Dreambox DM500S και Scart με pc

Sam_GR

New member
30 August 2007
14
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα.Συνδεσα το DM500S με ένα καλώδιο που απο την μία μεριά είχε scart και απο την άλλη svideo.Σύνδεσα το scart στο DB και το svideo στην κάρτα τηλεόρασης που είχε το pc μου.Αποτέλεσμα είναι ότι δεν παίρνω καθόλου εικόνα.Τι μπορεί να φταίει.Ευχαριστώ.

Όντως λέει στο site: Video Input: S-Video

μήπως το καλώδιο που έχεις, το σκαρτ είναι για να ΔΙΝΕΙ σήμα κι όχι να παίρνει? Δηλαδή μήπως το καλώδιο ΠΑΙΡΝΕΙ σήμα απο την svideo μεριά του και δίνει στη μεριά του scart?

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ενα διακοπτάκι scart που βγάζει πίσω και RCA αλλά και svideo (2-3 ευρώ νομίζω κοστίζει), το οποίο έχει στο πάνω μέρος του κι ενα διακοπτάκι που το γυρίζεις σε in-out ανάλογα με το τι θες να κάνεις. Με αυτό, και με ενα RCA-RCA ή svideo-svideo καλώδιο, λογικα θα κάνεις δουλίτσα.

Οντως αυτό είναι.Θα το πάω πίσω.Εγω του ζήτησα scart ---> svideo.Ειμαι προσεκτικός σε αυτά που λέω.Δεν φταίω εγώ αμα δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι.

αγόρασα τελικά έναν μετατροπέα και τώρα δείχνει εικόνα.Αλλα είναι ασπρόμαυρη και χωρίς ήχο.

αγόρασα τελικά έναν μετατροπέα και τώρα δείχνει εικόνα.Αλλα είναι ασπρόμαυρη και χωρίς ήχο.

Ηχο σαφώς και δεν έχει γιατίτο svideo δεν κουβαλάει ήχο μαζί του, αλλα μόνο εικονα.