Dreambox & CrossEPG

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Καλημερα παιδια,
Βοηθατε ρε παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα με το cross epg.
Δεν μπορω να το κανω να δουλεψει με τιποτα.
Αφου εκανα εγκατασταση απο το newmenu μετα to restart δεν το ειδα στη θεση που επρεπε να ειναι.
Το κανω εγκατασταση απο το tspanel. Μετα το restart του enigma τσουπ νατο. Αλλα μετα το συνηθες configuration οτι provider κι αν βαλω δεν μπορω να εχω 7ημερο προγραμμα με τιποτα.
Καμμια ιδεα?
Νικος

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,861
Πάτρα
τι έχεις επιλέξει για storage device,αφού επιλέξεις providers στο κεντρικό μενού επιλεγεις λήψη τώρα?

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Για storage device εχω επιλεξει τον εσωτερικο σκληρο δισκο. Αλλα δοκιμασα και στικακι. Οτι και να κανω βλεπω μονο τι παιζει τωρα και τι εχει μετα. Αλλα μονο αυτο.
Το εχω κανει αυτο δηλαδη download τωρα. Μετα κανω restart enigma2 αλλα παλι τιποτα.
Μηπως να δοκιμασω το epgimport?
Υπαρχει κατι αντιστοιχο με το crossepg αν τελικα δεν το κανω να δουλεψει?
Βοηθατε παιδια!
Νικος

Last edited by a moderator:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,078
ΑΘΗΝΑ
ειχα το ιδιο προβλημα με newnigma2 στο dreambox 500hd και το ελυσα με τον παρακατω τροπο.

μεσω ftp,πηγαινε στην διαδρομη /usr/bin/enigma2_pre_start.sh.ανοιξε το με notepad.
κανε αποκοπη το exit 0 και επικολληση στο τελος των εντολων.
επανεκινηση και λογικα εισαι οκ.

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Δημητρη σ ευχαριστω πολύ,
Θα το προσπαθησω μολις παω σπιτι,
Ετσι οπως το εχεις γραψε εννοεις οτι το (exit 0) ειναι μια γραμμη την οποια κανω αποκοπη και την βαζω στο τελος των εντολων σωστα?
Η λυση σου δουλευει Δημητρη ανεξαρτητα τι πηγη επιλεγεις για epg? Δηλαδη rytek or open tv?
Νικος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,078
ΑΘΗΝΑ
οταν ανοιξεις το notepad,θα δεις καπου προς το τελος το exit 0.
θα το κανεις αποκοπη και μετα επικολληση στο τελος των εντολων.
κλεισιμο,save και θα παιξει.
επελεξε και το epg του devilcosta το οποιο ειναι αψογο.
οσο το δουλευα εγω με την καρτα της nova,δεν εχανε προγραμμα.

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Ποιο Devlicosta Δημητρη?
Τα εχω δοκιμασει ολα. Εχεις καποιο να προτεινεις?
Σ ευχαριστω και παλι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,078
ΑΘΗΝΑ
εαν πας μεσα στο μενου του crossepg,στις ρυθμισεις,εχεις επιλογες απο δημιουργους epg.
εχει πολλους.δοκιμασε ποιος σου κανει καλυτερα.

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Δημητρη σ ευχαριστω πολυ,
Δουλεψε μια χαρα
Νικος

vlaxos

New member
25 July 2011
43
ρε παιδια το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κι εγω στον dm800hd..κανω download now και μου εμφανιζει το τρεχον και το επομενο προγραμμα μονο και οχι το εβδομαδιαιο...εψαξα αυτο που λετε στο ftp-usr-bin-enigma2.sh ετσι το εχει σε μενα απ'οτι βλεπω και οχι enigma2_pre_start.sh....το προβλημα μου ειναι οτι το ανοιγω με το notepad αλλα δεν βλεπω μεσα καπου που να λεει (exit 0)...μηπως ειναι διαφορετικα στον dm800 η κανω κατι λαθος εγω????σας παρακαλω μια βοηθεια..

επισης να προσθεσω οτι στο storage device εχει την επιλογη temporary folder(tmp)..μηπως πρεπει να το αλλαξω αυτο???εχει μετα επιλογη για internal flash αλλα θελει φλασακι να βαλω μαλλον εεε???