Dredd

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Χμμμ μπορεί τα υπόλοιπα οχήματα να αιωρούνται, αλλά το δικύλινδρο V αξεπέραστο... ;-)

Εγω το κοβω για ... τετρακυλινδρο V ... :Banane0:

H μεγαλη ειρωνια, βεβαια, ειναι αλλη !
Το (κινηματογραφικο) διτροχο του BatMan ειναι το μοναδικο και αυθεντικοτερο (μεχρι στιγμης)
χαρτινο-κομιξαδικο διτροχο για Judge LawMaster. Τουλαχιστον, στο παχος των ελαστικων.

Η DNA Films μπορει να ειχε περιορισμενο budget, το δεχομαι.
Ομως, τοσο περιορισμενο budget ειχε και η Hollywood Pictures (το 1995) ????

Αυτο το διτροχο του Dredd πρεπει να χει απασχολησει τα μεγαλυτερα μυαλα (μηχανικους)
του παροντος κοσμου για να ανθισταται τοσο σθεναρα της πιστης (κομιξαδικης) κατασκευης του.
Την τρελλα μου μεσα ..... ΔΩΣΤΕ το σχεδιο στην Harley-Davidson .... ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΤ θα τα κανει ! :icon15:

Last edited:
Ετσι κι'αλλιως ... το κινηματογραφικο κατεστημενο ... ειναι Cursed Earth ... εδω και δεκαετιες.

lawless-cursed-earth-judge-dredd.jpg

Θα το διασχισουμε ... με, η χωρις, LandRaider ... :bike:

Last edited:
Ex... δεν τρέφω και μεγάλες προσδοκίες... Αυτό που πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον, θα ήταν η 2000AD να έκανε ένα animated movie μόνη της. Επιστημονική φαντασία ή όχι η ιδέα; Υπάρχουν πλατφόρμες χρηματοδότησης στο ίντερνετ, πάντως... (μην πω ότι θέλω εδώ και τώρα το ίδιο και για Slaine και με πείτε υπερβολικό!) :2thumb22sup:

Αnimation της 2000AD μπορει να μην γυριστηκε .... αλλα υπηρξε κατι αξιολογο >

Η αυθεντικοτερη (μεχρι στιγμης) παραγωγη Dredd ... μην περιμενετε απιστευτα εφε και ηθοποιους πρωτης γραμμης !
Νevertheless .... 27 λεπτα απο αυτη την παραγωγη με "αιχμαλωτισαν" οσο κανενα απο τα δυο "μεγαλα" Dredd.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ WAGNER - EZQUERRA !!!!!! Το χαρτινο συμπαν ... που λατρεψαμε, τοτε !

http://judgeminty.com/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H μουσικη επενδυση ... ειναι το κατι αλλο. !!!

Δεν το ήξερα αυτό εδώ. Αλλά κι εμένα, μου φάνηκε πιο συναρπαστικό από τα χολιγουντιανά (και είδα μόλις ένα δεκάλεπτο από το βίντεο). Θα το μελετήσω το link που βάζεις.

Μόλις μου ήρθε!!!! 1 Οκτώβρη 2014!!!

dredd.jpg

Hey everyone,

It's been an incredible year. Earlier this year, we're sure you saw Karl Urban himself praise the campaign, thank every single one of you for signing the petition, and told us to keep going!

The big 'Day of Dredd' push last September was massively successful - Dredd went straight to the top of the DVD and Blu-Ray charts in multiple countries and sparking acres of press coverage, giving a huge boost to the petition (another 30,000 of you joined up!). But that doesn't mean we're going to sit on our laurels.

We're really happy to announce that we're designating Wednesday 1st October as the Day of Dredd 2014!

This is a fan-created, fan-run, fan-made campaign and that's who makes it so special - the fans. Let's show Hollywood that we've not gone away and we're not going to take no for an answer. We want more of our favourite movie!

So, next Wednesday we're calling on everyone to shout about DREDD - buy it again on DVD or Blue-Ray, get it back up those charts or, even better, get it sold out! Watch it with friends, talk about it online, share it on your Facebook and Twitter accounts with the hashtag #DayofDredd, encourage your favourite news outlets to cover the big push, even wear your DREDD suit when you go shopping! It all helps keep DREDD in the public eye.

You ready, rookies? We can do this together - October 1st will be THE DAY OF DREDD!

Frank & Brian
Make A Dredd Sequel Campaign

https://www.youtube.com/watch?v=k-rE79vRsdU&feature=youtu.be

GET READY FOR
THE DAY OF DREDD!

dredd2.jpg
dredd3.jpg

THE DREDD ILLUSTRATED SCREENPLAY

dredd4.jpg

This is the pre-production DREDD screenplay by Alex Garland and the graphic novel adaptation and movie concept visuals by Jock in a beautifully designed book. It includes an introduction and notes from Jock and an exclusive introduction from screenwriter Alex Garland!

Εχω παθει αμοκ με τον Dredd (του 2012).
Εχω χασει μετρημα ποσες φορες εχω δει (και ξαναδει) ολοκληρη την ταινια.
Ποσες φορες την εχω μισοδει και ποσες φορες την αφησα να παιζει ενω βρισκομουν καπου εξω.
Ποσες φορες την εβαλα για να νυσταξω και να κοιμηθω (οχι πολυ καλο αυτο ... συμφωνω ! :p).
Ποσες φορες εψαξα μια συγκεκριμενη σεκανς για να φτιαχτω ... και μετα stop, τιποτε αλλο.
Ποσες φορες πατησα pause και χαζευα τις αντανακλασεις πανω στο κρανος του Dredd ....
ποσες φορες χαλβαδιαζα τα χειλακια της Anderson, τα χαρακωμενα προσωπα των συμμοριτων
της Ma-Ma clan, τα μηχανικα ματια του χακερα φοιτητομουτρου, και .... τους λαμπυρισμους του Slo-Mo.

Δεν ξερω ... KATI απο τον χαρτινο Dredd λυσσομανα να δεθει με τον κινηματογραφικο. ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
Κατι που προφανως πνιγοταν μεσα στο υποσυνειδητο μου για τρεις (και παραπανω) δεκαετιες.
Kαι βρηκε διεξοδο ακομα και με τα τραγικα εφφε της DNA films (ενω ειμαι εξαιρετικα αμειλικτος
με την ποιοτητα των εφφε).

Τιποτα ..... o Dredd του 2012 ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ B-MOVIE.

Με διαφορα μεγαλη απο oλα τα Predatorοειδη .... !!!!

Last edited:
Μουτρακλα που εμπνεει σεβασμο, ε ? ....

The perfect storm.jpg

.... ε ΟΧΙ φιλοι μου, ξεχαστε την παραπανω μουτρακλα :smash:

Στην αρχη της καριερας του .... o Joseph .... προξενουσε θυμηδια
(να μην πω ακατασχετο γελωτα :flipout: .... το ειπα .... :p)

Initial Dredd.jpg

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

(ευτυχως αυτο το χαλι, αρχισε να εξωραϊζεται απο το 1977 και μετα ... και σωθηκαμε ολοι !)