Dimfil ευχαριστω αλλα προλαβα και πέρασα ξανα το experimental... χωρίς το SGC PANEL υπάρχει τροπος να ενεργοποιήσω το CCcam;ή να περάσω χειροκίνητα το ΒΑ.
Θα ήθελα επίσης επιτέλους να υπάρξει ένα ανοικτό image το οποίο να προσφέρει σωστές media player προεκτάσεις (avi, DivX και subs εκτός των mkv) στο DM800 το οποίο και λόγω hardware μπορεί πολύ άνετα να υποστηρίξει! Απλά μέχρι σήμερα δεν έχουν δώσει μεγάλη σημασία σε αυτές του τις δυνατότητες!
Αντίθετα με το Blackhole που κάνει import epg.dat κάθε τόσο κρασάρει και τραβάει επανεκκίνηση το enigma2.
divx/xvid δεν υποστηρίζει ο DM800 γιατί ο video decoder του δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Το ότι παίζει το πιο απαιτητικό H.264 δε λέει τίποτα, μη σκέφτεσαι σα να έχεις έναν Η/Υ. Στον Η/Υ το video decoding γίνεται σε software, στα STBs γίνεται σε hardware και αν το hardware δε το υποστηρίζει, δε γίνεται.
Στα υπόλοιπα που αναφέρεις, θέλω να επισημάνω πως αν αναφέρεσαι σε ελληνικό 7ημερο EPG, μόνο το OpenPLI έχει τη δυνατότητα να το τραβήξει από το δορυφόρο. Το epg.dat import έχει αποδειχθεί εξαιρετικά προβληματικό αφού κάθε 2-3 imports κρασάρει το enigma2. Προσωπικά προτιμώ τη χρήση του xmltv-import στο OpenPLI, παίζει άψογα και δε χρειάζεται enigma2 restart. Εγώ το έχω ρυθμίσει να μου κάνει import διάφορα ξένα πακέτα στις 6 το πρωί και ποτέ δεν αποτυγχάνει. Αντίθετα με το Blackhole που κάνει import epg.dat κάθε τόσο κρασάρει και τραβάει επανεκκίνηση το enigma2.
Για μένα ο online server πρέπει να έχει πολλά και καλά plugin, δοκιμασμένα με όλα τα skin που υπάρχουν στο feed για σωστή λειτουργία. Η ύπαρξη emu είναι αδιάφορη, το blue panel επίσης - κάθε πότε χρειάζεται να κάνεις restart το emu; Με τη χρήση του multiquickbutton μπορείς να κάνεις αντιστοίχηση όποιο plugin θες σε όποιο κουμπί θες, αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο για μένα.
Εδώ θα διαφωνήσω.
Σε εμένα δεν έχει κρασάρει ποτέ, με αυτόματο update και εγώ. Επίσης, εδώ και κάποιο διάστημα χρησιμοποιώ το crossepg το οποίο επίσης δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα.
Ωστόσο, ναι, ασφαλώς είναι καλύτερη η μέθοδος του epg από το δορυφόρο. Αλλά πάντα έχει να κάνει με την ιεράρχιση των προτεραιοτήτων πάνω στο τι θέλει κανείς από ένα image.
Αφελής ερώτηση....δηλαδή εκτός απο το να τα πιάνετε...τα βλέπετε κιόλας και χρειάζεστε και EPG?
Ειναι ζήτημα αν έχω πατήσει 10 φορες το πλήκτρο του απλού EPG (τρέχον και επόμενο πρόγραμμα) σε δορυφορικό κανάλι!
Θα δώ κάτι κι εγω, αλλά μόνο αν τυχόν πέσω σε κάτι πολύ ενδιαφέρον στο ζάπινγκ.....Εκτός για κανενα ματς όπου έχω απο πριν ενημερωθεί στο ίντερνετ που το δείχνουν...
Μου φαίνεται κάνεις πολύ zap! LOL
Εγώ από την άλλη το έχω "ξεσκίσει" ο epg γιατί χρησιμοποιώ πολύ την εγγραφή! H αλήθεια είναι πως χάρη στο epg ο προγραμματισμός και η θέαση των προγραμμάτων είναι παιχνιδάκι! Χωρίς το epg θα έτρεχα κάθε λίγο στα περιοδικά και στα site και θα μου είχαν πονέσει τα δάκτυλά από την συχνή χρήση του τηλεχειριστήριου για τον καθημερινό προγραμματισμό!
Για τις δικές μου ανάγκες το 7ήμερο epg είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.