Dreambox 800hd (με νεο Tuner) clone vs dm500hd clone

Billkaza

Established Member
27 April 2010
112
Ποιον απο τους 2 θα προτιμουσατε?με ενδιαφερει περισσοτερο για τα HD καναλια

Ο 800HD 145$
O 500HD 195$

τον 500 φιλε δεν τον εχει δουλεψει κανεις διοτι βγηκε τωρα ,αρα δεν ξερουμε την συμπεριφορα του διοτι ειναι κλωνος και αυτος οπως ο 800.

Σε τεχνικα χαρακτηριστικα εκτος απο τον πιο δυνατο επεξεργαστη εχει κατι καλυτερο ο 500 που να κανει διαφορα?

Λογικα αφου ο 500HD φοραει το ιδιο chipset (400MIPS) με τον 8000 εχει διαφορα στην εικονα(HD και SD καναλια) με τον 800HD?

ειναι σιγουρα πιο γρηγορος, για εικονα με τα κινεζακια ποτε δεν ξερεις.....

γενικα ομως εχει διαφορα σε εικονα o original 500HD απο τον 800HD.Εχω κολλησει και δεν ξερω πιο να διαλεξω..Και το θεμα ειναι οτι δεν με ενδιαφερει τπτ απο τα extra του 800.
Σκεφτομαι λοιπον αν αξιζει η διαφορα για τα 100mhz..

Κι εγώ το ίδιο ερώτημα ήθελα να θέσω... ποιον απο τους 2???
Η μόνη μεγάλη διαφορά που είδα ήταν ότι ο 500hd έχει DVB-S2 tuner ενώ ο 800hd έχει dvb-s... κάνω λάθος?? ποιά είναι η διαφορά? έχω μπερδευτεί.... παλιότερα νόμιζα πως το dvb-s2 είναι τα hd!!!

Κι εγώ το ίδιο ερώτημα ήθελα να θέσω... ποιον απο τους 2???
Η μόνη μεγάλη διαφορά που είδα ήταν ότι ο 500hd έχει DVB-S2 tuner ενώ ο 800hd έχει dvb-s... κάνω λάθος?? ποιά είναι η διαφορά? έχω μπερδευτεί.... παλιότερα νόμιζα πως το dvb-s2 είναι τα hd!!!

και οι 2 dvb-s2 έχουν

Πέρα από τον επεξεργαστή ουδεμία διαφορά έχουν τα κινεζάκια!
Ίδια ποιότητα ίδια εικόνα!
Υπέρ στον 500HD o επεξεργαστής.
Υπέρ στον 800HD η τιμή και τα usb!

γεια σας παιδια σε ποιο eshop βρηκατε τον dm500hd γιατι δεν μπορω να τον βρω πουθενα

Γεια σου φίλε μου. Εγώ αγόρασα τον dreambox 800HD PRO M TUNER ORIGINAL ALPS και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τον έχω λίγες μέρες. Τώρα έψαχνα στο γοογλε για τον 500 και βρήκα αυτό το τοπικ. Εγώ τον πήρα 200 ευρο..το πιο φτηνό που βρήκα για την έκδοση ΠΡΟ με το οριτζιναλ αλπς τουνερ. το πήρα από www.satchris.com . Ελπίζω να σε βοήθησα