΙLΟ" ;:fahne90::worshippy:

"γιασας" και πάλι?μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω ένα αρχείο satellite xml για το "ΝΑΒΙΛΟ"V0.12 και πως το περνάνε sτo dm8000hd ;

"γιασας" και πάλι?μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω ένα αρχείο satellite xml για το "ΝΑΒΙΛΟ"V0.12 και πως το περνάνε sτo dm8000hd ;

http://satellites-xml.eu/ επιλέγεις τους δορυφόρους που θέλεις και πατάς download μετά το περνάς με ftp στο /etc/tuxbox

-bye-"φιλιμου" "γιασας" και πάλι ? Το "ιμανς" SatDreamGr Image V 3.0 Extreme Edition DM 800 pvr
Είναι μονο για τον dm800 , δεν ahi βγάλει για τον dm8000 hd ?:BDBDG54:

...άντε και περιμένουμε ....
(μιας κι εγω τουλάχιστον δεν μπορώ να συνεισφέρω σε κάτι):BDGBDGB53:

:BDBDG54:"γιασας" και πάλι ? Το SatDreamGr Image V 3.0 Extreme Edition DM 8000 pvr .Έχει Mgcam>1.31,1.30,1.35 και Cccam : 2.14,2.13,2.21 .Αν ναι που μπορώ να τα βρω στο "μενουτου";Ευχάριστο ?-bye-:fahne90:

:damnyou:"γιασας" και πάλι ? θέλω την βοιθιασας ? έχω στον DM8000HD το "NABILO" BH Hyperspace 0.3 Meoboot Και θέλω να περάσω τα "ΠΙΚΟΝΣ" ? Πηγαίνω εκεί που τα έχει αλλα δεν υπάρχουν ? ο πινακας είναι κενός ,μήπως ξέρετε που μπορώ να τα βρω και να τα περάσω ; Ο "NABILO" ότι αρχείο του περνάς είναι σε CF_del.tgz . Έχω κατεβάσει μονο τα "ΠΙΚΟΝΣ" για τον hotbird 13 e ,για τους υπολοιπους δορυφόρους τα "ΠΙΚΟΝΣ:computer:" που μπορώ να τα βρω ? ευχάριστο ?

Υπάρχουν σε πολλές ιστοσελίδες αν ψάξεις στο Google.
Γράψε π.χ Astra picons.Μετά αφού τα κατεβάσεις πέρασε τα με FTP στην εξής διαδρομή
/etc/enigma/picon

:damnyou:ανδρέας1996 Για ?:bigcry: όταν πηγαίνω στη διαδρομή /etc/enigma/picon μου γραφή enigma2 αλλα picon δεν έχει τέτοιο φάκελο μήπως τον έχει κάπου αλλου ;Μην ξεχνάμε εγώ έχω τον DM8000HD και μήπως διαφέρουν από τον dm800 ? ευχάριστο

:music-smiley-005::BDGBGDB55:andreas1996 "γιασου" και πάλι ? ok το βρήκα το φάκελο "picons" .η διαδρομή είναι διαφορετική στον DM8000HD ' media/c1/"picons" και τα επέρασα ?? Ευχάριστο πάντως ??

:BDBDG54:θέλω την "βοιθιασας" μάλλον τα "φοτασας" ? έχω τον DM8000HD. Και αποφάσισα να του αλλάξω "ιμανς" και αποφάσισα να του περάσω το SatDreamGr Image V 3.0 Extreme Edition DM 8000 pvr Αλλα όταν το περνάω φτάνω μέχρι την εγκατάσταση τουνέρ A προχωρημένο παο να αποθηκεύσω τον δορυφόρο μου κατεβάζει πράσινη οθόνη και ο δεχτείς κάνει "επανακενισι" δηλαδή με αφήνει να κάνω εγκατάσταση μέχρι το τουνέρ και μόλις παο να αποθηκεύσω τον δορυφόρο μου κάνει κρασάρισμα δηλ...πρασινίζει η οθόνη ,υπάρχει κάποιος τρόπος ;Το image το περνάω με το πρόγραμμα DreamUP ?? Ευχάριστο??? :BDBDG54: