Dreambox DM 600 (PVR Ready)

Re: Απάντηση: Dreambox DM 600 (PVR Ready)

Ακομα δεν εχω μαθει για το αν και ποσα διαθεσημα υπαρχουν. Αυριο θα ενημερωσω σιγουρα.

Υπολογιστε οτι θα παρω εγω το 1 ! ! ! ! :firstprize:

Παιδια μεχρι τωρα δεν ειχα νεοτερο. Υποθετω πως το στοκ τελειωσε και ψαχνει για να βρει καινουργια. Και η ειρωνια ειναι οτι διαπιστωσα οτι και το δικο μου δεν ειναι γνησιο και δεν προλαβα να παρω και εγω ενα. Α ρε John. Μονο εσενα μονταρα τελικα...........

Εγω τον πήρα 180 πριν 10 ημέρες. Αν ενδιαφέρεται κάποιος PM να τον στείλω...-bye-

Εκτός αν έχω κάνει μεγάλη μαμακία από το τσεκάρισμα που του έκανα είναι γνήσιος....

Φιλικά

Γιώργος

Απάντηση: Re: Dreambox DM 600 (PVR Ready)

Εκτός αν έχω κάνει μεγάλη μαμακία από το τσεκάρισμα που του έκανα είναι γνήσιος....

Φιλικά

Γιώργος

Αν κοιταξεις απο πανω υπαρχει ενα λαμπακι μεσα που αναβει. Τι χρωμα ειναι?

Επειδή είμαι δουλειά και θα τον τσεκάρω αν όχι το βράδυ, αύριο, ο γνήσιος τι χρώμα έχει και τι ο μαιμου?

Υπάρχει και άλλος τρόπος να το τσεκάρουμε?

-bye-

Το γνήσιο κουτί φαινεται να είναι το ίδιο με αυτό που έχω με τα ολογραμματα.
Το τηλεκοντρόλ επίσης...
Στο πλαι έχει τα ανοιγματα για να παιρνει αέρα το μηχάνημα

Τα λαμπάκια που αναβουν μεσα εχουν πρασινοκιτρινο χρωμα....

Ή είναι γνήσιο ή έχω μια ονειρική μαιμού.. :antlers:

Εαν ειναι πρασινο ειναι γνησιο. Αν ειναι πορτοκαλι ή κατι σε αυτο θελει ...................... μπανανουλα

ναι μωρε ολα την δουλεια τους την κανουνε,,,,,
το θεμα ειναι να ξερεις τι εχεις και πανω απο ολα για τι εχεις πληρωσει....-bye-

Η πλάκα είναι ότι το μαϊμού 500ρι έχει μεγαλύτερη μνήμη....
Αν δεν το πουλάνε στην ίδια τιμή δεν βλέπω τον λόγο να μην το αγοράσω..
Στο κάτω κάτω, τι σκούζει η Dream Media; Κάτσε να δεί πως είναι να μην μπαίνει χρήμα στην τσέπη σου αλλά κάπου αλλού, όπως έκανε αυτή στους δορυφορικούς παροχείς...εμ, τι!!-bye-

Εγω παντως αν ηξερα την ιστορια με τις μαιμουδες απο την αρχη θα το εψαχνα. ταν εμαθα ηταν αργα. Παντως το μηχανακι παιζει μια χαρα. Κανενα προβλημα