Drive Angry (BluRay 3D)

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,698
Και εκεί που περίμενες ότι ο Νικολάκης θα παίξει σε μία ακόμη υπερ-μπαρούφα, έρχεται η ευχάριστη έκπληξη!

Μία ταινία δράσης, σφιχτοδεμένη, με δυνατό σενάριο, σασπένς, σκηνές δράσης που δεν προσβάλουν την νοημοσύνη σου και σοβαρές ερμηνείες!

Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Και για όσους δεν το πήραν χαμπάρι :p : H ταινία είναι απίστευτη b-μουβιά σε σημείο όμως που βγάζει γέλιο!

Για σενάριο, ερμηνείες κλπ δεν το συζητάμε. Απλά δεν υπάρχουν.

Το μονο ʽʼσοβαρόʼʼ στην όλη υπόθεση είναι το 3D το οποίο πραγματικά ήταν εντυπωσιακά καλό και προσεγμένο.

Εκτός από τις κλασικές σκηνές που σου ρχονται πραγματα στα μούτρα (με αποκορύφωση τη μασέλα του κακού η οποία ταξιδεύει σε μία μαύρη τρύπα προς την κόλαση – ναι, καλά διαβάσατε :p), όλα τα πλάνα έχουν ένα ʽʼδιακριτικόʼʼ 3D που δίνει μία πολύ ωραία αίσθηση.

Από ʽʼκανονικέςʼʼ ταινίες σε 3D μόνο το Tron την πλησιάζει.

Το καλό είναι ότι βλέπουμε ότι το 3D έχει (και) ʽʼσοβαρόʼʼ μέλλον.

Είπα κι εγώ, με τρόμαξες στην αρχή. "Δεν μπορεί" σκέφτηκα, για την ίδια ταινία μιλάμε; :D

Απιστευτο φεσι, που ομως, οπως ειπε ο Συριος, βγαζει τρελο γελιο αφου κοροιδευεις καθε στιγμη! :D
My personal favorite,
η σκηνη που ανοιξε κατι μεταξυ μαυρης τρυπας και supernova μαζι με πυροτεχνηματα για να ρουφηξει τον κακο! :p
Α, ναι και ο Νικολακης να πινει ουισκι απο την νεκροκεφαλη του κακου.. Priceless...:p

Το 3D εβγαζε ματι.. Ναι, θα αρεσει και στον "in your face" Τασο! :p

Last edited by a moderator:
μετά τα πρώτα 10 λεπτά έγινε delete απο το σκληρό.Νομίζω η μούφα της χρονιάς!:firstprize:

Πρέπει ο Nicolas Cage να είναι σε οικτρή οικονομική κατάσταση για να καταδέχεται να παίζει σε τέτοιες ταινίες. Μόνο για τη γκόμενα το είδα.

Πρέπει ο Nicolas Cage να είναι σε οικτρή οικονομική κατάσταση για να καταδέχεται να παίζει σε τέτοιες ταινίες. Μόνο για τη γκόμενα το είδα.

Εγώ απ' την άλλη τον έχω να παίζει μόνο μπαρούφες. Το παλικάρι δεν κάνει για πουθενά με αυτή την θλιμένη μουτσούνα!

Re: Απάντηση: Drive Angry (BluRay 3D)

και το χω πει οτι ο κλουβια εχει πεθανει για μενα ..... τι τα ηθελα!!!!

μαζι με το δημητρη το ειδα σε φαστ φορ μονο για το γκομενακι... Μαλλον αυτος ηταν κ ο λογος που επαιξε κ ο κλουβιας μου φαινεται!!!

εγινε delete σε χρονο dt σας λεω!!! :furious3:

Το 3D ήταν πολύ εντυπωσιακό, κατά τα άλλα από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει.. :D

Το μωρό πολύ δυνατό, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου ότι στην πραγματικότητα είναι λεσβία χάνει αρκετό από το sex appeal της..

Το 3D ήταν πολύ εντυπωσιακό, κατά τα άλλα από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει.. :D

Το μωρό πολύ δυνατό, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου ότι στην πραγματικότητα είναι λεσβία χάνει αρκετό από το sex appeal της..

ειδες αμα δε το ξερεις ομως οπως εγω παθαινεις αλλεργιες..... (μετα το μαθαινεις κ σου φευγουν οπως σου ηρθαν :flipout::flipout::flipout: )

Εδω και μερες λεω οτι θα την δω και κατι με εμποδιζει.

Μαλλον ειχα προαισθημα το οτι ειναι στην πραγματικοτητα λεσβια η τυπισα.

εαν καταφέρεις να συγκεντρώσεις το βλέμμα σου στην συμπρωταγωνίστρια είναι ταινιαρα.
Κατά τα αλλα εγώ το είδα ευχάριστα αλλα δεν εχω την ιδια απαίτηση και απο τους άλλους.

Απάντηση: Re: Drive Angry (BluRay 3D)

Ενα θα σας πω, είδα αυτήν (drive angry) και καπάκι το Season of the witch!!! 3 ώρες Νικολάκη Κλουβή!!! Δοκίμασα τις αντοχές μου!!! (συνέβη την προηγούμενη βδομάδα, που ήμουν άρρωστος και είχα πυρετό και κάπως έπρεπε να γεμίσω την μέρα μου).

Λοιπόν η συγκεκριμένη ήταν τραγική... κάκιστη... μουφάρα... πατατάρα... μπαρούφα... μπουρδάρα... κλπ κλπ κλπ

τι είπες τώρα... μας τσάκισες! :slapface: -bye-