dreambox channel settings - Ποια χρησιμοποιείτε;

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Ανοίγω αυτό το thread για να αναφέρουμε όσοι χρησιμοποιούμε έτοιμα settings, ποια χρησιμοποιούμε, από που τα κατεβάζουμε και κατά πόσο μας αρέσουν ή όχι.

Εγώ χρησιμοποιώ τα settings του likra (motor-dm800 έκδοση). Είναι πολύ ενημερωμένα αλλά δε μου αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος ταξινόμησης που κάνει, με αποτέλεσμα συνήθως να αφιερώνω αρκετή ώρα να τα τροποποιήσω πριν τα ανεβάσω στο δέκτη.

Τα κατεβάζω από sat-universe.com όπου τα ποστάρει χρήστης με username likra, οπότε μάλλον είναι και το αρχικό φόρουμ στο οποίο τα ανεβάζει.

17 June 2006
25,105
Αθήνα
likra - rotor και δεν κάνω καμιά αλλαγή (αν και θα ήθελα) για τον λόγο ότι σε δυό βδομάδες-μήνα το πολύ- αλλάζουν και θα πρέπει να τα ξαναφτιάχνω. Οπότε τ' αφήνω όπως είναι.
Απ' ότι έχω καταλάβει η συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιεί του likra. Αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος καμια εναλλακτική και είναι πιό ωραία ταξινομημένα ας μας πει.

Τα κατέβαζα από το dreamboxworld όπου εδώ και κανά μήνα δσυστυχώς δεν δουλεύει και τα κατεβάζω τώρα από ένα φόρουμ sat-plus.com

dante32

Senior Member
3 October 2007
323
LASITHI - CRETE
Εγω πάλι προτιμώ του Vhannibal. Η δομη τους με βολευει αρκετα με ενα - δυο τροποποιησεις κυριως οσον αφορα τη σειρα, επειδη αυτα απευθυνονται κυρίως στο ιταλικό κοινο.
Καποιες δικες μου επιλογες που δεν αλλαζουν γενικα, απλα copy-paste και ετοιμος.
Πριν καποιους μηνες τα Likra ειχαν καλυτερη συμβατοτητα με τον dreambox 800 στα HD καναλια μερικων πακετων (π.χ στον 1w επρεπε να ξανασκαναριστουν οι συχνοτητες με Vhannibal) αλλα πλεον εχουν λυθεί τα οποια προβληματα υπηρχαν.

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Κι εγώ τα Likra settings χρησιμοποιώ και με έχουν βολέψει πάρα πολύ ομολογώ...

Jorgito

Established Member
17 August 2006
174
Απάντηση: Re: dreambox channel settings - Ποια χρησιμοποιείτε;

Εγω πάλι προτιμώ του Vhannibal. Η δομη τους με βολευει αρκετα με ενα - δυο τροποποιησεις κυριως οσον αφορα τη σειρα, επειδη αυτα απευθυνονται κυρίως στο ιταλικό κοινο.
Καποιες δικες μου επιλογες που δεν αλλαζουν γενικα, απλα copy-paste και ετοιμος.
Πριν καποιους μηνες τα Likra ειχαν καλυτερη συμβατοτητα με τον dreambox 800 στα HD καναλια μερικων πακετων (π.χ στον 1w επρεπε να ξανασκαναριστουν οι συχνοτητες με Vhannibal) αλλα πλεον εχουν λυθεί τα οποια προβληματα υπηρχαν.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου ! Vhannibal και ξερώ ψωμί !!! :D

gedi

Established Member
2 November 2007
268
Αθήνα
Έχω δοκιμάσει διάφορα και τελικά χρησιμοποιώ του Don@.
Για μένα είναι τα καλύτερα...

gedi

Established Member
2 November 2007
268
Αθήνα
Από που κατεβάζετε Vhannibal και Don@ ;
Για τα settings του Don@, δυστυχώς επειδή είμαι διακοπές δε θυμάμαι απ'έξω το link, αλλά νομίζω ότι αν κάνεις ένα googlάρισμα με "Don@ settings dreambox" θα τα βρεις. Σε κάθε περίπτωση αν δεν το βρεις όταν γυρίσω θα το ποστάρω...

Το καλό είναι ότι είναι στα Αγγλικά και επίσης είναι ωραία ταξινομημένα, και σε θεματικές ενότητες αλλά και μέσα σε αυτές.

dimitr2003

Established Member
17 September 2008
279
θα πάρω τα βουνά....
Re: Απάντηση: Re: dreambox channel settings - Ποια χρησιμοποιείτε;

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου ! Vhannibal και ξερώ ψωμί !!! :D

+1 Vhannibal
προσαρμογή μετά στα γούστα σας.

και ανά μήνα ανανέωση μόνο για τα μπουκέτα που έχουν κάποιες αλλαγές.

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Re: Απάντηση: dreambox channel settings - Ποια χρησιμοποιείτε;

Παιδιά έχετε βρει του likra ΜΟΝΟ για Hotbird 13-Astra 19 τελευταία settings;

Τα ποιο πρόσφατα είναι από 04/07. Μετά έβγαλε μόνο για motor.

Δοκίμασα του don@, δυστυχώς είναι για enigma1 οπότε απουσιάζουν όλα τα HD κανάλια (τουλάχιστο από το sat-universe.com που τα κατέβασα).

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: Απάντηση: dreambox channel settings - Ποια χρησιμοποιείτε;

Δοκίμασα του don@, δυστυχώς είναι για enigma1 οπότε απουσιάζουν όλα τα HD κανάλια (τουλάχιστο από το sat-universe.com που τα κατέβασα).
Ετσι είναι από όπου και να τα κατεβάσεις..

dante32

Senior Member
3 October 2007
323
LASITHI - CRETE
Λογικά αυτο συμβαίνει γιατι προοριζεται για "Γιουγκοσλαβικο" κοινο και αυτοι ακομα δεν εχουν HD καναλια. Το TOTAL εχει αναφερει οτι συντομα θα βαλει μερικά οποτε λογικά θα αρχισουν να συμπεριλαμβανουν και τα HD.