DreamBox DM 500S

Re: Πρόβλημα με DM-500S

Βάλε την νέα έκδοση "Gemini 4.70 GSF Mod",με null καλώδιο και με το dreamup.

Re: Πρόβλημα με DM-500S

Άλλο πρόβλημα τώρα...Παίρνω συνέχεια το error "Switch: Service not found" όταν δοκιμάζω να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια του Hotbird...Τι είναι πάλι τούτο;

Dreambox 500s και DiSEqC οκτώ θέσεων.

Καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να μου πει αν ο Dreambox 500s συνεργάζεται με DiseqC οχτώ θέσεων?
Αν έχει πως μπορώ να τον ρυθμίσω?
Έχω 8 δορυφόρους.
Τον Astra 1, Hotbird, Astra 2, Hellas sat και Eurobird 16A / Eutelsat Sesat / Eutelsat W2M (16°E).
Τα εχω βάλει με τη σειρά όπως τα βλέπετε.
Δηλαδη Astra 1 στο Lnb1.
Hotbird στο Lnb2 και ουτο καθ´εξής.
Στον Dreambox 500s πως θα τα ρυθμίσω για να τους πιάσω?

Dreambox 500s Settings

Καλησπερα,

Ανοιγω ενα θεμα ισως χιλιοειπωμενο αλλα επειδη δεν βρηκα καποιο θεμα στις 10 πρωτες σελιδες θα ηθελα την βοηθεια σας.

Λοιπον εχω το εν λογω μηχανημα εδω και καιρο αλλα τωρα αποφασισα να ασχοληθω. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

1) Στην τηλεοραση που θελω να βαλω το μηχανημα δεν εχω κοντα το ρουτερ εχω αγορασει ενα 2ο ρουτερ το BELKIN N1 γιατι το απλο ασυρματο μοντεμ-ρουτερ της ΗΟL δεν επαρκουσε σε εμβελεια. Μπορω να χρησημοποιησω το BELKIN για να βγαλει απο εκει τη ETHERNET θυρα που χρειαζομαι? Το BELKIN ομως να συν δεεται ασυρματα με το μοντεμ-ρουτερ.

.........................................

4) Επειδη θελω να αγορασω αλλους 2 Dreambox ξερετε που μπορω να βρω την χαμηλοτερη τιμη? Η αν υπαρχει καποιος τροπος με ενα αποδικοποιητη να βλεπω σε πολλες τηλεορασεις?

Οποιος μπορει να με βοηθησει παρακαλω ειτε δημοσια ειτε με πμ.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημητρης

Last edited by a moderator: