Dreambox = Πειρατεία!

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Dreambox = Πειρατεία!
Αυτό συνάγεται από τις δηλώσεις στην εφημερίδα Sonntagszeitung της Ελβετίας του André Kudelski, ιδιοκτήτη της εταιρίας Kudelski η οποία αναπτύσσει συστήματα κωδικοποίησης. (Nagravision)
Αφορμή για τα παραπάνω ήταν η καταδίκη δύο εμπόρων από δικαστήριο της Ελβετίας για διακίνηση πειρατικών καρτών!! οι οποίες χρησιμοποιούνται στους δέκτες Dreambox!
Ο μεσιε Kudelski δήλωσε επι λέξει: «Εχω τις αμφιβολίες μου για το αν χρησιμοποιεί κανείς τους δέκτες αυτούς (Dreambox) νόμιμα»
Στο στόχαστρο των ερευνών δεν είναι μόνο οι έμποροι που διακινούν δέκτες Dreambox, αλλά και οι ιδιώτες κάτοχοι τους!!
Πηγή: digitalfernsehen.de

Σχόλιο: να ετοιμαστούν δηλώσεις δορυφορικών φρονημάτων!

:flipout: :flipout: :flipout:

Τι καλά που δεν έχω dreambox......!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

σε λίγο για αγορά δέκτη θα πρέπει να καταθέτουμε και ποινικό μητρώο !!:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Dreambox = Πειρατεία!

afam = πολίτης υπεράνω υποψίας!!:ernaehrung004:

Λάθος...... πολίτης πάσης υποψίας....!!!:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: -bye-

Και από σήμερα και ο Καμουλάκος.... (έχω τον δέκτη του στο σαλόνι και τον "φρεσκάρω") !!!!!:grandpa:

:chinscratch: Χμμμμμμμ. Και εγω τοσο καιρο λεω οτι το εχω????? :slapface:
Δεν εχω ρε παιδια πλακα εκανα :BDGBGDB55:
Ερωτηση. Η μαιμουδες ειναι και αυτες στο στοχαστρο??????

Τώρα σώθηκες.... γι'αυτό με ρώταγε την Κυριακή τι γίνεται με το πακέτο που αρχίζει από σ και τελειώνει σε γουάι ???????:flipout: :flipout:

ρε συ με τον πόνο μου παίζεις για το Sashay σου μίλαγα και εσύ στο πονηρό...εμ άμα είσαι χωμένος μέσα στην Τεχνολογικές(Τech) Θεάσεις(View) τι άλλο να περιμένει κανείς.....

Μεγειά τη Γαλλίς !!!!!

Μετά το Πάσχα θα σου έχω νέα !!!!

Αίσχος...ποιος τα λεει αυτα τα πράγματα...ακους εκει...ούτε καν το περιοδικό που δίνει η Ν!@# στους συνδρομητές δε λαμβάνουμε...

Καλά βρε παιδιά, άμα δεν τα έλεγε ο Μεσιέ ποιος να τα έλεγε;
Σαν πεδίο βολής είναι το ομώνυμο σύστημά (του), όποιος θέλει να "μάθει" τεχνικές μαθαίνει στου "κασίδη"(Μεσιέ) το κεφάλι. Απο αυτή και μόνο την άποψη του δίνω δίκιο να φωνάζει, έχει φάει στα αυτιά και δύο αλλαγές καρτών που ήταν μέσα στην εγγύηση.

Από την άλλη ξέχασε ότι το dreambox είναι ένας υπολογιστής σε μινιατούρα και ότι όση πειρατική χρήση μπορεί να έχει ένα dreambox άλλη τόση μπορεί να έχει και ένας υπολογιστής (και μάλιστα με windows vista που είναι το πλέον DRM λειτουργικό σύστημα).

Οι λόγοι που 32 κατασκευαστές πλυντηρίων του κάνουν την τιμή και ασχολούνται μαζί του είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η πραμάτεια του και η γεωγραφική διασπορά της. Άμα δεν ήθελε φασαρίες ας πουλούσε στα βαλκάνια και στην αραπιά.

Για φανταστείτε να του κάνουν καμιά πλάκα και να βγάλουν αυτές τις μέρες τίποτε plain type καλούδια και να ψάχνουμε στα συρτάρια μας τις fun card.....:flipout: